Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
186
Favori
489.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün L3156 aldım hepsiburada'dan. Fotoğraf kağıdına muhteşem baskılar verdi. Lakin renkli yüksek baskıda 30 sayfa da bazı kağıtların kenarında siyah leke bıraktı. Acaba yoğun baskıdan mı oldu kafa temizliği yaptırmamın bir yararı olur mu?

• DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem vatan bilgisayardan alman. Bir çok firma benzer ürün yapıp ucuza satıyor. Orijinal bir takım mürekkep al. Sonra söylediğin sitelerden sipariş et ve karşılaştır. Orijinal olup olmadığı ortaya çıkar. Ben vatanbilgisyardan satın alıyorum mürekkeplerimi her zaman.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ

• Orijinal epson mürekkepleri. Vatan bilgisayardan almıştım zamanında. Hala duruyorlar.

• oceandark O kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: viktor1574

Bende bugün L3156 aldım hepsiburada'dan. Fotoğraf kağıdına muhteşem baskılar verdi. Lakin renkli yüksek baskıda 30 sayfa da bazı kağıtların kenarında siyah leke bıraktı. Acaba yoğun baskıdan mı oldu kafa temizliği yaptırmamın bir yararı olur mu?

aynı sorun benim yeni aldığım L6170de de oldu. peş peşe çok çıkarttığımız için mş oluyor acaba.

Yaşadığım ikinci bir sorunda renkli pdf alırken bazen yatay tek çizgi halinde boşluk oluyor çıktılarda. bunu her zaman yapmıyor. sorun ne olabilir? cihaz daha 1 haftalık kutusundan çıkan orjinal mürekkepler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mng

aynı sorun benim yeni aldığım L6170de de oldu. peş peşe çok çıkarttığımız için mş oluyor acaba.

Yaşadığım ikinci bir sorunda renkli pdf alırken bazen yatay tek çizgi halinde boşluk oluyor çıktılarda. bunu her zaman yapmıyor. sorun ne olabilir? cihaz daha 1 haftalık kutusundan çıkan orjinal mürekkepler var.

Alıntıları Göster

Yoğun çıktı alındığında arada bir mürekkep püskürtme desenini yazdırıp kontrol edin. Çizgilerde eksiklik varsa kafa temizleme yaptırın. Yazıcı çok çalıştığında ya da hızlı ayarlarda kullanıldığında kafada mürekkep fazlalığı olabiliyor. Bu da leke oluşturuyor.

• murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyeceğim önerinizi.

• Merhaba arkadaşlar, ben muayene formu, ameliyat formu vs çıktılar almak için bir epson marka yazıcı almak istiyoruö F/P önerisi verebilir misiniz? (normalde daha uygun bir şey bakıyordum ama kartuş vs den dolayı ilerde daha pahalıya gelmesin ya da baş ağrıtmasın diye epson u önerdiler. bu konuda da görüşlere açığım)

• quote:

Orijinalden alıntı: petenka pokrovski

Merhaba arkadaşlar, ben muayene formu, ameliyat formu vs çıktılar almak için bir epson marka yazıcı almak istiyoruö F/P önerisi verebilir misiniz? (normalde daha uygun bir şey bakıyordum ama kartuş vs den dolayı ilerde daha pahalıya gelmesin ya da baş ağrıtmasın diye epson u önerdiler. bu konuda da görüşlere açığım)

Merhaba
    Sqdece siyah beyaz mı çıktı alacaksınız,
    Aylık tahmini kaç sayfa çıktı alacaksınız,

Mürekkeplileirn handikapı biraz yavaş olması

• an agony A kullanıcısına yanıt

muayane formunda logo vs renkli olabilir ama benim için elzem değil renk meselesi. şu an bir tahmin yürütemiyorum maalesef. ne desem yalan olacak cinsten. çıktı almam şart ama adetini hasta yoğunluğu belirler onu da kestiremiyorum. şimdi de epson l3151 vs hp 515 gibi bir kıyas gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: petenka pokrovski

muayane formunda logo vs renkli olabilir ama benim için elzem değil renk meselesi. şu an bir tahmin yürütemiyorum maalesef. ne desem yalan olacak cinsten. çıktı almam şart ama adetini hasta yoğunluğu belirler onu da kestiremiyorum. şimdi de epson l3151 vs hp 515 gibi bir kıyas gördüm.

Anladım epson L serisini öneririm, artık tarayıcı İnternet bağlantısı gibi özelliklerine göre model seçersiniz.

Ben kendim de L serisi kullanıyorum, 110 bin sayfa çıktı aldım 5-6 ayda, 2 kere kağıt pateni değişimi yaptım, başka sorun olmadı çok memnunum.

Hp makineyi hiç bilmiyorum yönlendirmek istemem.

Sadece şunu hatırlatayım, bu cihazlarda orijinal mürekkep ucuz değil ve çakma mürekkep kullanınca garanti dışı kalıyor cihaz,aklınızda bulunsun

• an agony A kullanıcısına yanıt

Orijinal mürekkeplerin fiyatı nedir? Kaç zamanda bir almam gerekir? (Kullanıma bağlı tabii yani kaç sayfa yapar, çoğunluğu siyah beyaz çok az renkli)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L355 kullanıyorum. Ne yaparsam yapayım çizgili basma sorununu çözemedim. Tecrübesi ve bilgisi olan var mı? Teşekkürler...
  • Arkadaşlar selamün aleyküm Ben de elle 3151 Yazıcı var Geçenlerde Kağıt sıkıştırdı yazıcım Acaba 3151 de Kağıt en kolay nasıl çıkartılabilir sıkıştığı zaman ama bir de yeni boş kağıt eklerken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuz06hasan Y kullanıcısına yanıt

Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım, L3151'de biyeri sökmeden çıkarmak cidden çok zor. Nasıl sıkışmıştı acaba sizin? Yazdırma sırasındaki kafa temizlemeden sonra tepsideki yazılı kağıdı geri çekmesi gibi bi problem oldu mu ?

• petenka pokrovski P kullanıcısına yanıt

Vatanda 80 TL civarı, Teknosa'da ara ara 57-60 TL olarak indirime giriyor. Yanında gelen mürekkepleri kullanarak L3151'de sadece pdf döküman baskıda 9bin sayfa çıktı aldım, renkliler yarıdaydı 2 şişe siyah bitti.

• canerci C kullanıcısına yanıt

Yoğun kullanımda ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum L3151 ile, günde 100 sayfa basınca sıkıntı yok ama 200-300 sayfayı ne zaman geçsem çizklenme başlıyor.

• RunnerRonnie kullanıcısına yanıt
    Galiba buna çözüm yok. İlk aldığımda standart modda çok güzel prüzsüz bir baskı alıyordum, 3 ay tatile gittim geldim bir baktım çizgili basmaya başlamış. Kaç kere servise götürdüm, kafa değişimi yapıldı yine de düzelmedi. Yüksek kalite baskı modunda kullanmaya devam ediyorum ama o bile tam değil, çizgiler yine var. En azından işimi görüyor ona şükrediyoruz...
  • canerci C kullanıcısına yanıt

Ben de bi çözüm bulamadım 2 defa üstüste kafa temizliği yaptığımda bile çiziklenme devam ediyor ertesi gününe temizleyince pürüzsüz çalışıyor. Ama yine de de dediğiniz gibi iş görüyor, buna da şükür

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.