Ulan iyice ambale olduk ya.. Bi geliyor bi gelmiyor! |
EPGİS'den beklenen duyuru geldi: 'LPG'ye 71 kuruş zam' (6. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal GözHayır LPG zammıyla ilgili bir konuya yalan yazmıştı hatta ben sorunca bu da yalan Elektrik zammı da yalan demişti. Sonradan konuyu kaldırtmışlar ama demek ki haber yalan değil. Utanma filan var mı diye merak etmiştim de cevap yazmadı hiçbir şey.
Akp'lilerde utanma , arlanma yok hocam , böyle kabul etmek lazım onları.
İşleri güçleri yalan-dolan-algı.
herşeyi kitabına uyduruyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42CHP'den ne umuyorsunuz. İktidara gelince yakıtı ucuzlatacağını mı. Çok beklersiniz. CHP, İmamoğlu'nun suyu ucuzlatacağım, Toplu taşımayı ucuzlatacağım demesi gibi ucuzlatır.
AKP'ye oy vermeyin. Tamam. Alternatif gösterin. Adam gibi bir alternatif gösterin. Hadi. Gösterin.
İstanbullu olmadığın buradan belli. Su ucuzladı İstanbul'da. Ziyadesiyle ucuzladı hem de. Zam geldiği zaman da elektrikten, doğalgazdan çok daha az zam yedi. Bilmeden boş boş konuşma bunlar.
Zam olayı belirli bir m3 üzerinde kullanım içindi. akp trolleri bunu kullanır ama ne hikmetse ülkenin battığını söylemezler. Onlara batan İmamoğlu.
-
Bide yalandan devam eden ötv den karşılanma muhabbetleri de seçim sonrası kaldırılınca yakıt fiyatları iyice uçacak. Ekonomi ne hale geldi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lpg nin fiyatı neredeyse dizeli yakalayacak. E 1 lt dizel ve lpg nin gideceği mesafeyi hesaba kattığımızda hiç bir karı kalmıyor bu işin. Şaka gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tutturmuşsunuz bir CHP de CHP. Ben CHP'li değilim. AKP karşısında en güçlü aday kimse ona veririm oyumu. Neden? Çünkü adamlar artık yaptıkları pislikleri saklama gereği bile duymuyor. Neden biliyor musun? Senin gibi şakşakçılar yüzünden. Ne olursa olsun yine gidip onlara oy atacağını biliyor.
Her gün çıkıp halkla dalga geçip yüzümüze karşı bize hakaret ediyorlar. Sana salak muamelesi yapıyorlar yani. Ama aramızdaki fark sen bunu anlayacak zekaya sahip değilsin. Veyahut sahipsin ama sesini çıkarmıyorsun. O zaman durum daha kötü. Çünkü yapılan şerefsizliğe sesini çıkarmayan da şerefsizdir benim gözümde.
Yolsuzluğu itiraf eden bakan müsveddesini teşekkür ederek uğurluyor. Ekonomi dibi görmenin de ötesine geçmişken çıkıp uçuyoruz, şahlanıyoruz diyor. Hakkaten ya. Temmuzda uçacaktık. Ne oldu o iş? Geçen bir tanesi çıkmış " Avrupa'dan bakınca Türkiye'yi süper güç görüyorlar" diyor. Şaka gibi bir durum. Artık bu durumu tanımlayacak kelime yok yani. Aslında vardır belki ama artık söylemeye korkar duruma geldik sayenizde.
Bunlar daha ilk aklıma gelen şeyler. Ben sana çıkıp yüzüne karşı küfür etsem benimle kavga edersin değil mi? Bunlar daha beterini yapıyor. Hem de her gün. Sen bunları kendine hakaret saymayıp normal görüyorsan ve hala bunları destekleyip oy veriyorsan iki ihtimal var. Ya çıkarın vardır ya da zeka düşüklüğün vardır benim gözümde. Bunu aşağılama amacıyla söylemiyorum. Cidden böyle düşünüyorum.
Ülkede adalet yok. Yargı bitmiş. Ekonomi çökmüş. Meclisin bir işlevi kalmamış. Sadece bir kişi her şeye karışıp kendisi karar veriyor. Ülkede yolunda giden hiçbir şey yok yani. Yemin ediyorum Cumhurbaşkanı ve bakanlar hiçbir şeye karışmasa bu ülke kendini daha iyi idare ederdi ve şimdikinden daha iyi durumda olurduk. Ama kendileri hem işi batırıp hem de çıkıp halkla dalga geçiyorlar. Siz de bu haldeyken bile saçma sapan bahanelerle hala bunları desteklemeye devam ediyorsunuz.
Neyse çok uzun oldu. Normalde bir AKP'liye cevap vermezdim ama uyku tutmadı. Takılacak yer arıyorum. İçimi boşaltayım dedim biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wassuplaying -- 7 Ekim 2021; 16:28:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Extra olarak ben bu gurubun, kaybettikleri an, aşçısından amirine kadar, ülkeye ve topluma çektirdiklerinden ötürü cezalandırılmasını talep ediyorum!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 3 Ekim 2021; 7:55:19 > -
Ver mehteri dış güçler titresin.
Padişah az yaşa
Büyük Türkiye 🙂 baktılar LPG ucuz herkes LPG taktırıyor biraz da buradan geçirelim dediler😉
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 3 Ekim 2021; 9:45:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım bir gün çiftçilik yaparsınız ve anlarsınız durumu 👍 Ne anlatsak bos sizin gibilere. Tarım politikaları yüzünden buğday üretimi o kadar azaldı ki, yediğimiz ekmek bile ithal çöp bugdaylardan yapılıyor. Yaptık dedikleri desteklerin çoğu reklam. Bu kadar söyleyeyim.
eğer benzine böyle dev bir zam gelmez ise lpg nin hiçbir anlamı kalmamıştır ruhuna fatiha
-
quote:
Orijinalden alıntı: -net-Umarım bir gün çiftçilik yaparsınız ve anlarsınız durumu 👍 Ne anlatsak bos sizin gibilere. Tarım politikaları yüzünden buğday üretimi o kadar azaldı ki, yediğimiz ekmek bile ithal çöp bugdaylardan yapılıyor. Yaptık dedikleri desteklerin çoğu reklam. Bu kadar söyleyeyim.
Benim ailem çiftçiydi zaten ve akrabalarım halen çiftçi. Kazanamıyorum diyen bir çiftci kesinlikle yalan söylüyor. Ürünlere zam geldikce oda zamlıyor zaten ve asla fiyatın düşmesini istemiyor devlet ne yaparsa yapsın geçen yıl 5 şe sattım yinemi 5 şe vericem diyor.
-
Son bir ayda Brent petrol 65 dolardan 80 dolara çıktı, bunları bilmezler çünkü hiçbirinin dünyadan haberi yoktur, CHP kavalı nereye öttürürse oraya koşarlar.
Türkiye petrol üreten bir ülke değil, petrolde dışa bağımlı, yurt dışı petrol artışından doğal olarak etkilenir, buna rağmen çoğu petrol zammı ÖTV'den karşılandı en son benzine gelen 0,29 krş zam da pompaya yansıtılmadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mantığa göre bizim ülkemizde üretilen elektrik ücretlerinin artmaması gerekir; sonuçta elektrik bu ülkedeki barajlarda üretiliyor.
Ne oldu da devlet ürettiği elektriğin %80'ini özel sektöre devretti ve fiyatlar her ay artmaya başladı?
Türk milleti TL ile hayatına devam etmeye çalışırken devleti idare edenler neden euro ve dolar üzerinden yaptıkları anlaşmaların yükünü vatandaşa yıkıyor?
Günümüzde elektrikli otomobil ve motosikletler üretilmeye ve satılmaya başlandı. İnsanlar bu ulaşım araçlarını kullanmaya başladıkça eletrik kullanım oranı artacak. Acaba devlet içinde görevli birilerinin şirketlerinin cepleri mi doldurulacak?
Yapılan liyakatsiz atamaların ve adam kayırmaların ardındaki gerçek sebep; biat eden, söz dinleyen birileriyle mi bu sistemin çarkları döndürmek istiyorlar?
Bu zenginler vatandaşı sömürerek kendi ceplerine giren paranın mı yoksa vatandaşın iyiliğinin mi peşindeler ?
20 yıllık iktidarları boyunca neden bir kez bile denk bütçe yapamadılar da "dış güçlere" sürekli faiz ödüyorlar. Liyakatsizlikten mi, tek dinlerinin para olmuş olmasından mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: borukuzenBu mantığa göre bizim ülkemizde üretilen elektrik ücretlerinin artmaması gerekir; sonuçta elektrik bu ülkedeki barajlarda üretiliyor.
Ne oldu da devlet ürettiği elektriğin %80'ini özel sektöre devretti ve fiyatlar her ay artmaya başladı?
Türk milleti TL ile hayatına devam etmeye çalışırken devleti idare edenler neden euro ve dolar üzerinden yaptıkları anlaşmaların yükünü vatandaşa yıkıyor?
Günümüzde elektrikli otomobil ve motosikletler üretilmeye ve satılmaya başlandı. İnsanlar bu ulaşım araçlarını kullanmaya başladıkça eletrik kullanım oranı artacak. Acaba devlet içinde görevli birilerinin şirketlerinin cepleri mi doldurulacak?
Yapılan liyakatsiz atamaların ve adam kayırmaların ardındaki gerçek sebep; biat eden, söz dinleyen birileriyle mi bu sistemin çarkları döndürmek istiyorlar?
Bu zenginler vatandaşı sömürerek kendi ceplerine giren paranın mı yoksa vatandaşın iyiliğinin mi peşindeler ?
20 yıllık iktidarları boyunca neden bir kez bile denk bütçe yapamadılar da "dış güçlere" sürekli faiz ödüyorlar. Liyakatsizlikten mi, tek dinlerinin para olmuş olmasından mı?
Şu an dünyada inanılmaz bir enerji krizi var bilmem haberiniz var mı, bence yok. Zaten neyden haberiniz var ki, CHP ne pompalarsa kavalı nereye ötürrürse oraya koşan sorgulamayan bir CHP seçmeni seksen yıldır bu böyle.
Avrupa’da enerji krizi sürüyor: Elektrik ve doğalgaza bir büyük zam da İtalya’dan
Elektrik ve doğalgazdaki arz sorunu ve fiyat artışı son tüketicinin cebini yakmaya devam ediyor. Son olarak İtalya'da hane halkının elektrik ve doğalgaz faturalarına büyük zamlar yapılacak. Zamlar devletin tüm sübvansiyonlarına rağmen tüketici fiyatlarına yansıyacak. Artışların Türkiye'yi de etkilemesi bekleniyor.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/avrupada-enerji-krizi-suruyor-elektrik-ve-dogalgaza-bir-buyuk-zam-da-italyadan-6677121www.sozcu.com.tr
Bu sene dünyada büyük bir enerji krizi var, petrol özelinde konuşursak son bir ayda brent petrol 65 dolardan 80 dolara çıktı, brent petrol grafiğini açıp bakarsan artışı görürsün.
Böyle bir ortamda zam mecburen yapılır, çünkü ülkemiz petrol üretmiyor, petrolde dışa bağımlıyız.
Ne işimiz var Libya'da diyen Fransız ve Rum sözcülerinin peşinden gitmeyin de iki gram petrol doğalgaz bulalım ne dersiniz uyar mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr20mouseBunu bende buldum ama tam detayını (bitum vs.) bilmiyorum. Elinde net bir veri varsa diye sormuştum ama sende aynısın demek ki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali222Araçların yaklaşık yarısı LPG'li. Almayıp ne yapacağız?
Alıntıları GösterLpg ucuz olduğu için avantajlıydı şu fiyatlarla pek bir avantajı yok. Lpg'li her araç benzin yakıyor demi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 3 Ekim 2021; 14:6:41 >
Son zamdan sonra sağ şeritten 80 ile gitmeye başladım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X