Mustek gSmartmini2 cameram var USB1.1 desteği var, anakartım Epox 8RDA+ kartın USB2.0 desteği var. Biostan USB1.1 i seçtiğim halde kamerayı kullanamıyorum bu sorunya karşılaşan var mı? Çözümü nedir bunun?
www.epoxtr.net e bir bak istersen
oraya baktım zaten ama bi şey yokki
bu sorun bütün nforce2lerde var nforce2 ve mini2 sorun yaşanıyor leadtek nforce2 vardı onda oldu sonra epox 1.1 aldım aynı sorun yine vardı epox v 2.1 aldım sorun vardı ama arasıra çalışıyordu.msi nforce 2dede sorun vardı
lanet olsun bir çözümü yok mu bunun bendede aynı sorun var
arkadaşlar 3 donanım sitesine üyeyim, ve bu üç sitenin forumlarında da bu nforce2 ve gSmartMini uyumsuzluğu hakkında şikayetler oldu ve şu ana kadar bir çözüm bulunduğunu da duymadım.
bilgilerinize...
nvidianın çıkaracağı sürücülerle yada bios update ile çözülebiyecek bişey mi acaba epox 8kha+ vardı usb1.1 desteği vardı onda bir sorun yoktu
yok abicim yok bunun çözümü.bende de msi nforce 2 vardı.başka birinde de(IMID) p4 sistem vardı.o da aynı problemden muzdaripti.ben hem bilgisayarı hem de makineyi sattım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme