www.fizy.com - aradığınız her türlü müziği bulabileceğiniz site. inanmazsınız amatör bi müzik yapmıştım 3-4 sene önce o bile var . artık nerden destekliyse bilmiyorum tüm müzikleride çalıyor.
www.youtube.com - ilginç komik videoların bulunduğu bir site
quote:
Orijinalden alıntı: Jentin
www.fizy.com - aradığınız her türlü müziği bulabileceğiniz site. inanmazsınız amatör bi müzik yapmıştım 3-4 sene önce o bile var . artık nerden destekliyse bilmiyorum tüm müzikleride çalıyor.
www.youtube.com - ilginç komik videoların bulunduğu bir site
Verilip verilmedimi diye baksan...Jentin..Youtube yi bilmiyordum iyi oldu
abi nesin sen ya.Forumda 5 yıldır gördüğüm konulardan top 5 e banko girer bu konu.Üst konu falan olsun.Emeğine sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: K®ATOS
abi nesin sen ya.Forumda 5 yıldır gördüğüm konulardan top 5 e banko girer bu konu.Üst konu falan olsun.Emeğine sağlık.
Bu Arada gif topluluğu..Çok URL var o nedenle böyle sunuyorum...
Tebrik kartları ve kartvizit gibi önceden hazırlanmış ve tekrar kullanımı olağan şablonlar hazırlamak gerektiğinde Serif PagePlus birçok ek özelliği sağlayabiliyor. Çizim araçları mevcut ve metin yönetimi başarılı. Serif’in PagePlus’ını alıp hemen denemek oldukça kolay. Bedava sürüm, Serif’in diğer profesyonel sürümleriyle aynı tabanda olduğundan profesyonel hissi ve görüntüsünü sağlayabiliyor.
Maalesef PDF olarak dosya oluşturma ve web yayıncılığı imkanı yok. Ekstra vereceğiniz 10 dolarla bunlara da sahip olabilirsiniz. PagePlus 9’a yükselttiğinizde bunları da yapabiliyor duruma geleceksiniz. Eklentiler ve gelişmiş renk yönetimi istiyorsanız çok uygun olmayabilir ama kullanıcıların çok büyük bir kısmının mevcut ihtiyaçlarını karşılayabileccektir. Basit sayfa tasarımları, broşür hazılıkları ve şablonlar için denenmeli.