paycell 200 tl ye 50 tl veriyor Paycell'le | Paycell Kart’tan 30 TL ve üzeri Oyun harcamasına 10 TL Hediye! |
Epic Games Store 130 tl indirim kuponu veriyor [Ana Konu] Dying Light 2 204 tl God of War 184 tl (6. sayfa)
-
-
2000 kişi sınırı var onu doldururlar ama dying light 2 170 tlye alınır guzel olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 28 Ocak 2022; 17:33:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim gerçekten iyi. hayatımda ilk kez oyuna para veriyorum(5 dolar) :) (rd2 ,far cry,limbo, two souls)
-
pc kaldırmıyor ama yine de alıcam sanırım rdr2 yi. ileride oynarım bilgisayar alınca :/
-
Epic kupon açıklamasına yazmış dlc ve ön siparişlerde geçersiz diye. Okumanızı tavsiye ederim detayları ile mevcut.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
RDR 2 ultimate almak daha mı mantıklı acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her türden oyunlar ile optimum bir sepet yapmaya çalıştım. Fikir verir diye bırakıyorum.
-
Bende;
Mafia 3
Disco elysium
Far Cry 6 aldım toplam 85 liraya. Habire alıyoruz ama ne zaman oynarız bilmiyorum
-
Soruma cevap bu videoda buldum :)
Red Dead Redemption 2 Steam Sürümleri Special Edition - Ultimate Edition Farkları Neler?
-
Ben de onu yada valhalla + legionu almayı düşünüyorum sizce değer mi legiona yoksa valhalla gold daha mı iyi
-
Mafia 2-3 ya da farcry 1-2-3 eklenebilir. Ben öyle yaptım.
Maalesef serinin en kötüsü...
-
yıllardan beri indirim diye bir halt beceremeyen steam'den 1000 kat iyidir
-
Tosla kampanyası nedir arkadaşlar? Tosla kart yoksa alayım mi bu kampanya icin
Mafia II ve III'ün kuponsuz fiyatları da bedava resmen kaçırmayın. 15tl. DE'ye türkçe yama gelecekti o da iyi oldu. 10/10 sepet yaptım valla helal olsun bana.
-
15 tl iade veriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne oyunu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam extra indirim nasil edindiniz epicden oyun alırken. 130 tllik kupon harici indirim - kampanya söz konusu mu
Valhalla da Gold değmez. Odyssey gibi dolu içeriği yok. Standart alsan yeter. Legion da ise Gold paketle ilk oyunun karakteri Aiden Pearce geliyor. Değer bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X