< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (282. sayfa)
-
-
Yokmu üstadlar bilgi verebilecek olan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orijinal mürekkep istiyorsanız internetteki satıcılara güvenmeyin. Hepsiburada veya Amazon'un kendisi satıyorsa onlar hariç tabii.
2-3 defa satıcının orijinal dediği mürekkepler sahte çıktı, iadeyle uğraştım. Satıcıya söyleyince de "Ben orijinal sanıyordum" deyip suçu tedarikçiye atıyor.
Vatan, Mediamarkt ve Teknosa gibi yerlerde kampanyaları takip edip ucuza denk getirmeye çalışın.
Ekleme: Şu anda Amazon 68 liraya satıyor. Ama satıcının Amazon.com.tr olmasına dikkat edin.
https://www.amazon.com.tr/EPSON-T00S14A-EcoTank-Black-bottle/dp/B07FNL55R6/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 15 Nisan 2021; 23:48:14 >
-
Bu orjinal diye satılan replika ürünler yazıcıya zarar verir mi ben sadece çocuklara test çıkarıyorum renkli fotoğrafın renk kalitesi çok önemli değil benim için yazıcıya zarar vermesin yeter
Muadil mürekkep kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım şu zamana kadar...👍 -
Birde bu trendyol hepsiburada gittigidiyor n11 gibi yerlerde bin bin yemin edip orjinal deyip orjinal olmayan ürün satan satıcıların listesini çıkartsak herkes faydalansa olur mu
Çıktı alma sıklığınız nedir hocam ortalama olarak? (gün)quote:
Orijinalden alıntı: canerci
Muadil mürekkep kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım şu zamana kadar...👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben şu an çok kullanmıyorum aslında. Ayda yılda bir. Garantisi bittikten sonrada tüm mürekkep hatlarını söküp temizledim ve muadil mürekkep kullanımına geçtim. Şu an bi sıkıntı yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerci -- 16 Nisan 2021; 18:34:2 > -
Çizgi çizgi çıktı alanlar baskıda fotoğraflarda renkleri kötü ve koyu çizğili çıkanlar kafa temizlemeyle uğraşmayın. Kafa hizalama yapın bende kağıt sıkıştığı zaman oluyır kafa hizalama sonrası düzeliyor. Kafa temizleme yaparak mürekkebinizi israf etmeyin. Bu arada çoğu kişinin sorununa çözüm olur inşallah. Hayırlı ramazanlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ürün orijinal midir? Orijinal takım mürekkep alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
-
Takım olarak satılan ve 500₺ altındaki tüm ürünler orijinal Epson ürünü değildir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: exselans46
Bu orjinal diye satılan replika ürünler yazıcıya zarar verir mi ben sadece çocuklara test çıkarıyorum renkli fotoğrafın renk kalitesi çok önemli değil benim için yazıcıya zarar vermesin yeterYazıcım Epson L382 hocam. Şu an 48 binde
Kasım ayından bu yana 37 bin çıktı almışım. Tamamına yakını öğrenciler için test.
7 bin çıktıdan sonra sürekli photoink muadil mürekkep kullandım. (Kutudan çıkan orjinaller bittikten sonra)
Ve çok şükür makine hala canavar gibi çalışıyor :)
-
Kafa hizalama nasıl yapılıyor hocam 5190 benim makine aynı mı epsonlarda
Ben özellikle standart kalite basımda sürekli çizgili çıktı alıyorum. Kafa hizalama tam olarak nasıl oluyor? Bir de onu deneyeyim... -
Ben daha önce aldım bu satıcıdan(bitmeyen kartuş) mürekkep yazıcının içinden cikanla aynısıydı epson kabartmasi var kapakta ve şişenin altında karekod da var okutunca barkod numarası çıkıyor yazıcının içindeki de sahteyse bilmiyorum:)
Memnun kaldım 5 ay önce 110 tl ye almıştım 4lu seti şimdi 220 yapmış
Maşallah hocam l5190 benim yazıcı ben 9 bin cıktı aldım 5 ayda ikinci takım mürekkebi yarıladım bundan sonra bende photoinke geçeyim
Photoink mürekkep mı daha iyidir yoksa orjinal diye satılan replika mürekkepler mi daha iyidir
Karfurdan kutulu takım almıştım 200e. Stok olan mağaza denk getirirseniz hala vardır belki tabi al satçı çakallar çökmediyse.
Merhaba arkadaşlar, ev kullanımı için epson tankli yazıcı almayı düşünüyorum. Eşim arasıra işle ilgili çıktı almaya ihtiyaç duyuyor. Birden okul öncesi çağda 2 çocuğum var onlar için ınternetten bazı etkinliklerin çıktısını almak için ve ilkokula başlayınca da ihtiyaçları olacağını düşünerek Epson marka tarayıcı ve fotokopi özelliği olan renkli yazıcı almayı düşünüyorum. Önceki sayfalarda yazılanlardan anladığım genelde herkes memnun cihazından.
Tecrübelerinize dayanarak hangi modelleri önerisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: extra34Karfurdan kutulu takım almıştım 200e. Stok olan mağaza denk getirirseniz hala vardır belki tabi al satçı çakallar çökmediyse.
Sanırım mağazaya gidip bakmak lazım çünkü netten satışları yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X