Şimdi Ara

EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
1
Favori
12.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son vurgunu yapıp ülkenin ağzına etmeden giderler mi sizce bunlar daha bir şey değil 2022 de son çeyrekteki gelecek vurgunlara bakın asıl siz kaybetçeklerini biliyorlar fena bir vurgun yapıp ülkeyi bırakıp kaçacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Çoook bağnaz bir düşünce yapınız var. Kibirlisiniz. İthamlara bak. çünkü dinci - sağcı - köylüsün.. senin derdin de ekonomi ve ülke kalkınması değil.. ben kemalist yönetim istiyorum sen osmanlıcı arapçı yönetim istiyorsun.. birbirimizi yemeyelim..

Evet. Takıyye yapmıyorum ki. Kimseyi yediğim filan da yok. Kemalist yönetimi istemiyorum. Bir daha yazayım mı. Kemalist yönetimi istemiyorum.

Kemalist olunca yüzde yüz doğru olmuyor. Aslında Kemal Atatürk'te bugünkü CHP'yi istemez. Sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyorum ben. İçimden geçeni söylüyorum. Ben müslümanım. Dinime en az zararlı veya en çok faydası olan partiye veriyorum. Bu partinin CHP olmadığı kesin. Hele teröristlerle işbirliği yapıyorsa. Onlara arkadaş diyorsa.

Arapçı yönetim istemiyorum. Araplar yönetimlerinde dürüst değiller. Size ne içiriyorlar. Neyle kandırıyorlar.

Alıntıları Göster

Dinci sağcı köylü olmayan adam çok büyük bir çıkarı, mamalandığı bir olayı yoksa, gidip AKP'ye oy vermez. Burada dinci sağcı köylü derken, ister inan, ister inanma, küçümseme amaçlı yazmadım. Sadece Türkiye'de bulunan sosyokültürel bir sınıfı bu 3 sözcükle belirtiyorum. Dinci = Dindar, Sağcı = Siyasal islam anlamında, Köylü = Köylü sınıfı..

Kemalist olunca, yüzde yüz doğru olunmuyor demişsin, bu iddiana gelince, ben kemalizm %100 doğrudur diye bir şey söyledim mi? Konu bu bile değil.. Benim ait oldugum sosyal sınıf ve hayat görüşü, senin ait oldugun sosyal sınıf ve hayat görüşünden farklı oldugu için, ben Kemalist bir partiye oy veririm.

AKP, Türkiye'yi kesinlikle yapamaz ve yapamadı da, fakat AMERİKA bile yapsa, ben yine de, gidip o düzene, oy falan vermem. Aynısı senin için de geçerli. Sen de CHP Türkiye'yi uçursa bile gidip oy vermezsin. Sırf dinsizler başımıza geçmesin, guranı yassahlamasınlar diye oy vermezsin.. Ben sana CHP'ye oy verme olayımı açıkça dürüstçe ve hiç kıvırtmadan direkt söyledim. Bunun karsılıgında senden de aynı dürüstlüğü bekledim ama sen bir AKP'li olarak dürüst davranmadın dürüstlük bence sizin varoluşunuzda bile yok.. EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam' 

Diğer konuya gelince bu CHP'ye atılan bir iftiradır. Şivan perverle falan lahmacunu CHP yemedi.. EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam'  Megri megri CHP oynamadı.. Hani tencere dibin kara seninki benden kara filan gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

@topaz42 nickindeki iki harfi değiştir yerine y ve b koy, daha iyi olur. sen de darül harbcı mısın? yani bu ülkenin her şeyini çalmak, yok etmek mübah mıdır senin anlayışına göre?

Size ne. Siz de cehlü mürekkebsiniz o zaman.

• quote:

Size ne. Siz de cehlü mürekkebsiniz o zaman.

Alıntıları Göster

arkadaşlar bu işid zihniyetli arkadaş açıkça darül harbcı fesli deli kadirin akımından olduğunu inkar etmiyor. taliban kafalı bu insanlarla aynı ülkede yaşamak çok acı verici.

• quote:

Orijinalden alıntı: Programming Guru

Dinci sağcı köylü olmayan adam çok büyük bir çıkarı, mamalandığı bir olayı yoksa, gidip AKP'ye oy vermez. Burada dinci sağcı köylü derken, ister inan, ister inanma, küçümseme amaçlı yazmadım. Sadece Türkiye'de bulunan sosyokültürel bir sınıfı bu 3 sözcükle belirtiyorum. Dinci = Dindar, Sağcı = Siyasal islam anlamında, Köylü = Köylü sınıfı..

Kemalist olunca, yüzde yüz doğru olunmuyor demişsin, bu iddiana gelince, ben kemalizm %100 doğrudur diye bir şey söyledim mi? Konu bu bile değil.. Benim ait oldugum sosyal sınıf ve hayat görüşü, senin ait oldugun sosyal sınıf ve hayat görüşünden farklı oldugu için, ben Kemalist bir partiye oy veririm.

AKP, Türkiye'yi kesinlikle yapamaz ve yapamadı da, fakat AMERİKA bile yapsa, ben yine de, gidip o düzene, oy falan vermem. Aynısı senin için de geçerli. Sen de CHP Türkiye'yi uçursa bile gidip oy vermezsin. Sırf dinsizler başımıza geçmesin, guranı yassahlamasınlar diye oy vermezsin.. Ben sana CHP'ye oy verme olayımı açıkça dürüstçe ve hiç kıvırtmadan direkt söyledim. Bunun karsılıgında senden de aynı dürüstlüğü bekledim ama sen bir AKP'li olarak dürüst davranmadın dürüstlük bence sizin varoluşunuzda bile yok..  

Diğer konuya gelince bu CHP'ye atılan bir iftiradır. Şivan perverle falan lahmacunu CHP yemedi..   Megri megri CHP oynamadı.. Hani tencere dibin kara seninki benden kara filan gibi..

Alıntıları Göster

Operasyonlara asker gönderen AKP. Orada şehit olan asker AKP gönderdiği için şehit oldu. Fakat ne garip. Değil mi. Şehit cenazelerine gidince yuhalanan, tartaklanan, köpek gibi kovalanan CHP'li siyasetçiler. Eskiden bir asker şehit olduğunda ilgili hükümete tepki gösterilirdi. Şimdi CHP'ye. Bunu hiç düşündün mü şampiyon. Hani megri megri diyorsun ya ikide bir. İşte megriler şimdisize döndü. Fetöcüsü de, teröristi de, Hepsi sizde toplanmış. Siz aynaya bakın da, önce kendinizi sorgulayın. Ben AKP fanatiği değilim. Daha iyisi gelirse ona oy veririm. Ama sen bunu yapamazsın.

İl belediyesinde AKP'ye verdim. İlçe belediyesinde başka partiye verdim. Muhtar seçiminde de çok çalışan alevi bir muhtarımız vardı. Ona verdim. Maalesef seçilemedi. Ben sizin gibi fanatik değilim. Kafanı yorma sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

arkadaşlar bu işid zihniyetli arkadaş açıkça darül harbcı fesli deli kadirin akımından olduğunu inkar etmiyor. taliban kafalı bu insanlarla aynı ülkede yaşamak çok acı verici.

Alıntıları Göster

Bakın. İthamlarınız suç teşkil ediyor. Laflarınıza dikkat edin. AKP'ye oy veren herkesi bu şekilde itham etmiş oluyorsunuz. Haddinizi bilin.

Darul harbçı olsam namaz kılmam. Cumalara gitmem. Hani cehlü mürekkeb dedim ya. Beni doğruladığınız için teşekkür ederim bu arada.

Ne kadar cahil olduğunuz ortaya çıktı. Size göre tüm müslümanlar telibancı, Işidçi. Değil mi. Hadi. Söyleyin.

• Almanya’yı pandemi etkilemedimi sanıyorsunuz eyyy chp liler.
    Etkiledi hemde nasıl. İyi bakın, ilk resim pandemiden hemen önce yani 2008 de çekildi.

EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam'

2. Resim şuan çekildi 2 ekim 2021 tr saati 13:08 de
    Farklı bir istasyon. Yer nurenberg. Görüyorsunuz pandemi nasıl etkilemiş.

Not. Şimdi chp liler derki en ucuz yerden çekmiş. Aha buda 1 saat önce çekildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 2 Ekim 2021; 14:41:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam'Halit Bolkantwitter
    “Bir benzinli motor benzine göre litre bazında yüzde 20 civarı daha fazla LPG tüketir. Benzin ve LPG fiyatı arasında yüzde 20’den az fark kalırsa LPG anlamsız hale gelir. LPG kitinin fiyatını da hesaba dahil etmek gerekir. Eğer benzin-LPG fiyat farkı açılmazsa bay bay LPG!”
    https://twitter.com/hbolkan/status/1443975784876630018
  • Bir ülkenin iyi yönetimi ekonomik durumu ile belli olur. Onun dışında yok şucu yok bucu olmuş hükümet bunlar boş işler.

• quote:

Bakın. İthamlarınız suç teşkil ediyor. Laflarınıza dikkat edin. AKP'ye oy veren herkesi bu şekilde itham etmiş oluyorsunuz. Haddinizi bilin.

Darul harbçı olsam namaz kılmam. Cumalara gitmem. Hani cehlü mürekkeb dedim ya. Beni doğruladığınız için teşekkür ederim bu arada.

Ne kadar cahil olduğunuz ortaya çıktı. Size göre tüm müslümanlar telibancı, Işidçi. Değil mi. Hadi. Söyleyin.

Alıntıları Göster

akp'ye oy veren herkes senin gibi Atatürk düşmanı değil ki. benim sözüm sen ve fesli kadir gibi müptezelleredir. ben tüm müslümanları talibancı, işidci görmüyorum ama sen ve senin gibiler tüm chp'lileri dinsiz kafir olarak görüyorsunuz. hadi sen söyle.

• baranel B kullanıcısına yanıt
    Fotomoto omo oto toto montaj yeğenim montaj...
    Alamanya gısganıyooo hülöööö...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Operasyonlara asker gönderen AKP. Orada şehit olan asker AKP gönderdiği için şehit oldu. Fakat ne garip. Değil mi. Şehit cenazelerine gidince yuhalanan, tartaklanan, köpek gibi kovalanan CHP'li siyasetçiler. Eskiden bir asker şehit olduğunda ilgili hükümete tepki gösterilirdi. Şimdi CHP'ye. Bunu hiç düşündün mü şampiyon. Hani megri megri diyorsun ya ikide bir. İşte megriler şimdisize döndü. Fetöcüsü de, teröristi de, Hepsi sizde toplanmış. Siz aynaya bakın da, önce kendinizi sorgulayın. Ben AKP fanatiği değilim. Daha iyisi gelirse ona oy veririm. Ama sen bunu yapamazsın.

İl belediyesinde AKP'ye verdim. İlçe belediyesinde başka partiye verdim. Muhtar seçiminde de çok çalışan alevi bir muhtarımız vardı. Ona verdim. Maalesef seçilemedi. Ben sizin gibi fanatik değilim. Kafanı yorma sen.

Alıntıları Göster

Ben Megriyi bilirim lahmacunu bilirim.. Analar ağlamasını bilirim. Bunları bana anlatma. Einstein olmasak da, çok şükür o kadar da salak değiliz. EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam' 

Şehit cenazesinden kovulma olayına gelince yıllardır cahilleri gaza getirip ona buna saldırtanlar kimdir belli.

Sonuç olarak, Ben ülkenin kurucusu Kemal Paşa'nın öğretileri dısında hareket eden, bunun dısında herhangi bir seye inanan, isterse arapçı olmasın komünist falan olsun, hiçbir partiye oy vermem. Bu konuda dürüstüm özüm sözüm bir. Kemal Paşa'nın kurdugu ülkede Kemal Paşanın yolundan gitmek gerekir. Diğer yolların kötü yerlere çıktıgını zaten Kemal Paşa'dan önce gördük..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Programming Guru -- 2 Ekim 2021; 14:9:58 >

• erdincerdinc E kullanıcısına yanıt

Bu chp zihniyeti yokmu. Üşenip resimlere bakmaz bile. Almanya ne halde. Bak chp liler yazayım.

Pandemiden hemen önce 2008 de dizel 1.37

şu an 1.45

okur umarım chp liler.

• yapın yapın 4 sene önce 20 bin tlye sattığım araç olmuş 80 bin tl 1.90 civarındaydı hatırladığım otogaz fiyatı şuan 5 tl araba yaşı geçtikçe değer kaybeder dünyada bizde 4 kat değer kazanıyor uçuyor maşallah memleket

• baranel B kullanıcısına yanıt

bu ne ya %5 gelmiş. bizde araç fiyatları her sene %100 yiyor yalnızca

• Cem kullanıcısına yanıt

anca iha siha konularına geliyorlar .EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam' 

Suna Varol@SunaVarol_

24 Haziran'da "koyduk mu?" diye ortalığı inletenlere soralım!

Ulaşıma %100 zammı

Sigaraya %80 zammı

Elektriğe %145,

Doğalgaza %187 zammı

Benzine, motorine,

LPG'ye %155 zammı

Gıdaya %358 zammı

Kendi maaşlarına %88

Size de %5 zammı

Affedersiniz ama nasıl koydular?

• lpg kulananaların çoğuda malumcular çıkar cep telefonunu diyen dayılar

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

nankör. rahmetsiz dediğin adam olmasaydı Türkiye 2.dünya savaşına katılmış olurdu ve belki de dedelerin hayatta olmazdı. fesli kadirin deli saçması kitaplarını okuya okuya, yalan yanlış tarihi bilgilerle beynini çürütmüşsün.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.