Arkadaşa kendi hddmi getirdim divxleri yüklemek için benim samsung 80gb onun hdd maxtor 80gb onun hddsi masterken benim hddyi hertürlü bağladık biosda ve donanımlarda hddyi görmesine ragmen bilgisayarım kısmında hddyi tek partition ve formatlanmamış olarak görüo... anakartın biosuda güncel iki hddde ntfs formatlı sorunu bitürlü çözemedik bilen varsa olayı çok iyi olcak.
:)) oldu 400km gidip gelimmi:) düzgün bi çözüm bilen varmı?
Arkadaşın hangi sistemi kullanıyor? İkiside XP mi? Kendi harddiskini master olarak denedin mi? yani senin harddiskten açarsan ne oluyor? Birde jumper ayarlarını kontrol et...
hdd ni ntfs olarak ayarlamandan dolayı meydana gelen busorunu eğerki format çekmeden halletmek istiyorsan sana şu programı önerebilirim partion magic programı ile hddleri format çekmeden birleştirebilirsin daha sonra istediğin boyutta tekrardan ayırabilirsin sonuçlarına baktığında ise pcnin tekrardan eskisi gibi veyahutta senin ayarladığın tarzda kullanabilirsin tekrardan. Kolay gelsin.
ikiside xp ve ntfs. benim diskim 3 parça onunki 2 parça. kendiminkini master olarak denedim görüo tabiki ama xpnin koruması yüsünden mavi ekran çıkıp takılıo. jumper ayarlarını 35kez kontrol ettim:) omer87: ben hddleri birleştirmek istemiyorum zaten öyle bişi imkansız anca raid falan olabilirde neyse o konulara girmeyelim tek yapmak istedigim xpnin 2inci taktıgım harddiski doğru düzgün görmesi...
Partition Magic ile bir kontrol et... Belki görebilir