Şimdi Ara

Epson eh-TW450 ile 3D film izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Epson eh-TW450 3 LCD li 720p projeksiyonum var. Optoma 3D-XL cihazını alsam işime yarar mı? Ya da başka nasıl bir cihaz veya cihazlar alarak 3d film seyredebilirim?

Teşekkürler.

• bütçene göre değişir

1500-2000 aralığındaysan gt750xl(HD), 3000-4000 aralığındaysan tw6000(Full HD) 3d film izlemek için idealdir... aslında sadece film diyorsan tw6000 öneririm...
  • öncelikle ilgin için teşekkürler.

elimdeki epsonla 3d seyredemezmiyim?? bağlayacağım bir 3d converter cihazı yok mu?

teşekkürler..
  • yok mu yardımcı olacak bir arkadaş??
  • 2d-3d dönüştürme güzel olmuyor, başarılı olmuyor, o yüzden 3d cihaz alman en mantıklısı... dönüştürücüler var ama seni memnun etmez...
  • İlgin için teşekkürler.

Ben 2d-3d dönüştürme yapmak istemiyorum. ben elimdeki 3d filmleri seyretmek için elimdeki mevcut projeksiyonla ne yapabilirim bir fikriniz var mı??

Teşekkürler.
  • yok mu bir fikri olan??
  • epson tw450 hd dir.
    2d veya 3d çeviriciler hiç bir işe yaramaz
    çünkü 3d grafikdesleme yoktur tw450
    ondan dolayı 3d olarak kullanamazsınız
  • cevap için teşekkür ederim.

tw450 yi sattım. Optoma lg750xl aldım. bugün geldi akşama iş çıkışı kurup deneyeceğim.

saygılar.
  • izlenimlerini burada paylasırsan sevinirim
  • Harika bir cihaz bunu heryerde okumuşsunuzdur. Ben biraz ilk izlenimimdeki eksilerinden bahsedeceğim.

Kısa mesafe projeksiyon cihazı olduğundan yerinizi iyi seçmelisiniz. Zira ben Epsonu tripota yerleştirip el-ayak altından çekmek süretiyle, 3,75 m den zoom ayarı en kısıkta 2,50 x 1,45 m lik görüntü alırken, Optoma GT750XL ile 1,75 m den aynı görüntü oranına sahip oldum. Ama cihaz salonun ortasında kaldı. Kablolar falan yerlerde. Manuel Zoom olmaması kötü olmuş. Epsondan alışmıştım. Digital zoom ile menuden az da olsa ekranı küçültebiliyorsunuz o kadar. Tavana asmak en doğrusu bunu hallederim.

Bir de VLC player ile 3D filmi açıp 3D tuşuna basınca, cihaz 3D ye geçmek için yaklaşık 10-15 sn siyah ekranda kum saati çıkartıp bekletiyor. Eski bilgisayarlardaki işlemci yavaşlılığını andırdı bana. Buna da alışacağız.

Ayrıca 3D formatındaki videoları 2D ye çeviriyor. Ama yalandan da olsa bazı 3D LCD televiziyonlarda olduğu gibi, 2D yi 3D ye çevirmesi olsa daha da güzel olacaktı. Belkide vardır da ben henüz bulamadım. Bilen varsa cevaplasın lütfen.

Ama 3D formatına geçince bunları anında unutuyor insan. Canlı ve parlak renkler, derinlik bir harika. Bir de şu gözlükler ucuzlasa süper olacak.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.