Şimdi Ara

#ENTERESAN SİTELER#DEV ARŞİV#MESAJIM BULUNSUN YAZMAYIN# (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.511
Cevap
853
Favori
197.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Online işletim sistemleri(2)

EyeOS

Resim:

www.eyeos.com

EyeOS girer girmez sizi şık bir ana sayfayla karşılıyor. Ardından hemen My EyeOS’tan işletim sistemimize giriş yapmak için üyelik işlemlerini yapıyoruz. Yani sadece dört adet kutu doldurarak işlemlerimizi kısa sürede tamamlayabiliyoruz.

GlideOS’dan farklı olarak kendi programlarımızı da yükleyebileceğimiz EyeOS doğruyu söylemek gerekirse biraz daha profesyonel bir yaklaşıma sahip. KDE masaüstü yöneticisini kullanan Linux işletim sistemlerini andıran görüntüsüyle ilk bakışta iyi etkiler bırakan EyeOS, hızıyla da kullanıcının ilgisini çekiyor. Deyim yerindeyse siz daha tıklamadan istediğiniz bilgi veya programlar önünüze gelmiş oluyor.

Temel mantık olarak normal bir işletim sisteminden pek de farklı olmayan EyeOS’a tüm belgelerinizi yükleyebilir, fotoğraflarınız arasında gezinebilir, sunumlar hazırlayabilir, yazılarınızı yazabilir ve çeşitli görsel temalarla sanal işletim sisteminizi özelleştirebilirsiniz. Sağ tuş fonksiyonunu da eksik etmeyen EyeOS, çeşitli genişlemelere izin veriyor. Üst kısmında yer alan küçük bir menüyle bütün fonksiyonlara ulaşabiliyorsunuz. Hatta belki de bu yöntemi işletim sistemi hazırlayan firmaların değerlendirmeye alması hepimiz için büyük bir kolaylık olacaktır.

Herhangi bir internet tarayıcısı üzerinden çalışabilen EyeOS, sağladığı 128 bitlik şifrelemeyle dosya ve verilerinizi kem gözlerden koruyor. Beraberinde gelen iki oyunsa boş zamanlarınızı eğlenceyle doldurmanızı sağlayabilir.

Türkçe dil desteği de sunan EyeOS, farklı durumlara farklı çözümler sunuyor. Örneğin okullara, küçük işletmelere özel EyeOS işletim sistemleri oluşturulabiliyor. Bunun için yapmanız gereken web sitesinden firma yetkililerine başvurmak.

Hem Türkçe dil desteği hem de geliştirilebilir fonksiyonlarıyla, ağ oluşturma yeteneği ve hızlı çalışması sayesinde EyeOS sanal işletim sistemi kullanmayı düşünenler için oldukça iyi bir tercih olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 1 Eylül 2010; 18:51:52 >

• Online işletim sistemleri(3)

G.ho.st

http://ghost.cc/

Resim:

Henüz alfa sürümüyle karşımızda olan G.ho.st, sanal işletim sistemi için ücretsiz olarak verdiği 5 GB disk alanının yanı sıra 3 GB’lık e-posta alanı da veriyor. Pek de kısa olmayan bir kayıt işleminin ardından üçüncü parti yazılımlarla görüntüsü değiştirilmiş bir Windows XP’ye benzeyen arayüz karşımıza geliyor. Başlat çubuğu, hali hazırda yüklenmiş bazı eklentiler ve küçük bir açılış müziğiyle sanal masaüstümüzle karşılaştıktan sonra, birkaç programın yüklenmesini bekliyoruz. G.ho.st bu noktada da Windows işletim sistemleriyle benzerliğini sürdürmeye devam ediyor. Hatta öyle ki, başlat çubuğunda “masaüstünü göster” simgesi dahi yer alıyor!

Online işletim sistemi açıldıktan sonra kayıt işlemlerimizi tamamlıyoruz ve artık G.ho.st kullanıma hazır. Last.fm, MSN Messenger, AOL Messenger, Yahoo Messenger, tam yirmi iki adet oyun, çeşitli gadget’lar ve diğer sanal işletim sistemlerinden de aşina olduğumuz çeşitli online ofis uygulamaları hazır olarak sistemimizle beraber geliyor.

G.ho.st gelişme aşamasında olduğundan yeni ziyaretçilerin katılımını arttırmak amacıyla, arkadaşını davet eden kullanıcılara ekstra 1 GB sanal disk alanı veriyor. Üstelik Türkçe dil desteği de sunan G.ho.st, Flash kullanarak hazırlanmış olduğundan bütün internet tarayıcılarla sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

Alfa aşamasında olmasından dolayı G.ho.st halen bazı konularda sıkıntı çektiği söylenebilir. Özellikle zaman zaman yavaşlama problemi yaşayan online işletim sistemi, kararlı sürümüne ulaştığı zaman umuyoruz ki bu problemler çözülmüş olacaktır. Fakat yine de denemek ve 5 GB ücretsiz web alanından faydalanmak herkesin ilgisini çekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 2 Eylül 2010; 0:51:57 >

• http://www.rapzede.com/

TÜRKÇE RAP SEVENLER İÇİN BULUNMAZ NİMET
  • Teşekkürler Rap dinlemem ama dinleyeler için iyi oldu hiç bu konuyal alakalı birşey yoktu...
  • Beyler cebe mesaj atma sitesi varmı bildğiniz.. ama atarken benim numaramdan atmasın yani.. sistemin numarısndan atsın yani başka bişe olsun.. eskiden vardı bi tanede o şimdi yok sizin bildiğiniz varmı??
  • Konuda mevcut ararsan bulabilrisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Konuda mevcut ararsan bulabilrisin

kocaman konu, yoruldm valla.. nerde en azında ismi ne içinde geçen bi kelime falan artırken..
    hemen lazım ya
  • limitsizsms ara googleden
  • Arkadaşlar yakında internet üzerinden resimlerinize efekt yapma sitelerini vereceğim...
  • www.stereomood.com
    kim paylaştıysa çok teşekkürler bombaaaa yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 3 Eylül 2010; 22:17:00 >
  • Verildi ama sağol
  • arkadaşlar verdiğiniz sitelerin yanına sitenin içeriğiyle ilgili kısa bilgi verebilirmisiniz?
  • www.profildurumu.com

Facebook profiliniz hakkında videolu yorum alın.
  • http://www.moviemistakes.com/

Filmlerdeki çekim hataları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

http://www.moviemistakes.com/

Filmlerdeki çekim hataları

Güzel site sadece biraz kullanımı zor ve bazı resimler paralı üyelik istiyor.
  • www.4shared.com

Bu site yanlış hatırlamıyorsam 100 GB Bedava saklama alanı sunuyor,üye olduğunuz takdirde tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 3 Eylül 2010; 22:35:17 >
  • http://facebookvideoindir.me/

Facebook'ta gördüğünüz,beğendiniz bütün videoları indirmenize olanak tanıyan bir site,videonun linkini alın ana sayfadaki ilgili yere yapıştırın ve oldu...

• www.3gpindir.com Burada bütün beğendiğiniz filmleri hem küçük boyuta hemde DVDRip vs. şekilde bulabilirsiniz..Anime severlerde düşünülmüş(Avatar,Pokemon vs..)

Bu gecelik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 3 Eylül 2010; 22:42:45 >

• Mesajımı bulursanız haber verin
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.