DDR 333 Cl 2.5'den, DDR 400 Cl2'ye transfer etmek istiyorum arkadaşlar.
Bir süre önce Rev. 1.1'lerin 400'lere uyumsuzluğu var idi. Son bios Update'lerle bu sorun tamamiyle giderildimi..?[?]
<b>Twinmos-Twister DDR 400, CL2, PC3200 2 x 256 MB</b> almak istiyorum.
Bir uyumsuzluk yaparmı acaba..?
Alıimmi ? Ne dersiniz..?[dntw]
bende 1.1 var. son biosdan sonra denemedim ama bazı ddr400ler ile uyumsuz. doğru ramleri bulana kadar 3-4 ram modülü denedim. şu an 1x256 twinmos ddr400 ve 1x256 OEM ddr400 dual olarak çalışıyor. 200'ün üstüne rahatça çıkıyor.
cpu-z programının son sürümünde anakartla ilgili bölümde C1 kod veya ultra400 olarak bir bölüm varsa 400 lüklere uyumludur..
Fakat Mascom'dan, son bios update'ler ile beraber DDr 400'ü desteklediği söylendi..?
Deneyip yanılma, yönteminden başka bir çare yok mu, şimdi bu durumda..?[dntw]
Teşekkürler..?[frndsp]
a2 koduyla 200 mhz in üstünde yüksekfsblere çıkanlar vardı bu forumda.denemeden yapma bence birşey.200 mhz i görmesi lazım mutlaka.
Benim anakart da rev 1.1 aynı ama kutusunda "FSB400 Ultra Edition" yazıyo. Sende bu yazı yok mu?
"FSB400 Ultra Edition" Yazmıyo.. Sadece şöyle bir yazı var..??
<b>DualDDR Supports Dual DDR It supports Dual DDR. It combines the power of DDR400 with two independent memory controllers. It increases the memory bandwith while delivering better system and graphic performance.</b>
<b>Fakat,</b> biosunda, expert kısmına girince FSB'yi arttırabiliyorsun. 400'ün de üstüne çıkıyor fakat benim ramlar 333 ddr olduğu için arttırmayı hiç denemedim. Denersem ve bilgisayar kapanırsa tekrar açmayı bilmiyorum.
Teorik olarak biostan açıyor görünüyor fakat pratikte destekleyip desteklemediğinden emin değilim..?? Problemde bu ya işte..[dntw]
Şimdi, twister 400 ddr alsam cl 2 olarak bi de açılmazsa, ne yapayım twister'ları..?? kalın da bi fiyatı var..[cop]
Acaba alacağım yerin teknik servisinde önce deneyeyim, açıyor ve cl 2 DDR 400 olarak görüyorsa mı alayım.. Kabul ederlermi acaba böyle bir şeyi..?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme