EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (278. sayfa)

-
-
Muadil vs yazsalar neyse bunlarin amaci ya tutarsa.. Soru soran insana bile nasil cevap yazmislar.. Aslinda oraya sahte oldugunu yazmak lazim sorulara bakan gorsun..
Bir de sifirina yakin fiyata satiyorlar..
Hocam n11 oyle degilde, en kotusu Trendyol, aldiginiz urunden sorun yasadiniz iade vs ettiniz, kotu yorum yaparsaniz yayinlamiyorlar..
Bizi okuyan varsa buralardan kesinlikle orjinal diye yazicilarina toner almasinlar, sahte oldugunu bilip alan varsa zaten sorun yok. -
Bu sitedeki üründe sizce muadil midir ?
firma ile görüştüğümde biz bu yazıcıları satıyoruz fakat içinden çıkan mürekkepleri ariyetten bu şekilde içinden çıkararak satıyoruz dedi.
Yazıcı içindekini muadille değiştiriyormuş kısacası.
Sitesinede photeink diye belirtmek zorunda olduğunu söyledi.
EPSON MARKA OLARAK BELİRTMEMİZ YASAK DİYOR.
Yazıcı içinden çıkan mürekkep olup olmadığını nasıl anlayacağım ki nasıl güveneceğim bu firmaya
bilginiz varmı ?
NOT:KENDİLERİ TÜM SİTESİNDE VE N11,HEPSİBURADA SAYFALARINDA DA YAZICIYLA BİRLİKTE MUADİL ÜRÜN SATTIĞINI
FAKAT TEKLİ OLARAK O YAZICILARIN İÇİNDEN ÇIKAN ORJİNALLERİ SATTIGINI TARAFIMA AZ ÖNCE YİNE YAZDI.
bu siteden alışveriş yapan varmı orijinal olup olmadıgıyla ilgili emin olamıyorum maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 9 Mart 2021; 20:59:23 >
-
Ben karfurdan bir takım yedek aldım koydum kenara. Gayet uygun fiyat.
L3151 ile A4 foto baskısı soran için rovi silky mat diye bir kağıt var. Çıktılar gerçekten poster gibi. Tavsiye ederim.
www.carrefoursa.com
Epson 103 EcoTank Siyah Kartuş #30279400 | CarrefourSAhttps://www.carrefoursa.com/epson-103-ecotank-siyah-kartus-p-30279400
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Püskürtme denetimi desenini yazdırıp fotoğrafını paylaşabilir misiniz.
-
-
İlk kullanımda mürekkebin bir kısmını kanallara çekiyor. Baskıda o kadar gitmemiştir -
Kendinden yazıcı alan adamı dolandıran mürekkep alana neler yapmaz -
Hocam inanın bende bilmiyorum fakat satıcı bu şekilde söylüyor
kendileri yazıcı satarken içindeki orijinalleri alıp bunları ekstradan sattıklarını söylüyor ki zaten mantıklı
kendileri birçok sitede satış yapıyor ve hepsinde yazıcı ile birlikte muadil satıyorlar.
Bende kararsız kaldım.
-
Çizgilerde eksik olan bölümlerde tıkanma var. Kafa temizleme işlemini tekrarlayın düzelme olmazsa 12 saat kadar ara verip deseni kontrol edin. Gerekiyorsa tekrar kafa temizleme yaptırın. Aylar süren uzun aralar verildiyse ya da mürekkep kaynaklı tıkanma varsa kafa açıcı solusyonla müdahale gerekebilir.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: murat3807Çizgilerde eksik olan bölümlerde tıkanma var. Kafa temizleme işlemini tekrarlayın düzelme olmazsa 12 saat kadar ara verip deseni kontrol edin. Gerekiyorsa tekrar kafa temizleme yaptırın. Aylar süren uzun aralar verildiyse ya da mürekkep kaynaklı tıkanma varsa kafa açıcı solusyonla müdahale gerekebilir.
-
-
Merhaba arkadaşlar
Epson L6190 kullanicisiyim. Bayadır kağıt alma sorunu yaşıyorduk elle ittirerek yazdırıyorduk, arkadan kapağı açıp tekerlekleri siliyorum vs. ama artik kabak tadı verdi. 4 5 çıktıda bir el ile kâğıdı ittirmek istiyor neredeyse yazdırması için. Ne yapılmalıdır sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen hocam aynı şekilde bizim yazıcı da, bugün servise gönderdim bakalım ne olacak garanti devam etmekte
-
Kağıt pateni değişmesi lazım,garsnti varsa değişirler heraldequote:
Orijinalden alıntı: schoolbus
Merhaba arkadaşlar
Epson L6190 kullanicisiyim. Bayadır kağıt alma sorunu yaşıyorduk elle ittirerek yazdırıyorduk, arkadan kapağı açıp tekerlekleri siliyorum vs. ama artik kabak tadı verdi. 4 5 çıktıda bir el ile kâğıdı ittirmek istiyor neredeyse yazdırması için. Ne yapılmalıdır sizce?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar, L3160 printerı bugün kullanmaya başladım.
Baskı kalitesi gayet iyi görünüyor ancak kağıt tercihiyle ilgili yardımınıza ihtiyacım var. İşim gereği sürekli yoğun renkteki resim ve fotoğraf gibi işleri basıyorum. Bunlar nihai sergilenme / kullanım için değil, dizgi vesaire yaparken somut olarak elimde bulunması için yapıyorum. Yani yüksek kalite bir kağıda ihtiyacım yok. Ama ofis kağıdı da kullanmak istemiyorum çünkü ilk denemelerimde mürekkep baya ıslattı kağıdı, bir tanesi aktı hatta. Islanan kağıt da buruşuyor haliyle. Bana printerımla uyumlu, yoğun renkte / mürekkepte ıslanıp pörsümeyecek ucuz, uygun fiyatlı kağıtlar önerebilir misiniz? Yalnızca a4 olmasına da gerek yok, hatta anladığım kadarıyla 10x15 boyuna kadar borderless basabiliyor, borderless olması daha hoş olur tabi ama farklı seçeneklere açığım.
Şimdiden çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yammacher -- 17 Mart 2021; 21:43:26 > -
Bitmeyenkartuş'tan aldığım 120 Gr'lık kuşe kağıtla fotoğraf kalitesinde çıktılar alabiliyorsunuz. Renkler fotoğraf kağıdında olduğu gibi hem parlak çıkıyor hemde fotoğraf kalitesinde çıktı almanıza rağmen kağıt ıslanmıyor. Ama bu kağıt bildiğiniz 80 Gr'lık fotokopi kağıtlarından az birşey daha kalın bunu göz önünde bulundurun.
Kuşe kağıtlar normal yazıcılarda özel mürekkep kullanılmazsa istenilen sonucu vermez. Renkler dağılır netlik sorunları olur ve mürekkep kurumadan ıslak çıkar. Ama bahsettiğim kağıdı normal yazıcıda kendi standart mürekkepleriyle sorunsuz kullanabilirsiniz. İşinize yarayacak en ekonomik yöntem bu olur bence.
https://www.bitmeyenkartus.com.tr/urun/100-adet-a4-parlak-kuse-kagit-120-gram-cift-tarafli
Bu kağıdın 300 gr'lık olanıda var veya ucuz bulursanız fotoğraf kağıdı da tercih edebilirsiniz. Normal fotokopi kağıdı gramajlı olsada renkler parlak ve fotoğraf kalitesinde çıkmaz ve ne kadar kaliteli yazdirirsaniz bir o kadarda kağıt ıslanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X