Asıl tamamen biterse problem. Öndeki plastik göstergenin altında aşağıya bakan ok simgesi göreceksiniz. Onun altına inmemeli. Siyah mürekkebiniz o hizaya yaklaşmış, doldurabilirsiniz. Burada birkaç önemli nokta var;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 4 Eylül 2021; 15:52:29 > |
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (290. sayfa)
-
-
Teşekkürler yalnız dediğiniz oka bir buçuk çizgi kalmış biraz daha bekleyip ekleyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 4 Eylül 2021; 15:59:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
L3160 cihazının arkasında bakım kutusu var mı? Epson resmi sitesinde aksesuarlar kısmında adı geçmiyor (L6190'nın sayfasında görünüyor melesela. Rasgele baktım) ve kılavuzda da yazmıyor. Eğer varsa bu bakım kutusunun kodu nedir acaba?
-
Olur tabii. Ben günlük koşturmacada atlarım diye genelde çok altlara gelmeden ekliyorum.
-
Arkadaşlar merhaba. Yazıcı bakıyorum Epson l3156 , l3151 ve l3150 modelleri var bunların farkı nedir. En iyisi hangisidir ?
-
hepsi aynı cihazdır L3156 beyazdır sadece yazıcı tarayıcı wifi özellikleri mevcuttur wifi'a gerek yok derseniz L3110, L3111 modellerine bakabilirsiniz. sadece baskı yapacağım tarayıcıya dolayısıyla fotokopiye gerek yok derseniz de L1110, L1111 modellerini inceleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem baskı m. -- 6 Eylül 2021; 19:43:52 > -
L3151 için fotoğraf kağıdı önerileriniz varsa alabilirim.
-
-
Merhaba benim epson 3060 yazıcimda 3 gündür kağıt sıkıştı ışiğı yanip sönüyor içinden minik bir parça kağıt çikardım baskada birsey yok ama ışik sönmüyor . Paper jam.Remove any remaining jammed paper by and. Yazısı çıkıyor yazıcıya bir şey gönderdiğimde .yardımci olabilirmisiniz nasıl düzeltebilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk beş cümle baya karışık tam anlayamadım.
biten murekkep şişelerine 50 ml şiringa ile birer litrelik murekkeplerden dolum yapıyorum.
https://st2.myideasoft.com/idea/df/26/myassets/products/207/50cc.jpg?revision=1593165196
doldurdugum murekkep şisesi ile de makineye dolduruyorum.
-
l3150 kullanıyorum , bu lanet makinanın tarayıcı uygulamasını pc ye kurunca görmüyor scan 2 uygulaması illaki her sistem kurduğumda yazıcıya sıfırdan kurulum mu yapmak zorundayım ? windows ayarlardan yazıcıyı ekliyorum sıkıntı yok yazdırırken ama tarayıcı için illahlah ettirdi ya bu nedir
Arkadaşlar merhaba. 3160 modeli kullanıyorum. Yaklaşık 4 aydır cihaz kullanılmadı. Sanırım o yüzden şimdi makine yazdırmıyor. Çalışmasında herhangi bir sorun yok fakat bembeyaz bir çıktı veriyor. Yani kağıt girdiği gibi herhangi bir şey basılmamış şekilde çıkıyor. Mürekkepler dolu. Kafa temizliği falan yaptırdım ama değişen bir şey olmadı. Sebebi ve çözümü hakkında yardımcı olan çıkarsa şimdiden teşekkür ederim
Telefondan yapın..
ev içinde telefon kullanmayı sevmiyorum pc varken her işimi pcden hallediyorum
-
PC den olmuyorsa telefon alternatif yöntem oluyor.
Mürekkebi nerden alıyorsunuz?
2 yıl photoink kullandım sorun yoktu.
1 yıldır da forpint markalı 1 er litrelik murekkep kullanıyorum. yazıcı su anda 14-15 binde.
-
Maşallah..
Sadece siyah mi renkli de alıyor musunuz? Renk Kodu olarak nasıl aramamız lazım?
L serisi diye aldım oyle kod vs yok. Hep renkli aliyorum. Sınıfta kullandığım icin bugun 5 saat boyunca cikti aldim, bazen renklerde tam basmaya biliyor. Bir kez kafa temizligi yapıp devam ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X