|
EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam' (5. sayfa)
-
-
Hele konyaliya bak hele.quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Kanser hücresi gibisin resmen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben lpg 4 lira altında zannediyordum oha 6 liraya dayanmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fanatik olarak rahat %20-30 çıkar AKP'den, çok rahat. O da 20 yıllık yandaş ana akım medyasının her gün yaptığı propaganda ve algı tecavüzünün sonucu. Tabi işin içinde 20 yıllık din istismarı da var. Din diye diye insanları açlığa, sefalete mahkum ettiler, ülkenin kaynaklarını sömürüp peşkeş çektiler, gelişme fırsatlarını yok ettiler. Şimdi de işte şurada gaz bulduk, burada petrol bulduk, İHA SiHA diye göz boyayıp bu açlık ve sefaleti unutturmaya ve yeniden iktidarda kalmaya çalışıyorlar. Ama bozulan ekonomide pasta dolayısıyla pasta payları giderek küçülüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@sadtneverdie
LPG zammı yalan diyordunuz? Doğruymuş?
Yeminle bıktırdılar artık.Yeter yahu yeter.
-
-
-
Kanserin tedavisi var, bunun yok.
Hadi yine iyisiniz eskisi gibi benzin kullanacaksınız artık. Beygirlerin tadını çıkarın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 2 Ekim 2021; 20:22:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülke yok olsa yine reise oy atarım. Biz Akp illerin davası reistir sadece onun için çalışır eder oy atarız. Şükrediyoruz reisimize.
Reis olmasa islam biterdi hocam. Boşverin alternatifi falan. İslam reisin sayesinde ayakta.
dün zamsız alarak 25 30 tl kar ettim fakat bu sanırım son lpg alışım olacak.. aradaki fiyat farkı bir süre daha düşük tutulursa tüpü söktüreceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FF980A2B3
Ülke yok olsa yine reise oy atarım. Biz Akp illerin davası reistir sadece onun için çalışır eder oy atarız. Şükrediyoruz reisimize.atarsin ama yuzde 25 30 falan kemik kitleniz var kurtarmaz ekonomi duzelmezse reis bir daha secilemez imkansiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 2 Ekim 2021; 20:57:32 >
Benim gibi koyunlar 30 dan fazladır siz rahat olun.
reisim kazanacak rabbimin yardımıyla.
Bir tane 1.3 multijet farz oldu desenize.
-
Şahlanan ekonominin ayak sesleri bunlar !!!
Ezanları dindiremeyeceksiniz geziciler. :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
@sadtneverdie
LPG zammı yalan diyordunuz? Doğruymuş?Yalan gardaşım , batının oyunu.
Daha bugün gittim yine 50 liralık doldurdum , bir kuruş fazla ödemedim.
Reisimiz sayesinde her geçen gün daha kısalıyor doldurma süresi.
-
gezi sürecinde başladı bütün sıkıntılar. lpg ye 71 kr güncelleme gelmesinin asıl sebebi gezicilerdir.
-
Hayır LPG zammıyla ilgili bir konuya yalan yazmıştı hatta ben sorunca bu da yalan Elektrik zammı da yalan demişti. Sonradan konuyu kaldırtmışlar ama demek ki haber yalan değil. Utanma filan var mı diye merak etmiştim de cevap yazmadı hiçbir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X