|
Bildirim
Bu konuda Epic Games doğru söylüyor.
Apple , Google, Microsoft , Amazon önümüzdeki dönemde talanına uğrayacağımız Amerikan tekelleri. |
Ben 2 tarafida hakli buluyorum. Tekelcilik ne kadar kotu bisey olsada en nihayetinde android ve appstore platformlari google ve apple a ait.
Adamlarin MALI. Urunumu heryere koyayim ama istedigim ucreti odeyeyim, yok oyle bisey. Alinan pay yuzde 5 olsa yuzde 2.5 tartismasi cikardi bu is boyle cunki. Apple tarafinda hem donanim hem yazilim adamlara ait, sen bastan asagi adamlara ait olan kompleks bir yapida urun satacaksan sartlarini kabul edeceksin. Android tarafinda ise magazaya koymak zorunda degilsin? Kendi websiten uzerinden indirtip kurdurabilirsin. Belki yaptiklari etik degil ama sahibi onlar. Kimsede beni az pay alsalar herkesin fiyat kiracagina inandiramaz herkes ekmeginde, daha cok kazanalim derdindeler. Adamin kendi urettigi telefondaki, kendi urettigi yazilima uygulamani koyucan ama fiyati sen belirliceksin. Yok ya? |
Mağaza komisyonu % 15 i geçmemeli Birde geliştirici hesabı diye her yıl 100 dolar istiyorlar |
Mağaza dışında da satış alış olmalı. mağaza özel alan ama dışarısı tercih edilebilmeli. derdi güvenlikmiş cebini güvene almak istiyor apple şeysi
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lenneth- -- 3 Mayıs 2021; 11:26:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mağaza komisyonu % 15 i geçmemeli Birde geliştirici hesabı diye her yıl 100 dolar istiyorlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 3 Mayıs 2021; 11:3:32 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 6 Mayıs 2021; 11:40:8 > |
Parasını verip aldığım ürüne ne kurup neyi kurmayacağıma ben karar veririm. Apple kullanıcı ile geliştirici arasına girmemesi gerekir. Çünkü ürün artık Apple'ın değil satın alan kullanıcınındır. Ha derse ki bunu yükleyen benim sistemime zarar veriyor, bu yüzden garanti dışı ederim. İsteyen istediğini yapar. Fakat Apple ın burada yaptığı resmen komisyona zorlamaktır. Kullanıcının yapmak istediği işlemden emeksiz ücret talep etmektir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |