Şimdi Ara

Epic Games'ten Aldığım Ubosoft Oyunlarını Kuramıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir süreden sonra foruma tekrar girip bu sorunu yazma gereği duydum. Daha önce bu konu ile alakalı cevaplanan girdiler var ise yönlendirebilirsiniz. Ancak ne yaptıysam olmuyor. Daha önce oynayabildiğim oyunlara dahi giremiyorum. Oyunları silip baştan kurayım dedim ama indirme işlemini bile yapmıyor. Ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Epic Games'ten Aldığım Ubosoft Oyunlarını Kuramıyorum

• Ubisoft Connect i pc den kaldırıp tekrar kur diyor Ubi. Devam ediyorsa bağlantı problemin olduğunuda ekliyor.

Epic lancirini ise karistirmadan direk ubi connect i bağlı ubi hesabınla aç. Ubi nin kendi library sinden kurmayı dene.

Son olarak, hardiskine eski klasör yerine yeni bir klasör aç hatta başka bir yerde olsun. Oraya indirmeye calis. Ornek C yerine D ye bir klasöre yüklemeye çalış.

VPN yada VPN gibi algılayabileceği birsey varsa onlarıda kapat. Oyunları ilk aldığında epic veya steam den bir kere aktif et. Daha sonrasında Ubi lanciri kullan hep, esktra aracı sokma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 10 Mart 2025; 14:21:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.