Şimdi Ara

Epic Store sızdırdı: GTA 5 ücretsiz oluyor! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
2
Favori
13.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adamlar GTA 5 Premium Edition'u ücretsiz vermekle kalmayıp birde üstüne 1 Kasım'a kadar geçerli 80tl alt limitli 60 tl lik kupon yüklediler. Ne deyim valla helal olsun çok kral hareket.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun parasını hak eden nadir oyunlardan ilk çıktığı zaman ön sipariş ile almıştım 249 liraya. Sonrasında da 3 kere daha aldım arkadaşlara 100 küsür liralardan. Ücretsiz vermesi çok büyük bir olay. Bizde topluluk olarak bu jeste karşılık epic games üzerinden oyun almaya bakalım. Rekabetin gözünü seveyim, gözünü!
  • store çökmüş
  • ramowarr kullanıcısına yanıt
    dh 1 nedir bilmez 10-20 hesap acanlar vardir satacaklar sonra
  • Oha beleşe GTA 5 verdikleri yetmezmiş gibi birde siteden %2 kar payı verdiler

Şaka bi yana; beleş GTA 5’ler , 60 TL kuponlar.. bu kadar kıyak fazla değil mi beyler? Komple dolandırılıyor muyuz ne oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben oyunu 1 kez alamazken 5-10 tane alan varsa vallahi helal olsun
  • Bırakın launcher'ı site dahi açılmıyor şu an.
  • Türkçe yama yüzünden para verip aldığımdan ban yemiştim bütün arabalarım evim param gitti soğudum oyundan. Şimdi tekrar online başlamak zulüm 1M oyunda para değil.
  • 3 yıl önce Steam'dan aldığım premium edition değil. Para felan da kazanamadık. Epic açılırsa bir de ordan alalım bakalım
  • Aldım sonunda iniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun hesabını satacak fırsatçı p***ları adminler umarım 21 Mayıs sonrası banlarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Portraitclub

Aldım sonunda iniyor
    hocam oyun nerede ya launcher acıldı ama bulamıyorum
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Mağaza bölümünde hocam

• Epic Store sızdırdı: GTA 5 ücretsiz oluyor!

Launcher üzerinden gta5e tıkladığımda böyle bir hata alıyorum bakalım ne zaman alabileceğim

• Ne tarayıcıdan ne de launcher'dan giremiyorum
  • indirme hızları 100 kbite kadar düşürülüyor :D
  • Aldınız bari hemen indirmeyin site nereye yetişecek bırakın bizde alalım sonra indirin vicdansızlar

• Arkadaşlar site çöktüğünden beri giremedim bende az önce tekrar bir bakayım dedim site geri gelmişti oyunu aldım iniyor şuan lakin indirme hızı 100kb/sn oyunda toplam 94GB görünüyor böyle giderse 1 haftaya iner galiba. Arkadaşlar bu arada lütfen oyunu alanlar indirmeyi sonra yapsınlar alamayanlarda alsın site yoğunluğunu azaltalım. Ben aldım indirmeyi sonra yapıcam sırada başka arkadaşlar var onlarıda düşünelim lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selçux

Aldınız bari hemen indirmeyin site nereye yetişecek bırakın bizde alalım sonra indirin vicdansızlar
    Bence de hemen indirmein.Kütüphanede duruyor.Tabakhaneye b..k mu yetiştiriyonuz?
  • 60 TL kuponu yılbaşında vermişlerdi Mayısta bitiyordu herhalde onunda süresi uzamış oldu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.