Şimdi Ara

Epson L382

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bugün vatandan epsonun l382 adlı yazıcısını aldım mürekkep dolumlarını vs. yaptım kurdum.Kırmızı ışık sürekli yanıyordu.Biraz kurcaladım ve şuan daha kötü durumda sanırsam.Hem güc tuşu hem de kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor ne yapmalıyım bilenler yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkür ederim.İyi forumlar

• Bunun sebebi mürekkep doldurulmaya devam edilmesidir. Işık sabitlenene kadar beklemelisin. Yaklaşık 20 dk sürer.
    Sadece tankları doldurmak yetmez, yazıcı kafasının da mürekkeple dolması gerekiyor, nasıl yapılacağı hızlı kurulum klavuzunda yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 12 Kasım 2017; 11:40:25 >
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Hocam saatlerce acık kaldı gene de olmadı şu yazıcı kafasınının dolumunu nasıl yapıcam onu da bulamadım.Caresizce yazıcıya bakıyorum öyle :(
  • morbidfalcon M kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=GeiH4I0ZC9Y

Bu videoya bakabilirsin.
    Yazıcıyı açtıktan sonra ters üçgen bukunan tuşa en az 3 saniye basılı tutunca mürekkep doldurma başlar. Yarım kaldıysa tamamlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 12 Kasım 2017; 14:5:38 >
    Hocam cok teşekkür ediyorum sayende düzeldi.KRALSIN.
  • morbidfalcon M kullanıcısına yanıt
    Önemli değil, sorununun çözüldüğüne sevindim. Epson yazıcılarla igili açtığım konuya bakmanda fayda var. Eğer bir sorun yaşarsan (Epson yazıcının sana kolay kolay sorun çıkaracağını sanmıyorum!..) bu konudan ya da özelden bana ulaşabilirsin.
    Yazıcın hayırlı olsun.

https://forum.donanimhaber.com/epson-orijinal-tankli-yazici-kullananlar-kulubu--126686416-20#126686416
    tamamdır cok teşekkür ederim tekrardan faydalı bir konu olmuş linkteki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epson~canon~brother ?
    7 yıl önce açıldı
    CANON MP550-PG520BK CLI521
    15 yıl önce açıldı
    Epson l8050 mürekkep tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.