EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (276. sayfa)
-
-
Bilgi paylaşıldıkça değerlidir, yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Siz de konuya hızlı bir giriş yaptınız ve kısa zamanda çok mesafe almışsınız.
CD olmadan şu web sayfasında yazıcı modelinizi girip sağ üstten de (Windows yazan yer) işletim sisteminizi seçerek kurulumu başlatabilirsiniz.
-
Adresteki satıcı 2. el cihazları gayet uygun fiyata satıyor, şehir dışı kargo bedava yazmış. Mürekkep akmadan taşınabilirse fiyatlar gayet uygun.
-
link hatalı sanırım. Bir milyon küsür sonuç geliyor.
Bir de 3151 için orjinal atık mürekkep kutusu kaç lira? Linki falan var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazıcı / EPSON L386 WİFİ ECOTANK YAZİCİTARAYİCİ FOTOKOPİ sahibinden.comda - 909001328
Bu satıcının diğer ürünlerine de bakabilirsiniz.
Atık kutusunun satışına denk gelmedim. pamuk koyup devam ediyorum.
-
-
Yazdır menüsünden kafa temizleme işlemi yaptırmanız gerekiyor. Yazıcı modeli nedir?
-
L3151 aksam denemesini yapım cok Tesekkuler -
-
Ilk aldigimiz mürekkep kutudan cikan orjinaldir sanirsam akssm her 2 yontemide deneyeceğim -
Kafa temizleme yaptınız mı, yaptıysanız son durum nedir?
-
Kafa temizliği kurtarmadı agir temizlik olayını yaptim sonra tekrar kafa temizliği yaptim düzeldi şükürler olsun
Teşekkürler ilgilendiğiniz icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanberber53 -- 28 Şubat 2021; 22:58:46 > -
Önemli değil. Yazıcıyı düzenli kullanıyorsanız böyle durumlarda sadece kafa temizleme yaptırın. Birkaç kafa temizleme ile düzelme olmuyorsa 10-12 saat ara verip tekrar deneyin. Bazen yazıcı hava yapabilir ve benzer bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda tankların kapakları (ya da tıpaları) açıkken aynı işlemleri uygulayın.
Derin temizleme(mürekkep temizleme) işlemini önermiyorum. Ço fazla mürekkep harcandığı için pedlerin çabuk dolmasına neden oluyor.
-
Çok sayfa besleme hatası dolayısıyla servise götürdüğümde anakart arızası var dediler 500 küsür fiyat dediler üzüldüm açıkçası anakart arızası hiç beklemiyordum. -
Hocam neden oluyomuş bu anakart arızası acaba. Cihaz açıkken elektrik falan gidince mi sıkıntı oluyo -
Öncelikle geçmiş olsun. İmkanınız varsa başka servise de götürün. Anakart arızası demek işin kolayı. Belki de başka türlü çözülecek bir sorundur.
-
Vallahi abi biraz zor olucak başka bayiye götürmek bulunduğum il de 1 tane bayi var maalesef :/
-
Yazmadan edemedim çok hoş nickiniz var ya bakıp bakıp gülümsüyorum yazdıklarınızı okumasam bile
-
Arkadaşlar merhaba
Uzun zamandır epson px800fw stylus photo kullanıyorum daha önce wic key den reset attım fakat bugün tekrar ped hatası verdi.Bu modeller baya eskidi haliyle.
Youtube da bu modellerin ped sökümü değişim videosu bulamadım bulan olursa benimle paylaşır mısınız?
Ayrıca epson l3150 almayı düşündüm fakat fiyatlar epey yüksek.
Garanti kapsamında ped hatası vs yine bakılmıyormuş.
Sıfır l3150 alsam beni ne kadar götürür
Tıp öğrencisiyim ve 2 günde 1 çıktı almam gerekiyor.
Ne önerirsiniz yeni yaZıcı mı almalıyım yoksa px800fw yi tamir mi etmeliyim ?
Tamir de dediğim gibi video bulamadım.
Şimdiden Çok teşekkür ederim destekleriniz için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamiri ne kadar hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X