< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Epic Games Store 130 tl indirim kuponu veriyor [Ana Konu] Dying Light 2 204 tl God of War 184 tl (7. sayfa)
-
-
Geçen gaza gelip rdr2 aldık 80 liraya indirim varken. Öyle duruyor oyun. 2 kere açtım açmadım. Burası çok pis gaza getiriyor insanı. Böyle bir zaman yok çünkü. Boş zamanı olan değerlendirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaw bu epic tosuncuk gibi paraları alıp kaçmasın diğer firmalara bakıyorumda nerdeyse her oyun yarı fiyat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GTX 1050 mobile laptop ile texture ultra geri kalan ayarlar low medium karışık oynamıştı arkadaşım sen de rahat oynarsın.
-
Martta çıkacak ve 40 saat içeriği olacak DLC dahil değil ona. Ubisoft çakallığı, oyunun çıkışından 1 seneden sonra çıktığı için esas içeriği olan DLCyi ayrı satıyorlar.
-
sen diyince baktım şimdi harbiden öyleymiş. neyse artık odyssey'in hatrına bir şey demiyorum. onun da fiyatı düşünce alırız . zaten ben bu içerikleri bitirene kadar 6 ay geçer.
-
bunu alırken bilmeliydin hocam. oyun toplamda 49 saatte bitiyor, tüm görevleri yaparsan 170 saat. günde 2 saat düzenli oynasan, 85 gün eder, 3 ayda bitiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valhalla gold aldım. son dlc yokmuş ya denilen gibi alacak olan ona göre alsın
-
alını
alınır mı
-
Şuan ön siparişte olduğu için geçerli olmuyor. 4 şubattan itibaren geçerli olur.
-
merhaba bu lanet demek istiyorum ubisoft oyunlarında 4-5 tane farklı paket oluyor, mesela ac odysyes deluxe, standari gold ve ultimate paketleri var, şimdi bütün hiayeleri görevi almak için hangisi almamız gerekiyor ? standard edition alsak yeter mı?
-
Bende kombo yaptım 70tlye rdr2 geliyordu, fakat parayı indirimsiz çekti malesef iade talebi oluşturdum. Acaba hata bende mi diye tekrar baktım bu seferde kupon indirimi yansımıyor
-
hocam bilgilendirme yapayım size
deluxe: ana oyun+kozmetik
gold edition:ana oyun+dlcler
ultimate:ana oyun+dlcler+kozmetik
yani siz ana oyun + dlcleri almak istiyorsanız gold edition yok sadece oyun yeter bana dlc falan gerek yok derseniz o zaman standart sürümleri alın. ac odyssey ve origin de gold edition öneriyorum hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaverie -- 29 Ocak 2022; 18:39:6 > -
Odyssey ve Origins konusunda kesinlikle katılıyorum. DLC'ler ana oyundan daha güzeldi. Sadece ana oyunu satın aldıysanız küçük bir bypass ile DLC'leri de orjinal oynayabiliyorsunuz. Biraz uğraştırır ama.
-
teşekkür ederim arkadaşlar :) aslında death stranding ile arasında gidip geliyorum ama ps plus ds verir diye almaya çekiniyorum, dediğiniz gibi gold alacağım. @Xaverie @ilkekaratas
-
Bannerlord + Borderlands3 80₺
Mükemmel oldu :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İndirim güzel ancak oynayacak oyun bulamıyorum. RDR2'yi geçen aldım en fazla 2 saat oynamışımdır. Hala The Witcher 3 oynuyorum.
Alayım da kenarda bulunsun dediğim bi oyunda göremedim. Epic'in kütüphanesi çok kısıtlı maalesef.
-
kena dışında epic'e özel ne önerirsiniz? immortals'ı da düşünüyorum ama yine sepet dolmuyor.
-
Şehir kur geliştir savaş tarzında oyun var mı tavsiye edebileceğiniz? Anno iyi gibi duruyor bilemedim, civ 5 tarzı strateji de olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X