< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Epic Games Store'da yılbaşı indirimleri başladı: Türk oyuncular için son fırsat! (2. sayfa)

-
-
Sete ekleyin. Fiyat düşüyor. Haberde yazan %33 ek indirim olayından dolayı sepette indirim oluyor
-
mortal kombat 1 yeni çıkan mortal kombatmı. steamde 1200 civarıda.
-
Dead Island 2 kaçırmayın bu fiyata bir daha bulamazsınız.
-
İfadeniz yanlış, sepete ekleyince değil, ödeme yap ekranına geçince, kupon aktif olup indiriyor. Neyse teşekkürler.
-
Epic games te mk1 700 civarı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%33 indirimiyle 480 liraya falan geliyor. Ha bir de satın alımdan dolayı %10 yani 48 lirada kredi verir. Dolayısıyla 430 liraya falan gelir.
Hani bu oyunları almayı düşünenler için gerçekten son şans. Kredi neyim çekip aldın aldın durumu :D
-
Evet yeni çıkan.
-
Ben beleşciyim biraz oyuna kolay kolay para vermem indirim dibi görene kadar beklerim şuanda eski oynayamadığım oyunları oynuyorum rise of the tomb raider gibi hiç inidrim olmaz ise torrent yapıyorum sadece online oyunlara para veriyorum okadar.
Anladım tabi kişiye göre de maddi duruma göre de değişir. Ben mesela uygun olduğu zamanlarda, steam öncesinde crackli oynadığım oyunları bile retro olarak steam de gördüğümde, tekrar oynamayacak olmama rağmen, zamanında crackli onca saat vaktimi geçirtmiş hak geçmesin diyerek satın alıyordum.
-
Ben de steam'deki Mortal Kombat 1 mi diye soruyorum o mu değil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Haftası olduğum için fark etmez bu fiyatı iyi bence
-
Biliyorum sağolun. Online oynamayı seviyorum
Buda benim arkadaşım epey güzel oynar.
OYUN EVRENİyoutube
Selamlar dostlarm MORTAL KOMBAT 11 videouma hoş geldiniz en zor modda kuledeki rakiplere karşi zorlu mücadelede Şhaolinin cool dövüşçüsü KUNG LAO ile amansız dövüşlere adımımızı atacağız Her kese iyi seğirler . sevdiysen videoyu ki seveceksin ABONE FALAN OL BRO AYIPTIR :) https://www.youtube.com/channel/UCApPl09xF4VOTRLNa0yeMzQhttps://www.youtube.com/watch?si=UD17zlsOXtEHUPx2&v=-H9tVyoK2CA&feature=youtu.be
Yaşaşın korsan..
indireyimde oyun id sini versin söyleyiver bi yerden ekleme yapabilirsek oynarız . biraz oyunu öğreneyim
-
firmanın hakkını yemiş oluyorsun hırsızlık o
-
Yuzde 33 kupon indirimi dusmuyor, nasil halledecegiz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X