Şimdi Ara

EPOX vs MSI, Hangi bord daha iyi <----------*****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar socket 939, NForce3 platformu için TRdeki teknik destek konusunu da düşünerek

Hangi anakartı alsam daa iii olur sizce ?

EPOX 9NDA3+ <--Tıklayın pls.
    (Bu kartı Mascom henüz TR ye getirmedi fakat ben yurtdışından getirttirebilirim. $180 dolar civarında)

MSI NEO2 <--Tıklayın pls.
    (Bu kartı aldım fakat daa kullanmadım. Jelatinini bile açmadım. Niye diye sorarsanız, ne bileyim...içime pek sinmedi. Msi için söylenenler çok dengesiz, her an için satabilirim.)

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRADER -- 24 Mart 2005, 21:15:48 >

• oc forumuna sor bencve.valla bilmiyorum ama epox daha sağlam bord ama ünite dağılımı bpard üzerinde çok kötü
  • EPoX arkasında mascom avar
  • tabiiiiki epox
  • dostum yeni nf4 ultra lı Epox 9NPA al bence almışken çok süper bi karta benziyo yurt dışındaki forumlarda okumuştum adamlar acayip değerlere ulaşmışlar AMD 64 3000 S939 ile..
  • neo2 plt. süper kart ...buradan sorunun cevabını bulabilirsin...epox diyenlere ilk ve son cevabım bu sitedeki test sonuçlarıdır...
  • epox derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    775 Pin En iyi , Yeni Asus modeli
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • epox +1
  • dostum ben Epox kullanıcısı olarak diyorum ki msi gerçekten berbat bir kart bak delta serisi bende fvardı 2 ay içinde Epox aldım ve param boşa gitti.ikinci el piyasasıyla uğraşmaktan bıktım.ama epox kullanmak gerçekten çok farklı.
    hiç düşünme Epox...
    saygılar...
  • msı kullanıcısı olarak malesef epox biraz daha iiiiiii
  • bir epox 8rda+ zede olarak... Ne msi ne epox bu alemde kral Asus diyorum...
  • abi o kadar para verimez epoxa bence msi aç kullan bende 1-2 hafta once neo2 aldım kullanıyom (tabi ben fazla overclockla ugrasan biri deilim)
  • overclock yapacaksan msi a hiç bulaşma.Daha doğru dürüst voltaj veremiyor.
  • arkadaşım sen bord alcaksan msi alderim ben hep msi topluyorum olmasa gigabyte oda yoksa abit
    bunlardan şaşma
    bikere msi ya rakib bile görmüyorum epoxsu
    msi ın rakibi gigabyte dır
    en çok satan ikinci bord msi dır hem anakart hem ekran kartı pazarında
    bide garantisi çok iyi bu neo2 platıumlar manyak o.c oluyomuş
    2600 mhz çalıştırıyolar cpu ların bu forumda ki arkadaşlar msi ile

msi
    gigabyte
    abit
    asus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.