Şimdi Ara

ENS DESTEK TYT MATEMATİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
10.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bu kitabı bayii gezmelerinde anlatırken yaklaşık 20 dakika sürüyor. Çünkü özellikli bir kitap kısaca anlatacaklarımı özetleyeyim ondan önce tabiki bu kitabın yazarlarından birisi olduğumu söyleyeyim. benimle iletişim kurmak için dilediğinizde bu başlıktan ulaşabilir ya da insta: dr.benjaminn

1 başlangıç yani ilk kitaptır. ( eğer 2 3 tane soru bankası çözdüyseniz konu eksiğiniz yoksa size hafif kaçabilir)
    2 konu anlatım videoları ile kazanımlar üzerinden gidilir. destek testlerindeki her sorunun bir kazanımı ve bu kazanımlarında listesiyle birlikte konu anlatım videoları mevcut. kitabı satın almadan da ens destek diye aratarak telefonunuza indirip uugulama üzerinden video konu anlatım ve soru çözümlerine ulaşabilirsiniz.
    3 konu anlatım ve soru çözümlerini biz yazarlar özenle yaptık.

şimdi vereceğim link üzerinden çalışma programını indirip 30 haftada tyt matematiği bitirebilirsiniz. ya da işler bayilerinden bu programı talep edebilirsiniz ( ücretsiz ) yalnız sınırlı sayıda her yerde olmayabilir. onun için pdf paylaşıyorum.

yadi.sk
    MATEMATIK_PROGRAMI.pdf — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/Uo2R0Eotfvk1ow

kitap yeni nesil sorular ile klasik soruların harmanlanması ile oluşturulmuştur. bu kitapta ilk amacımız yeni nesil soru zordur algısını yıkmak. daha fazlası kitaptan sayfalar vs youtube kanalımda anlattım.
    matematikbilendoktoryoutube
    ens yayınları destek tyt matematik soru bankası inceleme
    https://www.youtube.com/watch?v=3-rTudeizcE&lc=z23ksjkrmnjgtnkdsacdp4320kfrhwdvk0j2huk4ou5w03c010c

umarım herkese faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtumath -- 21 Ağustos 2019; 21:57:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ENS DESTEK TYT MATEMATİK Hakkında Bilgiler

ENS DESTEK TYT MATEMATİK, Türkiye'deki saygın eğitim yayınlarından biri olan ENS Yayınları tarafından öğrencilerin Temel Yeterlilik Testi (TYT) Matematik sınavına hazırlanmalarına yardımcı olmak için geliştirilmiş bir yardımcı kaynaktır.

ENS Yayınları Zor Mu?

ENS Yayınları, kaliteli ve kapsamlı eğitim materyalleri sunmasıyla bilinir. ENS DESTEK TYT MATEMATİK de bu çizgide, öğrencilere TYT Matematik müfredatını anlamalarında ve sınavda başarı sağlamalarında destek olmayı amaçlamaktadır.

ENS Yayınları Seviyesi

ENS Yayınları, farklı öğrenci seviyelerine uygun çeşitli eğitim kaynakları sunar. ENS DESTEK TYT MATEMATİK, özellikle TYT sınavına hazırlanan öğrenciler için tasarlanmıştır ve temel matematik becerilerine sahip öğrenciler için uygundur.

ENS TYT Matematik Zor Mu?

ENS DESTEK TYT MATEMATİK'in zorluk derecesi, öğrencinin matematik konusundaki mevcut bilgisine ve hazırlık seviyesine bağlıdır. Kitap, TYT sınavında yer alabilecek çeşitli matematik konularını ele alır ve öğrencilerin bu konuları anlamalarına yardımcı olacak açıklamalar, örnekler ve alıştırmalar içerir.

ENS Yayınları Zorluk Derecesi

Genel olarak, ENS Yayınları'nın eğitim kaynakları, orta düzey zorluk derecesine sahiptir. ENS DESTEK TYT MATEMATİK de bu çizgidedir ve öğrencilerin TYT Matematik sınavındaki soruları başarıyla çözmeleri için gerekli bilgi ve becerileri edinmelerini sağlar.

ENS Yayınları Yorum

ENS Yayınları, eğitim camiasında olumlu yorumlar alan bir eğitim yayınıdır. ENS DESTEK TYT MATEMATİK de öğrencileri TYT sınavına hazırlamak için faydalı bir kaynak olarak değerlendirilmektedir. Kitap, açık ve anlaşılır anlatımı, kapsamlı içeriği ve çok sayıda alıştırmasıyla öğrencilerin matematik becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9

Bu mesaj silindi.
    :) valla yani sadece güzel olması yetmiyor. insanalrın bilmesi de lazım yoksa yaptığınız emek boşa gidiyor. yalnız şu konu anlatım vdeoları için çok eleştiri aldık niye bedava yapıyonuz parayla satın diye . kitap almasa da izlesin millet herkes özel derse ulaşamıyor halimiz ortada. onun için sizden ricam videoları bol bol anlatın söyleyin herkes ulaşsın. matematiği beğenirseniz de uygulama üzerinden yorum yapın :) . eleştirilere de açığım birlikte daha güzelini yapalım ama o eleştirileri buradan yazalım :D
  • Hocam ilk verdiğiniz linki anlayamadım ? yanlışlık mı var ?
  • HooddieKT H kullanıcısına yanıt
    Valla kitabin tamamini paylasmisim yanlislikla iyi oldu soyledigin linki duzelttim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtumath O kullanıcısına yanıt
    :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 20 net
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.