Şimdi Ara

Epson L200 yazıcı nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Epson L200 adında mürekkep doldurulabilir bir sistem geliştirmiş.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94528

Yukarıdaki siteden ürünü almayı düşünüyorum. Ürünü genellikle fotoğraf baskıları için ve mürekkep masrafı çok az olduğu için istiyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla bazı arkadaşlar bu ürün çok sıkıntılı tavsiye etmiyorum falan demiş ama sebebini söylememiş. Bazı arkadaşlar ise tamamen ters bir fikir halinde ve üründen son derece memnun olduklarını dile getiriyorlar. Yani kesin net bir kanı yok. Ürünü kesin olarak almış net bir kişiden bir tavsiye istiyorum arkadaşlar. Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Selam arkadaşlar. Epson L200 adında mürekkep doldurulabilir bir sistem geliştirmiş.

Yukarıdaki siteden ürünü almayı düşünüyorum. Ürünü genellikle fotoğraf baskıları için ve mürekkep masrafı çok az olduğu için istiyorum. İnternette araştırdığım kadarıyla bazı arkadaşlar bu ürün çok sıkıntılı tavsiye etmiyorum falan demiş ama sebebini söylememiş. Bazı arkadaşlar ise tamamen ters bir fikir halinde ve üründen son derece memnun olduklarını dile getiriyorlar. Yani kesin net bir kanı yok. Ürünü kesin olarak almış net bir kişiden bir tavsiye istiyorum arkadaşlar. Teşekkürler...

fotoğraf baskısı için yazıcı alacaksan vede tanklı olsun istiyorsan L200 beklentilerini karşılamayacatır daha pahalı olmakla birlikte alman gereken yazıcı L800. L200 hem çok daha yavaş hemde baskı kalitesi çok daha düşüktür bana sorarsan onada o kadar para verilmez bulabilirsen al bir P50 yada çok fonksiyonlu istersen PX serisi herhangi bir epson ister dolan kartuş istersende Ciss'le kullan baskı maliyetin 2'sinde de son derece düşük olur. L800 P50'nin tanklısı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

quote:

Selam arkadaşlar. Epson L200 adında mürekkep doldurulabilir bir sistem geliştirmiş.

fotoğraf baskısı için yazıcı alacaksan vede tanklı olsun istiyorsan L200 beklentilerini karşılamayacatır daha pahalı olmakla birlikte alman gereken yazıcı L800. L200 hem çok daha yavaş hemde baskı kalitesi çok daha düşüktür bana sorarsan onada o kadar para verilmez bulabilirsen al bir P50 yada çok fonksiyonlu istersen PX serisi herhangi bir epson ister dolan kartuş istersende Ciss'le kullan baskı maliyetin 2'sinde de son derece düşük olur. L800 P50'nin tanklısı zaten.

Ciss sisteminin çok sorunlu olduğu ve ilerleyen zamanlarda illa ki problemli olduğundan bahsediliyor forumlarda sıkça. Üstelik mürekkeplerde orjinal mürekkep olmadıkları için zamanla illa ki baskı kafası bozuluyormuş. O yüzden bu şekilde kendinden orjinal bir şekilde tanklı epson L serilerine bakıyordum. Dediğiniz gibi L800 aşırı pahalı. P50 önermişsiniz ama onun da fiyatı bu L800'den aşağı kalmıyor ciss sistemi falan derken neredeyse aynı paraya bile geliyor. Vallahi bilmiyorum L200 den çok umutluydum ama siz fotoğraf için uygun değil diyince bütün umutlarım suya düştü ne diyeyim.

• Merhabalar

CISS sistemlerinden uzak durmanızı öneririz. Bunun yerine dolan kartuşlu ürünleri kullanınız. Size zahmeti sadece kartuş doldurmaktır bu da çok basit. Diğer türlü bu yazıcı da her türlü sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Profesyonel bir resim çıktısı almayacak iseniz Epson SX435W Yazıcı da işinize çok rahat görecektir.
  • quote:

quote:

quote:

Ciss sisteminin çok sorunlu olduğu ve ilerleyen zamanlarda illa ki problemli olduğundan bahsediliyor forumlarda sıkça. Üstelik mürekkeplerde orjinal mürekkep olmadıkları için zamanla illa ki baskı kafası bozuluyormuş. O yüzden bu şekilde kendinden orjinal bir şekilde tanklı epson L serilerine bakıyordum. Dediğiniz gibi L800 aşırı pahalı. P50 önermişsiniz ama onun da fiyatı bu L800'den aşağı kalmıyor ciss sistemi falan derken neredeyse aynı paraya bile geliyor. Vallahi bilmiyorum L200 den çok umutluydum ama siz fotoğraf için uygun değil diyince bütün umutlarım suya düştü ne diyeyim.

keşke imkan olsada L200 ile basılmış bir fotoğrafı inceleme şansınız olsa eğer memnun kalırsanız ne ala ancak 408 lira görünüyor verdiğiniz linkte ki bu paraya neler neler alınır. ben sizin yerinizde olsam yazıcı paketlerinden değilde yazıcıyı ayrıca alırım daha sonrada uyumlu dolan kartuşlarını alırım mademki muadil mürekkeplere güvenmiyorsunuz bu dolan kartuşlara orjinal epson mürekkep koyar öyle kullanırsınız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

keşke imkan olsada L200 ile basılmış bir fotoğrafı inceleme şansınız olsa eğer memnun kalırsanız ne ala ancak 408 lira görünüyor verdiğiniz linkte ki bu paraya neler neler alınır. ben sizin yerinizde olsam yazıcı paketlerinden değilde yazıcıyı ayrıca alırım daha sonrada uyumlu dolan kartuşlarını alırım mademki muadil mürekkeplere güvenmiyorsunuz bu dolan kartuşlara orjinal epson mürekkep koyar öyle kullanırsınız.

Peki Epson marka aynı zamanda tarayıcısı da olan ne tavsiye edersiniz bana? Biliyorum. Çok soru sordum ama en iyisini bulana kadar araştırma yapmak istiyorum. Forumlarda sıkça epson px660 yazıcıyı tavsiye edildiğini okuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 17 Ocak 2013; 16:18:57 >

• px660'ı bulabiliyorsanız hiç kaçırmayın alın hemen PX serisi hangi yazıcı olursa olsun hepsi şahane yazıcılardır foto baskıları çok güzel vede hızlıdır ancak bulmak iyice zorlaştı PX'leri onun yerine xp600-700-800 çıkardı epson ama bunlar 6 renk kullanan PX'ler kadar iyi baskı veriyormu görmek lazım (xp'lerde 4 renge döndü epson) ayrıca çok yeni oldukları için dolan kartuşlarıda henüz çıkmadı ama çıkar yakında .

yazıcıyı güzel fotoğraflar basmak için aldığınızı varsayarak konuşuyorum hep, yok foto baskısı o kadarda önemli değil derseniz başka türlü tavsiyelerdede bulunabiliriz dolan kartuşç'unun önerdiği sx435 ev kullanıcısı için gayet yeterli bir makinedir mesela ama foto işi 6 renkli epsonların işi . epson PX serisi (660,730-830) bir yazıcıya rastlarsanız kaçırmayın hatta banada haber verin bir tane yedeklemem lazım bulamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tanklı yazıcıda HP vs EPSON
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim sizede resim çıktıları için tavsiyem canon 5350 modelidir. hem kolay dolan kartuşları var hemde rsimlerde çok kaliteli çıktı alabiliyorsunuz. ben bu yazıcıda zeustech mürekkep veriyorum müşterilerime ve çokta memnunlar şu ana kadar orjinale çok yakın çıktı aldıklarını belirtiyorlar. mürekkepleri aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

https://www.bitmeyenkartusum.com.tr/canon-canon1plm%C3%BCrekkep-canon525-526
  • Ben Epson L355 alıcam.Yazıcı,tarayıcı,fotokopi,wireless,fabrika çıkışı dolan kartuş sistemi,mürekkep fiyatı 17TL/4000 sayfa siyah.Kredi ekstresinden sonra alıcam.Eksenbilgisayarda 575/12.
    Renkli olduğunu belirtmeyi unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 26 Şubat 2013; 11:35:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epson L355 aldım kullanıyorum ; çok memnunum alalı 20 gün oldu 700 sayfa baskı yapmışım ki bunların içinde birçok resimde var fakat mürekkep seviyeleri yerinden oynamıyor diyebilirim . Aşırı tasarruflu bu benim 5. yazıcım şu zamana kadar xerox lazerde , hp 6500 plusta , canon lazerde kullandım fakat böyle tasarruflu olanı görmedim . Testlerde 6.000 sayfa bir şişe mürekkeple yazıyordu imkansız gözüyle bakıyordum fakat 4.000 i rahat basar ki zaten mürekkeplerininde şişesi 18 TL ( e-alışveriş sitelerinde ; tutupta media markt electro worldden alırsanız 35 - 40 ) . Yazıcı almayı düşünüp model-markada kararsız kalanlara şiddetle tavsiye ederim . NOT : L200 İLE L355 ARASINDA BAYAĞI FARK VAR YENİ MODEL ESKİSİNE GÖRE BASKI HIZINDA YAKLAŞIK 2.5 KAT DAHA HIZLI . [ Detaylı yazdım almayı düşünenlere bilgi olsun yardımcı olayım diyerek :) ]
  • eğer fotoğraf çıktısı almayı planlıyorsanız ben size başka bir yazıcı önermek isterim. canon 6350 bu yazıcıya ciss tank sistemi kurarak mürekkep doldurma işleminizi kolaylaştırıyoruz ayrıca l 200 ve l 800 gibi yazıcılarında hız olarak 3 katı hızlı ve çok fonksiyonlu bir yazıcıdır. bu yazıcıda yazıcı- tarayıc-ı fotokopi - wife- dublex çıktı- cd baskı özelliği olmakla beraber l 800 lerdeki gibi orjinal mürekkep ıd si gerektirmemektedir. 1 pl lik mürekkepleri sayesinde çok kaliteli ve hızlı çıktı alma özelliğine sahiptir. bu yazıcıda pc kullanmanıza gerek kalmayıp yazıcı üzerinden baskı alma imkanınız vardır.
     Epson L200 yazıcı nasıldır?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.