Şimdi Ara

QNB Finansbank, Otomatik Fatura Ödeme Talimatına 90 Lira Parapuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
12
Favori
6.306
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • QNB Finansbank bireysel kredi kartınızdan veya QNB Finansbank vadesiz hesabınızdan 1 Ekim - 30 Kasım 2017 tarihleri arasında vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 15’er TL olmak üzere, hesaplar için 45 TL, kredi kartları için 45TL, toplamda 90 TL ParaPuan hediye!

Detaylar:

•Kampanya 1 Ekim – 30 Kasım 2017 tarihleri arasında verilen yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatları için geçerlidir. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.
    •Talimat başına 15 TL Parapuan olmak üzere, bireysel kredi kartından ve hesaptan ayrı ayrı en fazla 45 TL ParaPuan, toplamda 6 talimat için en fazla 90 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.
    •ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar başka kampanyalara sayılamaz.
    •Kredi kartından verilen talimatlardan kazanılan ödüller faturanın ödendiği ilk ayın sonunda talimat verilen kredi kartına yüklenecektir. Hesaptan verilen talimatlar için kazanılan ParaPuanlar faturanın ödendiği ilk ayın sonunda CF Nakit kartına yüklenecektir. CF Nakit kartı yok ise parapuan yüklenemeyecektir.
    •30 Mart 2018 tarihine kadar en az bir kez ödenmeyen faturalar için ParaPuan yüklemesi yapılmayacaktır.
    •Kazanılan ParaPuan’ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan para puanlar geri alınacaktır.
    •Verilen talimatların 30 Nisan 2018 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan’ın kullanılmış olması durumunda kullanılan puan tutarı kredi kartınıza veya vadesiz hesabınıza borç olarak kaydedilecektir.
    •Kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 90 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.
    •Kampanyadan yararlanan müşteriler kampanya koşullarını kabul etmiş sayılırlar.
    •Bireysel ek kredi kartları da kampanyadan faydalanabilirler. Kazanılacak ParaPuan ödülleri ek karta yansıtılacaktır.
    •Ödeme tarihinizde kartınızın kullanılabilir limiti yada hesabınız yetersiz olduğunda işleminiz gerçekleşmeyecektir.
    •FİXCard üzerinden talimatınız ile ödemesi yapılan her bir faturanıza Otomatik Fatura Ödeme Faizi yansıtılacaktır. Otomatik Fatura Ödeme Faiz oranı aylık %1.84’dir.
    •QNBFinansbank şubeleri‘nden, QNBFinansbank İnternet Şubesi'nden, QNBFinansbank Cep Şubesi'nden, ATM’lerden ve QNBFinansbank Telefon Bankacılığı’ndan otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• uzun zamandır yapmamıştı bu kampanyayı
  • Yapikredi'de ki faturalari iptal ettim. Finansbanktan odeme talimati verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fix Kart ile telefon faturasi talimatı versek yine de faiz yansıtır mi acaba.Sartlara gore sanki yansir gibi.

• Enpara geçerli mi

• fatura ödeme ücreti hakkında bilgi var mı ? alınıyor mu
  • finansbank fatura ödemeden ücret almaz, tek özelliği bu zaten kartın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim kartın kullanma tarihi bitti
    Yollamakta zorlanacaklar biliyorum!
    Bu nedenel katılsam mı katılmasam mı Kasım ı mı beklesem kararsızım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fonseca_

fatura ödeme ücreti hakkında bilgi var mı ? alınıyor mu

Almıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • faiz ne alaka onu anlamıyorum bir türlü akbank da ayni şeyi yapiyor. faiz olayı olmasa geçerdim

• FİX CARDA FAİZ VARMIŞ NE ALAKA. fix card üvey evlat gibi görüyor. bişey alasım varsa da almam ki akıllansınlar.
  • Fix card 1.5tl fatura başına para kesiyor faiz adı altında. Detaylarda gördüm direk kartı kapattım.
  • •FİXCard üzerinden talimatınız ile ödemesi yapılan her bir faturanıza Otomatik Fatura Ödeme Faizi yansıtılacaktır. Otomatik Fatura Ödeme Faiz oranı aylık %1.84’dir.

FİX KAPAMA ZAMANI ÇOKTAN GELMİŞ HEM KAMPANYA YOK HEM FAİZ İŞLETİYOR KENDİ AYAĞINA SIKIYOR PARAF BAŞVURUSU YAPALIM HEMEN
  • Hesaptan verilecek talimatlara komisyon almaması normal,

Fakat kredi kartından verirseniz talimatı herhalde bir masraf komisyon ekleyecektir.

• uğraşılır mı uğraşılmaz mı ?

• kart ücreti almasın sonra 80 tl felan ?

• Çok şükür geri geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: iyigun

Hesaptan verilecek talimatlara komisyon almaması normal,

Fakat kredi kartından verirseniz talimatı herhalde bir masraf komisyon ekleyecektir.

Sozlesmede kredi kartindan ve hesaptan odemede ucret alinmayacaktir yaziyo. Fix card haric...

• Enpara dahil değil.

Fix Card hariç diğer kartlardan ödeme ücreti alınmıyor.

• fix carda faiz uyguladığında ne anladım o işten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.