Şimdi Ara

Epic'in bu haftaki ücretsiz oyunu: Borderlands (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
13.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız steamde ki oyun fiyatları çok düşük bilginiz olsun eski bir ps kullanıcısı olarak bunu söyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonVaynen -- 28 Mayıs 2020; 19:1:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Epic durmak nedir bilmiyor.
  • Bazı arkadaşlar var kafası basmayıp steam epic’ten daha iyi veya tersini savunanlar. Onları anlayamıyorum şirketler bırakın da kendi aralarında rekabet etsinler sen sevsen kaç yazar sevmesen kaç yazar! İyi oyunlar iyi forumlar..

• ilk Borderlands oyunu mekanikleri ,oynanışı ilgi çekici ve eğlenceliydi hatta konusu da efsaneydi ama ikinci oyundan hemen sıkılmıştım; Bu tarz bir oyun daha önce oynamadıysanız tavsiye ederim, onun dışında ikinci oyunu ilkinden pek de farklı olmamakla beraber Diablo'ya aşırı benzerlik gösteren bir hikayeye sahipti ben bu yüzden bitirmemiştim! Tale versiyonu ise Walking Dead ile ünlenen bir oyun tarzı borderlands'i de anımsatan bir grafiği vardı ama Walking Dead oyunlarından sıkıldığım için yine onu da oynamadım. The Pre-Sequel'in ise hikayesi klişe, yine de ekledim belki yeğenimle oynarım :)
    Keşke ilk oyunu da verseydi ama o oyunu oynayan bunları beğenmez diye koymamışlardır!

• İlk 2 oyun baya iyiydide bu oyun sürekli 13 liraya düşüyordu

• Helal olsun epic keşke herkes senin gibi bonkör olsa..

• Tim sweeney amcaya biri gaz vermiş adam oyunları bedavaya dağıtıyor hem tim amcamızdan hemde bu bedava oyun fikri kimin aklına geldiyse Allah razı olsun

• 69'a pre squel'i almıştım Steam'den 1-2 ay kadar önce hey gidi

Edit: 8,97'ye almışım %97 indirimle ohh rahatladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 28 Mayıs 2020; 19:31:40 >
  • Epic'in hakkı ödenmez gerçekten, şu dönem de bir sürü oyun verdi bu zaman da kim beleşe oyun vericek. Bir sürü oyunum oldu. :)

• Vardi steamde bende :(

4 haziranda ark gelsin seri onu oynamak istiyorum. Gerci pahali diil steamde ama madem free verilcek almaya gerek yok lulw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ruzbey35 kullanıcısına yanıt
    Boşverin rekabet iyidir herkese yarar :D

• Kütüphaneye ekledik bakalim

• Yazık şu memleketin haline. İnsanlarımız neredeyse hemen hemen herşeyde bir yolunu bulup takım tutar gibi kutuplar oluşturup diğerlerini ötekileştiriyor. Ne kadar aciz ve acınası bir durum. Halbu ki bu uğruna kutuplaşıp birbirlerini kırma, üzme uğruna taraf oldukları ölümüne savundukları markaların ne kendilerinden haberleri var ne de bu firmalar babalarının firmaları. Evet iyi yapılan şeyler takdir edilir bu ayrı bir mesele ama takdir etmek ile kutuplaşmak farklı şeylerdir. Şimdi de başımıza Steam'ciler ve Epic'ciler diye 2 farklı kutup çıktı. Yahu size ne? Cidden size ne arkadaş? Bu firmaları savunmak size mi kaldı? İkisi de kendi alanlarında başarılı firmalar ve iyi yaptıkları ya da iyi olmadıkları konular var fakat bunlar kendi sorunları bırakın adamlar kullanıcılarından gelecek geri dönüşler ile kendi hatalarını, eksikliklerini kendileri bulup düzeltsinler. Onları hiç bir meziyete ve konuma sahip olmadan babanızın şirketi gibi başkalarını yok yere kırma pahasına ölümüne savunmak sizi ne alakadar ediyor? Allah akıl fikir versin, zenginin malı züğürdün çenesini yorar misalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue7 -- 30 Mayıs 2020; 20:12:28 >

• Steam killer 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attık bakalım kütüphaneye teşekkürler
  • imperial crusader kullanıcısına yanıt
    garibanda bu oyunları açacak pc yoktur. pinti dostu diyelim

• borderlands 2 yi de veriyorlar. Allah razı olsun EPİC REYİS
  • epicin gerizekalı programından şikayetçiyim, hala program bomboş ve çok eksiği var.
    metro exodus oyununun steame 1 sene çıkmaması muhabbetiyle başlayan yeni bir devir yaşıyoruz. rekabet güzel bişey tabi. call of duty bile tüm loadoutların açık olduğu beleş mod yayınladı, oynama rekorları kırıyor. xbox keza ufak bir ücretle yüzlerce oyun oynanabiliyor, oyun dünyası değişiyor. ben anlamadım kendi bacaklarına mı sıkıyorlar napıyorlar artık böyle devam ederse elimiz cebimize daha az gider, gerçi zenginler kolay harcıyor, 1 oyuna milyar lira harcayan çocuklar var onların sayesinde sektör batmaz

borderlands oynamamıştım dlcleriyle birlikte güzel olur diyorlar.
    2yi mi oynayalım presequeli mi? ikisini de tavsiye edermisiniz?
  • Epic games yaptığın bu güzellikleri hiiç unutmayacagim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.