merhaba gerçekten garip oldu kağıdı sağdan sola yarıya kadar sıkıştırmış ve üzerine mürekkep akıtmıştı tabiki kağıt in bir bölümü yırtılmıştı. kağıdın çıktığı yerden yavaşça çekerek çıkardım nazikçe ama incecik donen kağıt şeritleri bayağı zorlandı bazı modellerde kapak hemen açılıyor bunlarda yok öyle bisey kabus gibi gerçekten plastikleri gerçekten çok ince bu yazıcıda alalı bir sene ve 1300 sayfa oldu . kağıt sıkıştığında ne yapilacak belli mi araştırdım bulamadım ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (281. sayfa)
-
-
Arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce Vatan'dan satın aldığımız L3151 yazıcıyı Epson web sitesi üzerinden promosyonlu garanti uzatma formunu doldurup gönderdik ama ne telefonla dönen ne de bir teyit maili gelmedi. Yapmamız gereken bir işlem var mı? Garanti 3 yıla çıktı mı çıkmadı acaba?@murat3807
Bir de düz kağıda fotoğraf çıktıları çizgi çizgi çıkmaya başladı iki gündür? Kafa temizleme yapalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Nisan 2021; 13:36:48 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hp smart tank 515 aldım hocam. epson hem biraz daha pahalıydı hem de eş değer diyorlardı bakalım hayırlısı.
-
arkadaşlar yazıcı tavsiyenize ihtiyacım var?
canon ile epson arasında kaldım
tanklı yazıcı konusunda en sorunsuz epson modeli hangisidir?
günlük 50 sayfa civarında ödev çıktısı almak ve foto çıktısı için
uzun ömürlü ve kaliteli bir cihaz arıyorum.
güvenilir alabileceğim yerler neresidir?
kartuşlarının fiyatları nedir?
-
Ben epson aldım,quote:
Orijinalden alıntı: mrtmrlarkadaşlar yazıcı tavsiyenize ihtiyacım var?
canon ile epson arasında kaldım
tanklı yazıcı konusunda en sorunsuz epson modeli hangisidir?
günlük 50 sayfa civarında ödev çıktısı almak ve foto çıktısı için
uzun ömürlü ve kaliteli bir cihaz arıyorum.
güvenilir alabileceğim yerler neresidir?
kartuşlarının fiyatları nedir?
Slayt vs ders notu çıkarmak için.
5 6 ayda 110 bin sayfa çıkardım, sadece kağıt alma mekanizmasınu değiştirdim ,o da çok kullanımdan dolayı yani :)
Slayt çıkardığım için kaliteye çok takılmadım, kötü değil ,belki Canon daha iyidir.
Muadil mürekkep kullanıyorum,cihazı garanti dışı yapıyor, orijinal pahalı,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar Epson L3151 kullanyorum. Çok ilginç bir şey var. JPG PNG veya JPEG bir fotoğrafı yazdır deyince pc den ortasını yazdırmıyor. Aynı fotoğraf word yada pdf içinde olursa sorun yok. Ne yapmak laızm?
-
Arkdaşlar epson l 3151 için orijinal ve uygun mürekkep setini nerden aldınız en yakın zamanda?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tunakalArkadaşlar Epson L3151 kullanyorum. Çok ilginç bir şey var. JPG PNG veya JPEG bir fotoğrafı yazdır deyince pc den ortasını yazdırmıyor. Aynı fotoğraf word yada pdf içinde olursa sorun yok. Ne yapmak laızm?
Galiba sizin sorun Windows 10 güncellemesinden kaynaklanıyormuş.
https://www.youtube.com/watch?v=pzeDY6JuNoU&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle dayanıklı bir alet olduğunu düşünmüyorum bazı arkadaşlar yüz binlerce sayfa aldıklarını söylüyorlar gerçekten şaşırıyorum muadil mürekkep de yaptıklarını söylüyorlar ancak orijinal mürekkep bile çıktı alsak da kuruyor Yani en azından ben de öyle oldu 1200 sayfa çıktı aldım ve 1 defa Kağıt sıkıştırdı ancak Kağıt çıkartma ile ilgili kolay bir yöntem yok ufak bir dişli kırıldı an iptal Gerçekten ve çok üzücü. hızı o kadar da yavaş değil
Ayrıca düzenli olarak çıktı almama rağmen Mütemadiyen çizgiler çıkıyor ve kafa temizleme yaptırıyoruz bir taraftan mürekkebi bitiriyor bir taraftan pedler doluyor orijinal mürekkep çok pahalı ve bir de petin değiştirme derdi var . 1 yıllık tecrübelerimi bu kadardır
-
Muadil mürekkeple fotoğraf baskısı aliyormusunuz muadil de fotoğraf baskıları nasıl diye merak ediyorum.
Bitmeyenkartuş dan orijinal mürekkepten 4 set stok yapmıştım şimdi fiyatlar artmış. Çok aşırı çıktı almadığım için 3 sene garanti için orjinal mürekkep kullanmayı düşünüyorum.
Garanti sonrası muadile gecebilirim özellikle kutusuz mürekkep bulamazsam kesin muadil kullanırım, çünkü kutulu olanlar çok pahalı ama arada fotoğraf çıktısı alıyorum bu sebeple muadil benim işimi görür mü.
Ben bir iki kere fotoğraf çıktısı aldım da öylesine yani çok incelemedim, ya da orijinal mürekkeple karşılaştırmadım,quote:
Orijinalden alıntı: hsnsfglMuadil mürekkeple fotoğraf baskısı aliyormusunuz muadil de fotoğraf baskıları nasıl diye merak ediyorum.
Bitmeyenkartuş dan orijinal mürekkepten 4 set stok yapmıştım şimdi fiyatlar artmış. Çok aşırı çıktı almadığım için 3 sene garanti için orjinal mürekkep kullanmayı düşünüyorum.
Garanti sonrası muadile gecebilirim özellikle kutusuz mürekkep bulamazsam kesin muadil kullanırım, çünkü kutulu olanlar çok pahalı ama arada fotoğraf çıktısı alıyorum bu sebeple muadil benim işimi görür mü.
Ne desem yalan olur o yüzden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
Ben garantiyi beklemeden photoink mürekkebi orijinal ile karıştırdım hatta siyahta kaçıncı dolduruş oldu onu bile hatırlamıyorum. Belirgin bir fark görmedim ben. Benim karşılaştığım çoğu fotoğrafçı dükkanı photoink kullanıyor gördüğüm kadarıyla. 5-10 yıl gibi uzun sürede solma yapar mı bilemiyorum ama.
Cevabınız için teşekkür ederim . Aldım alalı en az Belki 30 defa kafa temizleme yapmam gerekti .istisnasız İki üç günde bir bazen her gün mutlaka çıktı aldım ama maalesef en az 3 sefer kafa temizleme yapmam gerekti Ayrıca orijinal mürekkep kullanıyorum kutusuyla gelen Epson marka Yazıcıyı Vatan bilgisayar'dan satın aldım orijinal de her şeyi ama maalesef bıraktım 100000 sayfayı kafa temizleme yapmadığım ay olmadı Sürekli fotoğraf çıktısı almıyorum çok net bir şey aramıyorum çocuğuma test çıkartmak için aldım renkli çıksın istedim bazen de kendi işlerimi yapıyorum ama maalesef ortaya çıkan şey kartuşlu bir yazıcı Ben 200 300 liraya satılan kartuşlu yazıcılar da da aynı sorunlar oluyor bu yazıyı şunun için yazma ihtiyacı duydum Çok fazla beklentiniz olmasın nihayetinde kartuşlu bir yazıcı Ayrıca garantisinden de pek umutlu değilim gerçekten Ha iyi yanı yok mu evet wi-fi çok iyi ama hepsi o kadar ürettikleri kafa daha kaliteli olabilirdi mürekkep kartuşlu sistemlerde olduğu gibi bu kadar kolay kirlenme meli ydy daha önce HP ve Canon marka kartuşlu renkli yazıcılar kullandım aynı sorunlar maalesef Bunda da var maalesef diyorum Çünkü daha fazla paraya alıyoruz Ve kutunun üzerinde binlerce sayfa çıktı alınıyor diyor yine lazerciler Galip geldi maalesef Ayrıca Cihazın fiyatı da 2000 liraya yaklaşmış Bu da çok ilginç
-
Hocam ben 6 ayda bir binlerce sayfa basıyorum sonra yatıyor yazıcı. Onun harici haftada 1 anca baskı alıyorum. Denk gelirse 20-30 fotoğraf bastırıyorum Muadil mürekkep kullanıyorum, en ucuz L1110 modelini kullanıyorum. Belki ayda bir kafa temizleme yapmak yetiyor. Sadece bir kere hava yaptı önemli sorun olarak sayıkabilecek onun dışında hiçbir problem yaşamadım. Kağıt sıkışması da binlerce baskıda bir kere bile olmadı.
Kullanım alışkanlığı, ortamın iklim koşulları veya kullandığınız kağıt kalitesi ile alakalı olabilir mi bu yaşadığınız sorunlar?
Beyler Epson 3151 var. Son günlerde cikarttigim fotolar karanlık çıkıyor biraz. Öncekilere alakası yok. Aynı şekilde yazdırıyorum. Ancak durum dediğim gibi. Neye dikkat etmek lazım acaba?
kağıt degistirdim iklim zannetmiyorum hocam kullanım size göre az tabii ben 1 yılda 1500 cıktı anca,aldım hocam
Epson daha iyi canon kuruma yapıyor ve genellikle kafasi 1 yıl içinde bozuluyor epson almanı tavsiye ederim
Tek fark ekran onada gerek yok ben olsam l3151 alırdım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X