Şimdi Ara

Epson EH-TW6000 FULL HD 3D Nasıldır? Önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Epson EH-TW6000 FULL HD 3D ürününü önerir misiniz? Almayı düşünüyoruz ama pek bilgi sahibi değiliz. Siyah renk konusunda problemli mi? Alternatif ürün önerirseniz ayrıca sevinirim.

Saygılar

• Fiyatına göre gayet iyi siyahlar tw-9000 modelıne göre tabiki kötü 3d performansı yeterli bu fiyatlarda rakibi yok denebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Fiyatına göre gayet iyi siyahlar tw-9000 modelıne göre tabiki kötü 3d performansı yeterli bu fiyatlarda rakibi yok denebilir
    2200 ansi lümen , 40.000:1 kontrast , ve 480 hz lik 3D deneyimi ile daha önce projeksiyon kullanmadıysanız
    nuri arkadaşımızın da dediği gibi bu fiyat gamında çok iyi bir cihaz.

2 kere demoda inceleme fırsatım oldu,siyahlar konusunda tabiiki eksiği var ama 9000 e göre var ,oda onun iki katı fiyatında,
    o nedenle bence dert etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

2200 ansi lümen , 40.000:1 kontrast , ve 480 hz lik 3D deneyimi ile daha önce projeksiyon kullanmadıysanız
    nuri arkadaşımızın da dediği gibi bu fiyat gamında çok iyi bir cihaz.

2 kere demoda inceleme fırsatım oldu,siyahlar konusunda tabiiki eksiği var ama 9000 e göre var ,oda onun iki katı fiyatında,
    o nedenle bence dert etmeyin.

Alıntıları Göster
    Tuncay beyden aldım.çok memnunum.tabiki 9000 modelini gönül almak isterdi ama fiyat farkı beni aştı.
    ama 6000 işinizi görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: tw1s

Tuncay beyden aldım.çok memnunum.tabiki 9000 modelini gönül almak isterdi ama fiyat farkı beni aştı.
    ama 6000 işinizi görür.

Alıntıları Göster
    Ben de tw 6000 modelini satın almayı düşünüyorum.Acaba istanbulda demo olarak izeleyebileceğimiz bir yer varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokin

Ben de tw 6000 modelini satın almayı düşünüyorum.Acaba istanbulda demo olarak izeleyebileceğimiz bir yer varmıdır?

Alıntıları Göster
    Fiyatına göre en alınası cihazdır. Kullanıyorum, fazlasıyla memnunum. Siyahı görmediyseniz zaten aramazsınız :) Diğer bir ifadeyle Tw9000 ile birkaç gün geçirmediyseniz 6000 ile sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperyd

Fiyatına göre en alınası cihazdır. Kullanıyorum, fazlasıyla memnunum. Siyahı görmediyseniz zaten aramazsınız :) Diğer bir ifadeyle Tw9000 ile birkaç gün geçirmediyseniz 6000 ile sorun yaşamazsınız.

Alıntıları Göster
    Demo için de Beyoğlu Tünel'de proav'ı ziyaret edebilirsiniz.
    www.proav.com.tr

• quote:

Demo için de Beyoğlu Tünel'de proav'ı ziyaret edebilirsiniz.
    www.proav.com.tr

Alıntıları Göster
    bende var kullanıyorum . alabileceğiniz fiyat aralığında çok memnun kalacağınız bir cihaz.
    gözünüzü kapayıp alabilirsiniz.

lcd - led out

projeksiyon in

zevki tartışılmaz yaşanır...

• quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

bende var kullanıyorum . alabileceğiniz fiyat aralığında çok memnun kalacağınız bir cihaz.
    gözünüzü kapayıp alabilirsiniz.

lcd - led out

projeksiyon in

zevki tartışılmaz yaşanır...

Alıntıları Göster
    tw5500 kullanmış birisi olarak şöyle diyebilirim bu fiyata gayet iyi bir cihaz ancak sürekli kullanmayı düşünüyorsanız ve çözünürlük sizin için bir standart değilse casio ların led lazer lerine bakınız 20.000 saat düşündürücü bir değerdir

• quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

tw5500 kullanmış birisi olarak şöyle diyebilirim bu fiyata gayet iyi bir cihaz ancak sürekli kullanmayı düşünüyorsanız ve çözünürlük sizin için bir standart değilse casio ların led lazer lerine bakınız 20.000 saat düşündürücü bir değerdir

Alıntıları Göster
    cihazı sonunda aldım.Cihazı tavana veya duvara asmak için askı aparatı araştırdım fakat piyasada universal olarak satılan aparatlar küçük geliyor.Bu cihazı kullanan arkadaşlar nasıl bir çözüm buldular,bilgilerinizi alabilirmiyim?

• quote:

cihazı sonunda aldım.Cihazı tavana veya duvara asmak için askı aparatı araştırdım fakat piyasada universal olarak satılan aparatlar küçük geliyor.Bu cihazı kullanan arkadaşlar nasıl bir çözüm buldular,bilgilerinizi alabilirmiyim?

Alıntıları Göster
    http://www.vogels.com/web/Professional/Products-2/Product/EPC6545-PROJ-CEILING-SOLUTIONB.htm

Benim kullandığım aparat bu. Çok memnunum. Montajı da basit. Tavsiye ederim.

• quote:

http://www.vogels.com/web/Professional/Products-2/Product/EPC6545-PROJ-CEILING-SOLUTIONB.htm

Benim kullandığım aparat bu. Çok memnunum. Montajı da basit. Tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Selamlar

http://forum.donanimhaber.com/m_58708180/tm.htm

burdaki baslikta sorup edip aldigim urunu satiyorum.

Aldigim urun gercekten cok iyi olmasina ragmen, calistigim yerden cok uygun fiyata 60 inch bit led tv alma durumu hasil oldu.
    Sonucta Projeksiyonu gunde min 5 saat kullanacagimi ongorerek, lamba omrunun 2 sene ancak gidecegini de hesaba katarak satmaya karar verdim.
    Biraz zamansiz oldu ancak sans diyelim.

Urunu max 10 saat kullanmisimdir. ufak bir indirimle ilgilenen olursa elimden cikartacagim.
    butun kutulari vs herseyi alindigi gibi durmakta.

İlgilenenler pm atabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet nexus

Selamlar

http://forum.donanimhaber.com/m_58708180/tm.htm

burdaki baslikta sorup edip aldigim urunu satiyorum.

Aldigim urun gercekten cok iyi olmasina ragmen, calistigim yerden cok uygun fiyata 60 inch bit led tv alma durumu hasil oldu.
    Sonucta Projeksiyonu gunde min 5 saat kullanacagimi ongorerek, lamba omrunun 2 sene ancak gidecegini de hesaba katarak satmaya karar verdim.
    Biraz zamansiz oldu ancak sans diyelim.

Urunu max 10 saat kullanmisimdir. ufak bir indirimle ilgilenen olursa elimden cikartacagim.
    butun kutulari vs herseyi alindigi gibi durmakta.

İlgilenenler pm atabilir.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle alınır ne demişler nefesi yeten zurnacı olsun :) Hem full hd hemde epson bu konuda çok iyi.Bu cihazların sinema performansları çok iyi.3d için ayrı gözlükleri satılıyor alır o keyfin tadını çıkarırsın ben 3d sini gördüm mukemmel onu gördükten sonra tv almak aklına gelmiyor bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BBED0D05F

Kesinlikle alınır ne demişler nefesi yeten zurnacı olsun :) Hem full hd hemde epson bu konuda çok iyi.Bu cihazların sinema performansları çok iyi.3d için ayrı gözlükleri satılıyor alır o keyfin tadını çıkarırsın ben 3d sini gördüm mukemmel onu gördükten sonra tv almak aklına gelmiyor bile.

Alıntıları Göster
    led projeksiyonların ansülümeni çok düşük oluyor aydınlık ortamda verim alınabiliyormu? görüntü hakkında yorum yapabilecek birileri varmı? hakikaten 20000 saat lamba ömrü çok çok iyi bir değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbilmez

led projeksiyonların ansülümeni çok düşük oluyor aydınlık ortamda verim alınabiliyormu? görüntü hakkında yorum yapabilecek birileri varmı? hakikaten 20000 saat lamba ömrü çok çok iyi bir değer.

Hangi makine tw 6000 şe 2200 lumen ve 5000 saat ömrü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 10 Haziran 2012; 12:59:37 >
  • quote:

dostum astron alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: objektif adam

quote:

dostum astron alacaksın

Alıntıları Göster
    yok yukarıda led alın diyen bi arkdaş vardı da,ledlere bakıyorum 500ans falan gördün,led projeksiyonlar için sordum.benim için 3d çok önemli değil projeksiyon olsun aydınlıkta da film izleyebileyim yeter,ışık gücü yeterli olur derseniz led düşüneceğim.

• quote:

yok yukarıda led alın diyen bi arkdaş vardı da,ledlere bakıyorum 500ans falan gördün,led projeksiyonlar için sordum.benim için 3d çok önemli değil projeksiyon olsun aydınlıkta da film izleyebileyim yeter,ışık gücü yeterli olur derseniz led düşüneceğim.

Alıntıları Göster
    led cihazlar aydınlık ortamda izlenmez... tabii ne kadar aydınlık ortam olduğuna göre değişebilir ama ledde 500 lümen dlp deki 2500 lümen gibidir...
  • quote:

O led dedikleriniZ den kullandım 500 led 2500 dlp bırakın 1600 kadar bile yok kendi tecrubeme dayanarak size en iyi cihaz 3500 lumen gt750 bence yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

O led dedikleriniZ den kullandım 500 led 2500 dlp bırakın 1600 kadar bile yok kendi tecrubeme dayanarak size en iyi cihaz 3500 lumen gt750 bence yani

Alıntıları Göster
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbilmez -- 14 Haziran 2012; 1:00:34 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.