Şimdi Ara

EP45-UD3P için hangi işlemci QX9770 yada Q9650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acil tavsiyenizi bekliyorum bilgisayarımda E8400 işlemci var işlemci yükseltmek istiyorum

EP45-UD3P için hangi işlemci QX9770 yada Q9650 fiyatına takılmayın genel kullanım için oyun müzik film çok enderde olsa film format çevirisi için

• QX9770 bir tık daha iyidir öyle ahım şahım fark yoktur aralarında.

QX9770 136W
    Q9650 95W

Q9650 derim ben. QX9770 fiyatını bilmiyorum ama büyük meblalar bağlamam 775 için.

E6750 ye geçtim E2180'den anakart gümledi. Garantisi de yoktu yeni kart aldık mecbur.
  • Geçmeye değer bir şey görmüyorum. Overclock yapilarak e8400 yüksek frekanslara çıkabilir. Bundan sonra alacağınız 4 çekirdekli işlemci bence lga775 mimarisinde olmamalı. Ha ikisi arasından hangisi daha iyi dersen de QX9770 extreme bir işlemcidir, çarpan kilidi açık ve zamanında fiyatı 1300$+kdv olan bir işlemcidir, iyi bir işlemcidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 17 Aralık 2011; 12:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

QX9770 bir tık daha iyidir öyle ahım şahım fark yoktur aralarında.

QX9770 136W
    Q9650 95W

Q9650 derim ben. QX9770 fiyatını bilmiyorum ama büyük meblalar bağlamam 775 için.

E6750 ye geçtim E2180'den anakart gümledi. Garantisi de yoktu yeni kart aldık mecbur.

garantili buldum aralarında 50 tl fark var
  • ayrıca anakartımda bu sorun çıkarmaz sanırım bu işlemcilerde
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ep45-ud3p_10/
  • owww şimdi adamı araştırdım nette herif dolandırıcı iyimi görmesem öyle bir bilgi kapora gibi para yollucakdım 50 tl sonra kapıda ödeme ile alacakdım ürünü
  • Kaça satıyordu ? Ucuz bulup almak istedin sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 vs e8400
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kaça satıyordu ? Ucuz bulup almak istedin sanırım.

300 tl Q9650 350tl de QX9770
  • İyi yırtmışsın arkadaşım.Zamanında leptop ını kaptıran biri olarak dolandırıcı kelimesini duyduğumda saldırasım geliyor.
    Neyse bende de E8400 vardı 1-2 ay öncesine kadar.Uzun zaman QX9770 aradım nereye baktıysam satılmıştı.Sonra bir satıcı kasayla beraber satıyordu.Sadece işlemciye 500-600 teklif ettim.Hepsini aynı anda satmak istiyormuş.Bende dayanamadım site üzerinden taksitle aldım.İşlemci haricindeki ve tabi kendi eski işlemcimi şimdi netten yavai yavaş satıyorum.Acelem yok 6 ay taksitim var. Acaba düşünüorm iyimi kötümü yaptım diye ama performans olarak pek zorlayamadım cod v.s. oyunları oynuyorum eskisi nasılsa buda öyle pek farkı yok.Ama tek farkı 4 çekirdekten dolayı nerdeyse 2 çekirdeğe hiç yük binmiyor oyunlarda.Artık bundan sonra beni 2 sene idare eder diye düşünüyorum bakalım.2 sene sonra yeni sistemde bakalım nasıl canavarlar çıkacak?
    HD4870*4890
    DDR3 4gbx2 1866 ram(Garantiye giden OCZ platinium yerine aldım hatta daha ucuza :)
    Ana kartım idare eder ama Şimdi bulabilirsem GIGABYTE GA-EP45T-USB3P bakınıorm.
    İyi forumlar...

• q9500 300 satıyolar.Adam sazan.avi yaparken son anda uyanmışssın.Bnece hiç 775 uğraşma.Bne öyle yapıyorum.e8500 var yetiyor da artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

arkadaşlar acil tavsiyenizi bekliyorum bilgisayarımda E8400 işlemci var işlemci yükseltmek istiyorum

EP45-UD3P için hangi işlemci QX9770 yada Q9650 fiyatına takılmayın genel kullanım için oyun müzik film çok enderde olsa film format çevirisi için

Gigabyte GA-EP45T-USB3P Anakartı nereden aldın hocam aynısından banada lazım memnunmusun?

Şimdi dikkat ettim farklı anakartlarmış :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkanim -- 6 Şubat 2012; 15:34:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

q9500 300 satıyolar.Adam sazan.avi yaparken son anda uyanmışssın.Bnece hiç 775 uğraşma.Bne öyle yapıyorum.e8500 var yetiyor da artıyor.

E8500 neye yetiyormuş bende E8600 vardı günlük 4 ghz yetmiyordu Q9550 defaultken bile %60 daha hızlı yetiyorda ekran kartın büyükse Q9550 şu anda çoğu ekran kartının üstesinden gelir.fazlasına gerek yok ön bellek farkı çok önemli. hiç bir zaman mhz ile kapatılamaz önbellek farkı kıyaslanamaz bile bizzat kullanıcı yorumum,

Zaten şimdiki i5 ler 4 ghz için 80 dereceyi görüyor adamlar ben 4 yıl önce E8600 40-45 yükteyken 2 saat dereceydi yani bu teknolojimi kazık mı,şu anda Q9550 1.1v 1.3 yapınca 4ghz yi görüyor bu işlemci zaten düşük voltajlı işlemci 50 dereceyi bile çok zor görmüyor bile yükteyken 2 saat yani teknolojiyw fazla kapılmayın gençler.
    hiç birisi parasını haketmiyor aslında hala ddr2 yetiror,intelin soket güncellemketen başka işi yok ee millette para çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

quote:

Orijinalden alıntı: alpa07

q9500 300 satıyolar.Adam sazan.avi yaparken son anda uyanmışssın.Bnece hiç 775 uğraşma.Bne öyle yapıyorum.e8500 var yetiyor da artıyor.

E8500 neye yetiyormuş bende E8600 vardı günlük 4 ghz yetmiyordu Q9550 defaultken bile %60 daha hızlı yetiyorda ekran kartın büyükse Q9550 şu anda çoğu ekran kartının üstesinden gelir.fazlasına gerek yok ön bellek farkı çok önemli. hiç bir zaman mhz ile kapatılamaz önbellek farkı kıyaslanamaz bile bizzat kullanıcı yorumum,

Zaten şimdiki i5 ler 4 ghz için 80 dereceyi görüyor adamlar ben 4 yıl önce E8600 40-45 yükteyken 2 saat dereceydi yani bu teknolojimi kazık mı,şu anda Q9550 1.1v 1.3 yapınca 4ghz yi görüyor bu işlemci zaten düşük voltajlı işlemci 50 dereceyi bile çok zor görmüyor bile yükteyken 2 saat yani teknolojiyw fazla kapılmayın gençler.
    hiç birisi parasını haketmiyor aslında hala ddr2 yetiror,intelin soket güncellemketen başka işi yok ee millette para çok.

Uzaya çıkacaksın anlaşılan.q9550 alcağın parayla 2500k sattılar.Yeni her zaman iyidir.

• e8xxx kötü bir işlemci değil... ondan Quad işlemciye geçmek yerine doğrudan 2500k çok daha iyi olmaz mıydı
  • İyi siz gidip i52500k alın bende 2011 sokete geçerim ileride acelem yok ,i5 lerde eskidi nasıl olsa pcı3 var işin ucunda.
  • quote:

İyi siz gidip i52500k alın bende 2011 sokete geçerim ileride acelem yok ,i5 lerde eskidi nasıl olsa pcı3 var işin ucunda.

1155 soket i.b işlemcileri ve pci exp.3.0 destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkanim

quote:

arkadaşlar acil tavsiyenizi bekliyorum bilgisayarımda E8400 işlemci var işlemci yükseltmek istiyorum

Gigabyte GA-EP45T-USB3P Anakartı nereden aldın hocam aynısından banada lazım memnunmusun?

al bendende o kadar.Bu karttan bir türlü tr de bulamadım.Tr ye gelmedi galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

quote:

Orijinalden alıntı: arkanim

quote:

al bendende o kadar.Bu karttan bir türlü tr de bulamadım.Tr ye gelmedi galiba...

yanlış okumuşsunuz bendeki anakart GA-EP45T-USB3P değil EP45-UD3P

• quote:

Orijinalden alıntı: tg2601

quote:

İyi siz gidip i52500k alın bende 2011 sokete geçerim ileride acelem yok ,i5 lerde eskidi nasıl olsa pcı3 var işin ucunda.

PCI Ex. 3.0 desteği yok LGA 1155 İşlemcilerin, Ivy Bridge ler ile gelecek PCI Ex. 3.0
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tg2601

quote:

PCI Ex. 3.0 desteği yok LGA 1155 İşlemcilerin, Ivy Bridge ler ile gelecek PCI Ex. 3.0

ben işlemci demedim soket dedim yani çipset dikkatli okursan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.