Bildirim
Epox MF4 u3 Sata2yi otomatik görmüyor :S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
biostan ayarlaman gerekir bence basit bi teknik servise git yada hdd yi aldığın yere olabilir hemen hallederler yada bi laptop kullanıcı bulman gerekebilir -
ya mesele biosta arkadaşın abit sata1 destekli boardı vardı ona ben kurdum sata2yi hemde ama bu desteklemesine rağmen bi türlü kuramadım hdd yi aldığım yer ise forumdan aldım yani taa neresi gidemem :) -
hdd yi başka slota takmayı deneyebilirsin.
biosunu güncelleyebilirsin.
hdd nin güç kablosunu bağlamayı unutmuşsundur (ben yaparım genelde)
ama muhtemelen bios daki bir ayarı kaçırıyosundur. biosu resetleyip deneyebilirsin.
aklıma gelenler bunlar -
sata hdd de guç kablosmu varki :S ya ben korum yada ole bişi yok :D -
var tabi ki -
sory sonradan farkettim peki şimdi benim kiminle yakınlaşmam lazım anakartı satankamı hdd yimi ?:D -
sata ya uygun güç kablon yok galiba. genelde anakart kutusundan dönüştürücüler çıkar. sende çıkmadıysa yapcak birşey yok. bir adet dönüştürücü kablo alacaksın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X