< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 1 Şubat 2022; 12:54:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Epic Games Store 130 tl indirim kuponu veriyor [Ana Konu] Dying Light 2 204 tl God of War 184 tl (10. sayfa)
-
-
o eleman gurbetçi gibi konuşmuş tam
-
Yabancılar türkiye pazarını görünce alım gücü düşük demişlerdir.
-
evet hocam ön ödemeli kart ikisi de...
-
çok iyi fiyat ikisi de güzel oyun oynayabilecek pcm olsa alırdım... PCyi sattım yenisini alamadan fiyatlar uctu
-
alasım varda vakit olmuyor. bir sürü hikaye oyunları var duruyor. online tabanlı oyunlardan sıra gelmiyor. yoksa çok iyi. düşünsene iki oyunu da 46 tl ye alıyorsun
-
kuponla alınca iade oluyormu
-
Elbette istediğiniz yerden, daha pahalı bile olsa alışveriş yapabilirsiniz.
Lakin şunu fanboylar bilmez: Tekelleşme kötüdür, piyasadaki rekabet müşteriye çokça yarar sağlar.
Steam'in tüm rakiplerini elimine ettiğini ve piyasadaki tek platform olduğunu düşünün. İstediği fiyatlardan satış yapar, istediği kadar kötü müşteri desteği yürütür. Bu yüzden tekelleşme çok kötüdür ve rekabet desteklenmelidir biz son kullanıcılar olarak.
Steam cüzdanımda binlerce lira olmasına rağmen elimden geldiğince epicgames'ten alışveriş yapmaya özen gösteriyorum. Rekabet ortamı yaratmakta çorbada 1 tanecik tuzumuz olursa ne mutlu.
Elbette çok akıllıca davranmayan insanlar 200tl ye 199tl kupon verilmesine rağmen istedikleri yerden 200tl ye aynı ürünü alabilirler. Bu başta kendileri için sonrasında rekabet ortamı için ne kadar kötü hatta berbat bir seçim olsa da ''herkesin hayatına kimse karışamaz'' gerçeği söz konusu.
-
kampanya devam ediyor dying light 2 204 tl den alabilirsiniz
-
25-30 fps civarı birsey oluyor. Ayarlarını da hiç ellemedim, otomatik low falan yaptı galiba kendisi. Youtube'ta bayağı video var gt 1030 rdr2 hakkında. Satın almadan oyunu bir bakın isterseniz. Sizin kart ile de deneme yapmış olabilirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende gunlerdir bunu dusunuyorum hocam :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana göre artık TRdeki çoğu insan için AAA oyun satın alımı artık Epic Games demek olacaktır. Horizon Zero Dawn + Mafia 2 Definitive - Batman Arkham Asylum + Walking Dead Definitive 70.92 tuttu. Asylum'u sırf 200 TL yapmak için aldım, Steam'de sahibim. Arkham City'i aynı şekilde tekrar alacağım bir dahaki kuponda gibi duruyor :D
-
Merhabalar dün 200 TL lik sepetim 70 e düştü, kartım ile alışverişi tamamlarken karttan red oldu , sonra tekrar almayı deneyecektim fakat kupon düşmüyor , başka oyunlar ekleyip denemeler yaptım ama kupon yok . ne yapmak lazım acaba
-
Yardım kısmından ulaşmaya çalışın
-
İadeden sonra kupon tekrar düşmüyor. Bir şekilde kuponu kaybeden arkadaşlar yeni hesap açsınlar.
-
Vallahi bf 2042 cok gömüyorlar ama twitch yayınlara baktım millet sorunsuz oynuyor. aldım oyunu kuponla 113 tlye, 2 aylık oyun nerden bulacam bu fiyata. sorun varsa da illaki düzelir yakında
-
hocam siz yanlış anlamışsınız. oyun sorunlu değil. kötü. önceki bf'lerden daha kötü ve daha kalitesiz. şu karşılaştırma videosunu izlerseniz oha lan ne kadar dandik oyunmuş dersiniz. yalnızca 10 dakika
Kaio PatrickyoutubeVia: 뢰지 Original video: https://www.youtube.com/watch?v=nDWeznkVQEw #Battlefield2042 #Bf2042 #Battlefieldhttps://www.youtube.com/watch?v=PkeKSlqgFk0&feature=youtu.be -
almadım yine caydırdılar beni :D
-
Rekabet varsa kazanan müşteri olur. Birçok kişi yüzlerce lira vereceği oyuna,epic sayesinde bedava sahip oldu..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum o oyuna para verme ciddiyim oyun sorunlu kalitesiz bf serisine kesinlikle yakışmayacak bir oyun yılların bf oyuncusu olarak söylüyorum hemen cod fanboyu demesinler diye bf1 bf 5 toplam 1000 saat gömmüşlüğüm var
hiç sevilmeyen bfv bile kat be kat daha iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X