Seppette toplamda birleştiğini bilmiyordum teşekkürler |
Epic Games Store 130 tl indirim kuponu veriyor [Ana Konu] Dying Light 2 204 tl God of War 184 tl (5. sayfa)
-
-
Bana zorla RDR2 aldıracaklar ya Korsan indirmiştim oyunu finallerden sonra oynarım vs. ayağına ama bu fiyata gidip alacağım helali hoş olsun ne diyeyim 1050 ti ile nasıl oynayacaksam o da ayrı bir olay hadi bakalım..
Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
-
Tek bir ubisoft hesabına birden fazla epic bağlayabilir miyiz ? Farklı bir hesaptanda kupon kullanırdık
-
Benim gibi salaklık yapmayın arkadaşlar. Verdiğim siparişi iptal ettim nasıl olsa kupon da geri gelir diye. Kupon tek kullanımlıkmış. Boşa gitti kuponum. Ubisoft oyunları için farklı epic games hesabı sıkıntı olur mu bilmiyorum. Yeni epic games hesabı ile oyunu alacağım yoksa.
-
Eğer şu anki hesaba bağlıysa uplay, hesap ayarlarında unlink olması lazım önce kullandığın hesaptan unlink et sonra yeni hesaba linkle. Problem olacağını sanmıyorum, tabi benimki sadece tahmin. Önceden hiç denemedim böyle bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLaDiaC -- 28 Ocak 2022; 14:21:35 > -
assasians creed valhalla gold sürüm tosla ve kupon ile 80tl'ye geliyor. gold sürümün içinde season pass olduğu için bütün dlcler de oynanabilir durumda. ubisoft oyunlarında bu kadar indirim olmuyor genelde meraklıysanız fırsatı kaçırmayın derim.
-
epic'ten aldığınız ubi oyunlarını ubisoft connect'e aktarabiliyorsunuz ben bu makine ve epicteki bütün ubi oyunlarını aktardım diğer makinede connect'e.oyun klasörünü gösterin connect'e.diğer makinedeki epic'ten de bir ubi oyunu alıp connect'e ekleyebiliyor muyuz ben deneyecem bugün extraction'la.
denedim bu hesap başka bir epic hesabına bağlı dedi.iptal ettim kupon boşa gitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 28 Ocak 2022; 17:34:32 > -
cyberpunk mı alsam rdr2 mi karar veremedim:(
-
ben geçenlerde rdr 2 90 almıitım iade etneye çalıştım iade almıyor canlı desteğe bağlandım diyor ki 14 günden sonra iade alamazlarmış falan filan, ben 90 aldım şimdi 20 tl ye geliyor :) gerçekten bu haksızlık değil mi
-
nasıl 20 tl ye geliyor?
-
yani geçen sefer 60 ti indirim yapıyordu şimdi 130 tl yapıyor, o yüden 20 diyorum yanına disco elsyium ve hades ekler alırdım 20 ye gelirdi, haksızlık ya iade almaması, 1 dkk bile açıp oynamamaşım hatta indirmemişim bile ama iade almıyor
-
-
Alınır mı böyle?
-
Tabiki Rdr.Çok farklı bir dünya rdr.Cyber kütüphanede duruyor ama hala hata dolu olduğu için indirip kurmaya elim varmıyor bile.
-
Hesap ayarları iletişim bölümünden bildirimleri açmazsan kupon vermez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
buldum hocam. satın alım falanda yaptım kupon tek kullanımlıkmış bir kaç tane daha verse fena olmazmış :D
-
rdr2 'nin hikaye modunu henüz oynamadım sanırım biraz şanslıyım bu konuda :)
-
aynen uzun zamandır bilgisayar başından kalkmadan oynamak istedeiğim oyunlardan biriydi.Tr yaması da baya sorunsuz güzeldi.Şuan vaktim olsa girip yan görevleri vs de bitirmek istiyorum hatta.
-
Hocam aynısı bana oldu ödeme kısmında bu kopon daha önce kullanılmış gibi bir uyarı veriyordu sildim kuponu da sepeti de boşattım o sekilde alabildim.
-
Dying Light 2 alacak varsa Şubat'ı bekleyin tosla kampanyasına göre sipariş verirsiniz boşuna 15 lira fazla vermeyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X