Bildirim
epson dx4850 yardım lazım yazmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
biraz önce dizüstüne bağladım gene aynı -
yokmu bilen eden -
Usb kablonuzu degistirin birde oyle deneyin -
epson dx 4850 yazıcımı cescesor kolay dolan kartuş ile kullanıyorum.bazen ufak tıkanmalar oluyor bilmem artık 2 ay kullanmadığım oluyor
birkaç gün önce yukardaki resimdeki gibi bir çıktı aldım sonrası gelmedi normal çıktılar verdi
şimdi ise tamamen yukardaki gibi çıktı veriyor.
kartuşları ve kafayı kontrol ettim kartuşları kabul etmedi o küçük led ekranda "E" yazdı ve bütün ışıklar yanıp sönmeye başladı. .atmadığım eski orjinal kartuşları taktım sonrasında normale dödü fişini çekip dolan kartuşları koydum o sorun tamamdır
sonrasında yazıcının "epson status monitor "adlı programında yazıcıyı kısa süre içinde servise götürmemi isteyen bir mesaj çıktı ,
araştırdım epsonun şerefsizliği
"indoreset CX4100_4200_4700_4800 DX4200_4250_4800_4850_Ver10" diye bir reset programı buldum
1-klasör içindeki "indoreset.bat" ı çalıştırınca sorduğu tarihe "17-01-06" girdim kapatmadan aşağı atıp 2. aşamaya geçin ( indoreset.bat'ı kullanmadan bilg tarihini 17-01-2006 ya aldım oldu sonraki denemelerimde artık siz bilirsiniz)
2- "APSCX4800Series_Ver10.exe" yi çalıştırdım yazıcınızı felan seçip "maintenance" kısmından "waste ink pad counter" seçin ok deyip, açılan yerde read tıkla sonrasında "initialization" tıkla ve yazıcıyı kapatıp aç tekrar read dediğinde değerin sıfırlandığını gör. ok
epson atık mürekkep sayacı die bişi saydırıyor yazıcıya ve sanırım 15000 küsür olunca hadi servise mesajı çıkıyor
ben yandım siz yanmayın bütün bunları yaptım şimdi ise deniyorum tek damla tek nokta yazmıyor hala epson ben senin ......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumuta -- 9 Ekim 2011; 22:02:09 >
-
bu bilgileri belki birinin işine yarar diye yazdım -
bu bastığım epson sx125 + cescesör dolum mürekkebi+ cescesör günlük glossy kağıt 10*15cm,basım kalitesi: fotoğraf (best foto var bi üstü). tarayıcısı kötü bu yazıcının elimdeki baskı taranmış halinden baya iyi (hey gidi dx4850 heyyyy )
şimdi dikkat ettim iyice tarayıcı kötü gerçekten resim orjinale baya yakın bukadar karanlık çıkmamış bunu dikkate alın
http://imageshack.us/photo/my-images/232/basm.jpg/
buda orjinali
http://imageshack.us/photo/my-images/827/aslm.jpg/
benim için sonuç iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumuta -- 31 Ekim 2011; 23:12:17 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatılmış. bu hatanın nedeni sistemin yanıt vermeyi durdurması, kilitlenmesi veya beklenmeyen bir şekilde güç kaybına uğramış olması olabilir.
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti
- birim tanınan bir dosya sistemi içermiyor
- press any key to boot from usb
- bilgisayar çalışıyor ama ekran gelmiyor klavye çalışmıyor
- hoparlörden ses gelmiyor
- pc otomatik kapatma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- internetim çok yavaş
- suya düşen telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X