Millet fukaralıktan LPG kullanıyor, bunlar fukaraya da zamı köklüyor.. Komedi gibi ülke.. Yola devam falan.. Ampule basmaya devam |
EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam' (3. sayfa)
-
-
Sıkıntı yok halkımız 50 100 tllik der alır. Rakam sabit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıcak fırsatta paylaşan adamı dövüyorlardı geçen :DD
-
CHP'den ne umuyorsunuz. İktidara gelince yakıtı ucuzlatacağını mı. Çok beklersiniz. CHP, İmamoğlu'nun suyu ucuzlatacağım, Toplu taşımayı ucuzlatacağım demesi gibi ucuzlatır.
AKP'ye oy vermeyin. Tamam. Alternatif gösterin. Adam gibi bir alternatif gösterin. Hadi. Gösterin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42CHP'den ne umuyorsunuz. İktidara gelince yakıtı ucuzlatacağını mı. Çok beklersiniz. CHP, İmamoğlu'nun suyu ucuzlatacağım, Toplu taşımayı ucuzlatacağım demesi gibi ucuzlatır.
AKP'ye oy vermeyin. Tamam. Alternatif gösterin. Adam gibi bir alternatif gösterin. Hadi. Gösterin.
Dincilik, yobazlık, gericilik, dini kullanarak milleti kandırma, milleti zalak yerine koyma, her türlü rezillik vs bitsin ekonomi düzelmese de önemli değil.. düzelirse de bonusu olur özetle biz CHP'ye ekonomiyi uçuracak diye oy vermiyoruz ekonomi saydıklarımın yanında daha önemsiz kalıyor
sana gelince alternatif yoğ diye ayak cekme.. sen akp'ye sağcı sözde dinci parti diye oy veriyorsun sana 1000 alternatif de cıksa gidip ampule basarsın bana da 1000 alternatif cıksa ama o alternatifler kemalist olmasa öyle partilere oy vermem..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 2 Ekim 2021; 12:35:11 >
-
İnşallah allah kalbinize göre verir 10 lira olur ve trafik azalır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Programming GuruDincilik, yobazlık, gericilik, dini kullanarak milleti kandırma, milleti zalak yerine koyma, her türlü rezillik vs bitsin ekonomi düzelmese de önemli değil.. düzelirse de bonusu olur özetle biz CHP'ye ekonomiyi uçuracak diye oy vermiyoruz ekonomi saydıklarımın yanında daha önemsiz kalıyor
sana gelince alternatif yoğ diye ayak cekme.. sen akp'ye sağcı sözde dinci parti diye oy veriyorsun sana 1000 alternatif de cıksa gidip ampule basarsın bana da 1000 alternatif cıksa ama o alternatifler kemalist olmasa öyle partilere oy vermem..
Alıntıları GösterSeçimden önce yasin okuyup seçimden sonra türbe tekmeleyenlerden bahsediyorsunuz. Değil mi. Dini kullanarak adam kandırmak deyince aklıma bu geldi. Haa. Bir de şu var. Kılıçdaroğlu. Dini konularda hassas bir şehre gidince başörtüsünü över. Başörtüsünün en büyük teminatı CHP der. Fakat sonra Halk TV'ye çıkar. Başörtüsü bizim için bir metrelik bez parçası der.
Dini kullanarak kandırıyorlar deyince CHP ilk akla gelen parti olur.
Anlaşılan o ki. Sizin derdiniz ekonomi değil. Dinsiz bir lider gelsin. İsterse ülke daha da batsın.
Zihniyetiniz bozuk.
-
Gılışdar seseğayı badırdı yeğenim, liderlik vasfı yoh.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42Seçimden önce yasin okuyup seçimden sonra türbe tekmeleyenlerden bahsediyorsunuz. Değil mi. Dini kullanarak adam kandırmak deyince aklıma bu geldi. Haa. Bir de şu var. Kılıçdaroğlu. Dini konularda hassas bir şehre gidince başörtüsünü över. Başörtüsünün en büyük teminatı CHP der. Fakat sonra Halk TV'ye çıkar. Başörtüsü bizim için bir metrelik bez parçası der.
Dini kullanarak kandırıyorlar deyince CHP ilk akla gelen parti olur.
Anlaşılan o ki. Sizin derdiniz ekonomi değil. Dinsiz bir lider gelsin. İsterse ülke daha da batsın.
Zihniyetiniz bozuk.
Alıntıları GösterEğer CHP den biri yada Kılıçdaroğlu böyle birşey demişse CHPyede yazıklar olsun. CHPde benm için bitmiştir dahada chpye oy atmam. Peki bunca şeye rağmen aynı şeyi sen AKP ve erdoğan için söyleyebiliyormusn? Yoksa hala takım tutar gibi partiyi ve erdoganı savunmaya devammı edeceksin? Benim için esas kriter Ekonomidir. Alım gücüdür.Refah seviyesidir.
Yoksa ülkeyi kimin yönettigi umrumda dahi olmaz. Halkın alımgücü artıcaksa Etini balıgını alırken 10kere düşünmesi gerekmicekse. Araba telefon tv vs alırken borclanması gerekmicekse bunları kim saglarsa oyumu ona atarım. Kim oldugu hangi parti oldugu önemli deil.
Ayrıcada iktidara kim gelirse gelsin maximum 3 yıl iktidarda kalsın. Öyle başa gectik bi 10 senede biz kalalım bakalım olayı olmasın. Benim savundugum ve oy attıgım parti dahi olsa 3 seneden fazla iktidar kalmasın!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 2 Ekim 2021; 12:44:29 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Programming Guru
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterÇoook bağnaz bir düşünce yapınız var. Kibirlisiniz. İthamlara bak. çünkü dinci - sağcı - köylüsün.. senin derdin de ekonomi ve ülke kalkınması değil.. ben kemalist yönetim istiyorum sen osmanlıcı arapçı yönetim istiyorsun.. birbirimizi yemeyelim..
Evet. Takıyye yapmıyorum ki. Kimseyi yediğim filan da yok. Kemalist yönetimi istemiyorum. Bir daha yazayım mı. Kemalist yönetimi istemiyorum.
Kemalist olunca yüzde yüz doğru olmuyor. Aslında Kemal Atatürk'te bugünkü CHP'yi istemez. Sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyorum ben. İçimden geçeni söylüyorum. Ben müslümanım. Dinime en az zararlı veya en çok faydası olan partiye veriyorum. Bu partinin CHP olmadığı kesin. Hele teröristlerle işbirliği yapıyorsa. Onlara arkadaş diyorsa.
Arapçı yönetim istemiyorum. Araplar yönetimlerinde dürüst değiller. Size ne içiriyorlar. Neyle kandırıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42Çoook bağnaz bir düşünce yapınız var. Kibirlisiniz. İthamlara bak. çünkü dinci - sağcı - köylüsün.. senin derdin de ekonomi ve ülke kalkınması değil.. ben kemalist yönetim istiyorum sen osmanlıcı arapçı yönetim istiyorsun.. birbirimizi yemeyelim..
Evet. Takıyye yapmıyorum ki. Kimseyi yediğim filan da yok. Kemalist yönetimi istemiyorum. Bir daha yazayım mı. Kemalist yönetimi istemiyorum.
Kemalist olunca yüzde yüz doğru olmuyor. Aslında Kemal Atatürk'te bugünkü CHP'yi istemez. Sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyorum ben. İçimden geçeni söylüyorum. Ben müslümanım. Dinime en az zararlı veya en çok faydası olan partiye veriyorum. Bu partinin CHP olmadığı kesin. Hele teröristlerle işbirliği yapıyorsa. Onlara arkadaş diyorsa.
Arapçı yönetim istemiyorum. Araplar yönetimlerinde dürüst değiller. Size ne içiriyorlar. Neyle kandırıyorlar.
Alıntıları GösterKemalist yönetim istemiyormuş o beğenmediğin yönetimler olmasaydı şu andaki Arap ülkeleri var ya onlardan bin beter durumda olurdun al 20 yıldır güç ellerinde ilk 10 sene devletin malları satıldı şimdi satacak bir şey yok ülke iflas ve her geçen gün daha da beter oluyorsun Bir de 50 sene önceden yönetmeye başladıklarını düşün Afganistan gibi kuru ekmeğe muhtaç kalırdın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: GenqhisKhaan89Eğer CHP den biri yada Kılıçdaroğlu böyle birşey demişse CHPyede yazıklar olsun. CHPde benm için bitmiştir dahada chpye oy atmam. Peki bunca şeye rağmen aynı şeyi sen AKP ve erdoğan için söyleyebiliyormusn? Yoksa hala takım tutar gibi partiyi ve erdoganı savunmaya devammı edeceksin? Benim için esas kriter Ekonomidir. Alım gücüdür.Refah seviyesidir.
Yoksa ülkeyi kimin yönettigi umrumda dahi olmaz. Halkın alımgücü artıcaksa Etini balıgını alırken 10kere düşünmesi gerekmicekse. Araba telefon tv vs alırken borclanması gerekmicekse bunları kim saglarsa oyumu ona atarım. Kim oldugu hangi parti oldugu önemli deil.
Ayrıcada iktidara kim gelirse gelsin maximum 3 yıl iktidarda kalsın. Öyle başa gectik bi 10 senede biz kalalım bakalım olayı olmasın. Benim savundugum ve oy attıgım parti dahi olsa 3 seneden fazla iktidar kalmasın!
Alıntıları GösterTekrar yazıyorum. AKP'ye oy vermeyin. Ama iyi bir alternatif getirin. Yoksa sandığa gidip te boş oy atmak istemiyorum. Siz zannediyor musunuz ki AKP'liler fanatik derecede AKP'ye bağlı. Peki o zaman İstanbul ve Ankara neden kaybedildi. Ekonomi konusunda hükümete öfkeli olan bir çok AKP'li CHP'ye verdi.
Peki sonuç ne. İstanbul'da yaşadığım için İstanbul'u yazacağım. Ankara'yı bilmem. Teslim ettikleri CHP belediyesi ortada. İski 350 milyon lira borç ile CHP'ye devredilmiş. Şimdiki borç 1 buçuk milyara yakın. 2 senede yaptığı borç.
20 senedir tek bir otobüs için bile borçlanmaya gitmeyen belediye, öz kaynaklarından otobüsalan belediye şimdi 160 otobüs için borçlanma yetkisi istiyor. Peki belediyenin öz kaynakları nerede.
Daha dün İspark müdürü görevden alındı. İsparkı kaç milyar lira zarara uğrattı. Sıfır sermayesiz bir kuruluş ispark.
Bozulan otobüsler. CHP'li İstanbul milletvekilinin şirketine otobüsleri tamir edilsin diye 1 buçuk milyar lira ihale verdi. Otobüsler tamir edilmiyor.
CHP bu işte. AKP ekonomiyi kötü idare ediyor olabilir. Ama CHP yerin dibine sokar. Bu her zaman böyle oldu. SSK'yı batıran adam, Emeklilik yaşı yükseltilsin. Yoksa maaşları ödeyemeyeceğiz diyen adam ekonomiyi düzelteceğim diyor.
Ama bu millet buna da inanır. Bu millet her şeyi yer. Az önce yukarıdaki birinin dinsiz hükümet gelsin. isterse ekonomi batsın diyor. İşte bu CHP'dir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bay MuhalefetKemalist yönetim istemiyormuş o beğenmediğin yönetimler olmasaydı şu andaki Arap ülkeleri var ya onlardan bin beter durumda olurdun al 20 yıldır güç ellerinde ilk 10 sene devletin malları satıldı şimdi satacak bir şey yok ülke iflas ve her geçen gün daha da beter oluyorsun Bir de 50 sene önceden yönetmeye başladıklarını düşün Afganistan gibi kuru ekmeğe muhtaç kalırdın
Alıntıları GösterGeçin bunları. Bu martavalları çok duyduk. Bitti artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42Tekrar yazıyorum. AKP'ye oy vermeyin. Ama iyi bir alternatif getirin. Yoksa sandığa gidip te boş oy atmak istemiyorum. Siz zannediyor musunuz ki AKP'liler fanatik derecede AKP'ye bağlı. Peki o zaman İstanbul ve Ankara neden kaybedildi. Ekonomi konusunda hükümete öfkeli olan bir çok AKP'li CHP'ye verdi.
Peki sonuç ne. İstanbul'da yaşadığım için İstanbul'u yazacağım. Ankara'yı bilmem. Teslim ettikleri CHP belediyesi ortada. İski 350 milyon lira borç ile CHP'ye devredilmiş. Şimdiki borç 1 buçuk milyara yakın. 2 senede yaptığı borç.
20 senedir tek bir otobüs için bile borçlanmaya gitmeyen belediye, öz kaynaklarından otobüsalan belediye şimdi 160 otobüs için borçlanma yetkisi istiyor. Peki belediyenin öz kaynakları nerede.
Daha dün İspark müdürü görevden alındı. İsparkı kaç milyar lira zarara uğrattı. Sıfır sermayesiz bir kuruluş ispark.
Bozulan otobüsler. CHP'li İstanbul milletvekilinin şirketine otobüsleri tamir edilsin diye 1 buçuk milyar lira ihale verdi. Otobüsler tamir edilmiyor.
CHP bu işte. AKP ekonomiyi kötü idare ediyor olabilir. Ama CHP yerin dibine sokar. Bu her zaman böyle oldu. SSK'yı batıran adam, Emeklilik yaşı yükseltilsin. Yoksa maaşları ödeyemeyeceğiz diyen adam ekonomiyi düzelteceğim diyor.
Ama bu millet buna da inanır. Bu millet her şeyi yer. Az önce yukarıdaki birinin dinsiz hükümet gelsin. isterse ekonomi batsın diyor. İşte bu CHP'dir.
Alıntıları GösterNabalım yani akp ile yürümüyo belliki. Marketten 2- 3liralık gofret alırken bile 2 kere düşünüyor gencler. Haftada 1-2 defa tavuk dürüm yer onada 10 -15 lira verince içi Cız ederek verir. Doyduktan sonra keşke yemeseydim der. 15lira bile büyük para olmuş gözlerinde yani. Bunu yaşayan öyle azınlıkta deil. Milyonlar bu sekilde yaşıyor.En temel besin kaynagı Protein Lüks durumda şuan.Sadece et deil Protein alabilecegin Bakliyatlar bile fiyatları uçuk. Sebzelerde öyle.Isınma Barınma gibi en temel haklarda yine Lüks durumda.Millet aralık ocak ayı gelene kadar dogalgaza eli gitmiyor. Akşam Işıklarını kapatıp battaniye altında tv izleyerek vakit geçiriyor.
Uzun lafın kısası. Bu hükümet değişmeli ister ALLah yolunda kendini adamış hükümet gelir ekonomiyi düzeltir isterse Ruhunu şeytana adamış hükümet gelir düzeltir. Orası beni ırgalamaz ekonomi bir şekilde düzeltilmeli ha düzeltilmeyeceksede 2023de yine akp kazandıgında 87 milyon nüfusun en az 20 milyonu Göç edecektir bu topraklardan.
-
Deme öyle demequote:
Orijinalden alıntı: QuexSeeLLpg çok pahalı oldu satamıyoruz indirim yapalım mı?
Hayır, diğerlerine de zam yapın lpg ucuz kalsın yanlarında.
Yakında tüm sinemalarda.
Gelmesin sinemaya öyle bir film...
Ben asıl dizel deki ötv oranı 29 kuruş kaldı oda bitince saplamaya başlayacaklar dizel kullananlar ne yapacak merakla bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 2 Ekim 2021; 13:12:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GenqhisKhaan89Nabalım yani akp ile yürümüyo belliki. Marketten 2- 3liralık gofret alırken bile 2 kere düşünüyor gencler. Haftada 1-2 defa tavuk dürüm yer onada 10 -15 lira verince içi Cız ederek verir. Doyduktan sonra keşke yemeseydim der. 15lira bile büyük para olmuş gözlerinde yani. Bunu yaşayan öyle azınlıkta deil. Milyonlar bu sekilde yaşıyor.En temel besin kaynagı Protein Lüks durumda şuan.Sadece et deil Protein alabilecegin Bakliyatlar bile fiyatları uçuk. Sebzelerde öyle.Isınma Barınma gibi en temel haklarda yine Lüks durumda.Millet aralık ocak ayı gelene kadar dogalgaza eli gitmiyor. Akşam Işıklarını kapatıp battaniye altında tv izleyerek vakit geçiriyor.
Uzun lafın kısası. Bu hükümet değişmeli ister ALLah yolunda kendini adamış hükümet gelir ekonomiyi düzeltir isterse Ruhunu şeytana adamış hükümet gelir düzeltir. Orası beni ırgalamaz ekonomi bir şekilde düzeltilmeli ha düzeltilmeyeceksede 2023de yine akp kazandıgında 87 milyon nüfusun en az 20 milyonu Göç edecektir bu topraklardan.
Alıntıları Göster15 liraya tavuk dürüm yiyip doyan varsa tebrik etmek lazım içine 50 gram et koyuyorlar şahsen ben durum yemeden doymuyorum bu da en az 30 lira demek İzmir piyasasında
-
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42Geçin bunları. Bu martavalları çok duyduk. Bitti artık.
Alıntıları GösterBiz de sizin masallarını çok duyduk gençler sizin gibi utanmazlar yüzünden Türkiye bir mühendis kaybetti Avrupa Bir kurye kazandı diye paylaşımlar yaparak kaçıyor gidiyor bu ülkeden utanmıyorsunuz değil mi Allah hepinizin belasını versin
Çok Müslümanım diyorsun ya o inandığın kitapta haksızlığa karşı susan dilsiz şeytandır yazar cehenneme gideceksin sen de haksızlığa karşı sustuğun için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 2 Ekim 2021; 13:13:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Programming GuruMillet fukaralıktan LPG kullanıyor, bunlar fukaraya da zamı köklüyor.. Komedi gibi ülke..
Yola devam falan.. Ampule basmaya devam
Emin ol o kesimin hosuna gidiyordur. Umarim daha da fazla zam gelir icimin yaglari eriyor her zam haberinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@topaz42 nickindeki iki harfi değiştir yerine y ve b koy, daha iyi olur. sen de darül harbcı mısın? yani bu ülkenin her şeyini çalmak, yok etmek mübah mıdır senin anlayışına göre?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 2 Ekim 2021; 13:28:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X