Şimdi Ara

Epic Games Store 130 tl indirim kuponu veriyor [Ana Konu] Dying Light 2 204 tl God of War 184 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
12
Favori
36.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bu adamlar unreal engine motorunun sahibi ve hissedarlarından biri tencent(dünyanın en büyük oyun firması yanılmıyorsam, Çinlilere ait). Yani bu adamlar tosuncuk gibi vurgun yapmaz. Hatta o kadar güçlülerki ileriye yatırım olsun diye böyle zarardan satış yapıp kitle toplamaya çalışıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BarbaraPalvin kullanıcısına yanıt

Bedava oyun vermeyi bırakabilir ama yılda en az iki kez sınırsız kupon vermezse en iyi arayüzü de kassa Steam'in yanına yaklaşamaz. Ben geçen sene Steam açtığım için bana fark etmiyor ama adamın hesabı 8 yıllık 500 oyun üstü var. Kupon olmadan ne yapsan o adam almaz. Yabancıların çoğu kuponla da almaz öyle hesabı varsa.

• roser137 R kullanıcısına yanıt

immortals da bir sürü paketi var? gold olanı ile normal farkı nedir?

• Forza Horizon 5 olsaydı keşke.Yinede epic devam ediyor kuponlara

• Gamermn kullanıcısına yanıt
    Hocam gamepassten oynayın geçin Fh5 i, biraz popülerliği azalınca fiyatı muhtemelen makul yerlere gelir koleksiyona eklemek için o zaman beklenebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AndOne kullanıcısına yanıt

Hocam bu iki oyun Türkçe miydi acaba, hikaye oyunu diye biliyorum bunları çünkü İngilizceyse bişey anlamam

• mczb57 kullanıcısına yanıt
    Beyond two souls Türkçe hocam, ancak heavy raini sanırım türkçe yama ile oynamıştım
    Dediğiniz gibi çok güzel hikaye oyunları, çok severek bitirdim ikisini de film izler gibi 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 30 Ocak 2022; 13:17:36 >
  • Var mı güzel oyun önerisi olan,rdr cryberpunk gow dışında

• Kena veya Beyond Two souls düşünüyordum ancak Geforce Nowda bunlar olmadığı için Alan Wake ekledim böyle bi liste yapmış oldum. Rdr 2 yi de alalım artık bi yerde oynama imkanı bulursak oynarız bakalım. Gelir mi dersiniz Geforce Now'a?
    Epic Games Store 130 tl indirim kuponu veriyor [Ana Konu] Dying Light 2 204 tl God of War 184 tl

• Sherlock Holmes Chapter One Deluxe 199 liraydı. 200 lirayı geçsin diye yanına AER adlı oyunu da ekleyip aldım. Tosla ile birlikte 60 TL gibi bir rakama gelmiş oldu. İyi mi ettim kötü mü ettim artık bilmiyorum. Oyun hakkında çok fazla olumsuz yorum da bulunuyor ama tecrübe edip göreceğiz artık.

• AC Valhalla ve FarCry6 arasında kararsız kaldım.

• kena + far cry 6 + maximum %20 indirimi ile kullandım kuponu.

• Chalrie Keley kullanıcısına yanıt

Gt 1030, 8 gb ram ve pentium g5420 işlemci ile oynuyorum.

• ac oyunları alınır mı?

• landwarior L kullanıcısına yanıt

Dediğiniz Maximum %20 kampanyası nedir hocam?

• siklon S kullanıcısına yanıt
  • evet toplamda 500 tl ye kadar 50 tl ve üzeri harcamalarda %20 maxipuan kampanyası var

"​1-31 Ocak 2022 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla seçili dijital oyun-eğlence platformlarından toplam 50 TL'ye kadar olan harcamanızda %10, 50 TL ve üzeri harcamanızda %20 MaxiPuan!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landwarior -- 31 Ocak 2022; 0:13:16 >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    Detaylı anlatabilir misiniz

• Valhalla aldım ama daha başlamadım, incelemelere baktım vaya keyifli gibi. Odyssey oynadım yarısına kadar falan geldim çok fazla tekrar ettiği için bıraktım. Valhallada bu sıkıntının çözüldüğünü söylemişler oynayanlar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.