Şimdi Ara

Epic Games Store 130 tl indirim kuponu veriyor [Ana Konu] Dying Light 2 204 tl God of War 184 tl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
12
Favori
36.276
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ac nin tüm oyunlarinda var o sorun,çok tekrar ediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AndOne kullanıcısına yanıt

Son üçlemede o sorun hep var. Bir süre sonra tekrara bağlıyor. +50 saat oynama süresini böyle yakalıyorlar zaten. Epic Games Store 130 tl indirim kuponu veriyor [Ana Konu] Dying Light 2 204 tl God of War 184 tl 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tranquillity kullanıcısına yanıt
    Odyssey cidden hoşuma gitmişti ama artık içim daraldı devam edemedim😃 bakalım valhallayı bitirmeye kararlıyım ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Watch dogs 3 ne kadar gelir acaba,birde ekran kartı gtx 650m, i7,16gbram çalıştırmaz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • göktuğbey kullanıcısına yanıt

Hocam 780m ile watch dogs 2'yi 1600x900'da (1080p bir altı) oynamıştım, legion çalışsa bile çok çok düşük olur keyifli olmaz:((

• Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt

bedava olsa bile indirme

• den kullanıcısına yanıt

ben oynadım gayet iyi.

beklentinize göre değişir.kasım aralık ayında oynadım.

gayet zevkli çözümleri. diğer serilerini oynadıysanız bunu da kesin seversiniz.

açık dünya oldugu için sinking city gibi düşünün.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

hocam bu tosla kart papara gibi mi?

• laider kullanıcısına yanıt

TR'de alım gücü daha yüksek demiş adam :d

Piyasa normal olsa 1.5 ay asgari ücretle 3080 sistem toplar UK'de. Kilosu 8-10 pounda kırmızı et yer. 4'te 1 maaşa konsol alır. Ama burada oyun ucuz diye adaletsiz bulmuş arkadaş.

''In a lot of cases I'd agree with you but the numbers here go way beyond pricing for local economic conditions.

These games are all discounted 35-55% in the Luna New Year sale in the UK store right now, but they still total £97. With the newsletter voucher that's £89.

Median income in Turkey is about £4000, in the UK it's close to £31000. If you convert that to median hourly rates you find someone in the UK would have to work 6 hours to pay for these games, in Turkey you'd have to work about 2 hours.

If you do the maths the "fair" regional pricing would either be £11 in Turkey, or £31 in the UK.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.I.P John Meadows -- 31 Ocak 2022; 20:53:18 >

• tosla ile alışveriş yaptım ama kampanya detayında işlemlerde gözükmedi, normal mi? konu tosla olunca güvenim sıfır.

• AndOne kullanıcısına yanıt

iyi yapmışsın indirim gelse bile 130 tl düşmez

• 2 güzel oyun 92.75 tl

Epic Games Store 130 tl indirim kuponu veriyor [Ana Konu] Dying Light 2 204 tl God of War 184 tl
  • Stoneiron04 kullanıcısına yanıt

Ben de bu şekilde aldım az önce.

• vpn ile uğraşıp alışveriş yapılacak ülke haline geldik :)

bu arada Anno 1800 ile güzel bir combo yapan var mı arkadaşlar?

• bu sürüm 339 tl ye alınabilecek :D

Epic Games Store 130 tl indirim kuponu veriyor [Ana Konu] Dying Light 2 204 tl God of War 184 tl
  • Epic iyi güzel hoş da tüm ilgimi çeken oyunlara sahibim neredeyse. 130 tl kupona alabileceğim oyunlar sadece dying light 2 ve gow. Oyun havuzunu artırması gerek epic in.

• GYKA G kullanıcısına yanıt

Hocam o sistemle RDR2'den kaç Fps alıyorsunuz. Bende aaa oyunları kaldırma ömrünü 3-4 sene önce tamamlamış bir acer vn7 nitro var. i5 4210h - gtx860m - 16gb. Witcher 3'ü oynarken dahi keyif almadığımdan bekletiyorum. Gt1030'la kaç fps aldınız merak ettim doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hips -- 1 Şubat 2022; 9:7:35 >
  • GOW'mu alsam Dying Light 2'mi beklesem o kadar karasızım ki anlatamam Epic Games Store 130 tl indirim kuponu veriyor [Ana Konu] Dying Light 2 204 tl God of War 184 tl  Çıkışını bekleyip görüp ondan sonra ikisinden biri almak daha mantıklı sanırım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.