Şimdi Ara

Epic7 Online Sıra Tabanlı Strateji Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epic7 Online Sıra Tabanlı Strateji Oyunu

Kore menşeili sıra tabanlı strateji oyunu Epic7. Yaklaşık dört ay 2 hafta önce "global" sürüme geçmiş yani diğer sürümlerini gözardı edersek yeni diyebiliriz. Oynanış videolarına baktığınızda tipik klişe 2d oyunlardan biri gibi görülebilir ancak öyle olmadığını -en azından benim için- oyunun içine daldığınızda anlıyorsunuz. Gerek hikayesi, kısa sinematik animeleri, karakterlere has özel yetenek animasyonları vs kendini biraz diğerlerine nazaran ayırabilmiş

Karakterleri çoğunlukla oyun içinde "Summon" menüsü yardımıyla elde ediyorsunuz ki onlar da 3 ila 5 yıldızlı karakterler arasında değişiyor ve bu tür oyunlara biraz aşinaysanız özel denilebilecek karakterleri elde edebilme oranınızın ciddi anlamda şansa bağlı olduğunu öngörebilirsiniz

Oyunun farklı olmasında ki en önemli özelliklerden biri de burada devreye giriyor, oyun içerisinde 1-10 -ki o kadar zor değil- haritasını tamamladığınızda sistem size 30 tane "summon" hakkı veriyor ve üst üstte yaptığınız kutu açılımlarında beğenmediğiniz karakterler gelirse "confirm" yerine "reroll" yani 30 hakkı tamamlayacak şekilde yeniden kutuyu açabiliyorsunuz. Bu sekmede oyun her kutu açtığınızda 10 tane karakter veriyor size. Misal 10. kutu açışınızda gelen karakterleri istiyorsanız seçimi onaylayarak bu 10 karakter sizin oluyor, bunlar arasından da 5 yıldızlı karakter elde etme oranınız oldukça yüksek. Böylelikle oyun size iyi bir başlangıç yapmanız için fırsat veriyor. Her kutu açışınızda sistem size karakter vermeyebilir, onun yerine "artifact" dedikleri karakterlere ilave yetenek kazandıran kağıt parçalarından da verebilir ki bunlar da her karakter için ayrı olabiliyor

Oyuna başladığınızda rehberi (tutorial) takip etmenizi öneririm çünkü genelde 3 elmas veriyor her bitimde ve bu oyun içi rehberler oyun içerisinde anlaşılmayacak bir açık bırakmıyor

3-4 gündür oynuyorum takıldığınız bir yer olursa soru/cevap şeklinde ilerleriz eğer biliyorsam bahsettiğiniz şeyi tabi, birçok şeyi kendisi de açıklıyor oyun içinde. Bana göre en önemli kısım 30 tane kutu açma hakkını size ücretsiz veriyor olması ki yeni başlayan biri hangi karakterin iyi olduğunu henüz bilmeyebilir. Onun için de detaylı anlatımın olduğu bir siteyi paylaşıyorum gerçi her şey doğru bir stratejiye bakar neyse

web,
    epic7.smilegatemegaport.com
    Epic Seven, THE PLAYABLE ANIMATION
    https://epic7.smilegatemegaport.com/world?lang=en

uygulama sitesi,
    topluluk,https://old.reddit.com/r/EpicSeven/
    karakter önerileri,
    30 "summon" rehberi,https://gachagames.net/epic-seven/es-guides/epic-seven-reroll-guide-characters-look-out/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 28 Kasım 2018; 21:53:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.