Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
186
Favori
489.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bir iki soruda rastladım ama net bir cevap bulamadım eski L365 yazıcım serviste L3151 ile değişmişti eski yazıcım 664 mürekkep kullanıyordu şimdiki ise 103 kullanıyor şimdi benim sorum şu eskiden kalma açılmamış 664 siyah mürekkebim var bunu 103 yerine kullanabilir miyim içerik aynı mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L3160 kullanıyorum. Ekranındaki tuşlar yardımıyla tarama yapmak istediğimde iletişim hatası bağlantıyı kontrol edin uyarısı veriyor ancak çıktı alabiliyorum.Power butonunda yeşil yanıp sönüyor bu arada.

2.kez tarama yapmasını istersem , yazıcı kapanıyor ve sonrasında bir sorundan dolayı yeniden başlatıldı gibi bir uyarı veriyor .

Birkaç kere de SİSTEM HATASI Lütfen Epson Destek ile iletişime geçin 302301 şeklinde bir hata alıyorum.

PC den tarama başlattığımda tarama çalışıyor.

Sorun ne olabilir, durduk yere böyle oldu daha yeni aldım cihazı ?

• Hayırlı akşamlar... Epson L3151 model yazıcı almaya karar verdim ancak hasbelkader nette şikayetvar a yazılmış şikayetlere denk geldim. 10 da 9 şikayet garantisi devam ettiği halde servisin ücret çıkartması(10k baskı ömrü var şu parçanın garantiye girmez v.b.)

Şimdi bu durumda Epson garanti ile alakalı baya baya sıkıntılı görünüyor. Bu durum ile alakalı bilgi ve tecrübelerinizi alabilir miyim? Hatta 3 sene garanti uzatma gibi bir olay var. O zaman hiç bir anlamı kalmıyor ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: TektusKOR

Hayırlı akşamlar... Epson L3151 model yazıcı almaya karar verdim ancak hasbelkader nette şikayetvar a yazılmış şikayetlere denk geldim. 10 da 9 şikayet garantisi devam ettiği halde servisin ücret çıkartması(10k baskı ömrü var şu parçanın garantiye girmez v.b.)

Şimdi bu durumda Epson garanti ile alakalı baya baya sıkıntılı görünüyor. Bu durum ile alakalı bilgi ve tecrübelerinizi alabilir miyim? Hatta 3 sene garanti uzatma gibi bir olay var. O zaman hiç bir anlamı kalmıyor ki?

3 yıl veya 10 bin baskı önce hangisi biterse, arabalarda da boyle 5 yıl veya 100,000 km önce hangisi biterse garanti bitiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolverine03

Merhabalar bir iki soruda rastladım ama net bir cevap bulamadım eski L365 yazıcım serviste L3151 ile değişmişti eski yazıcım 664 mürekkep kullanıyordu şimdiki ise 103 kullanıyor şimdi benim sorum şu eskiden kalma açılmamış 664 siyah mürekkebim var bunu 103 yerine kullanabilir miyim içerik aynı mıdır

Sanmam hocam, ağız girişi uymaz.

• 664 şişesinden 103 şişesine aktarıcam uyum sorunu olmazsa o sebeple merak ediyorum bilgisi olan varsa diye sormuştum muadil diye satılanlara bakıyorumda L serisi diye satıyorlar onlar ayrım yapmıyorlar ama orjinalde bu kodlar olunca insan ister istemez tereddüte düşüyor baskı kafasını da bozmak istemem eğer içerik olarak aynı sadece şişeler karışmasın yada aktarım yaparken ortalık batmasın diye kodluyorlarsa onu öğrenmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

3 yıl veya 10 bin baskı önce hangisi biterse, arabalarda da boyle 5 yıl veya 100,000 km önce hangisi biterse garanti bitiyor.

Alıntıları Göster

Şimdi anladım. Gerçi bu durumu garanti belgesinde belirtiyorlar mı bilmiyorum. Teşekkür ederim cevap için.

• wolverine03 W kullanıcısına yanıt

2 ayri okulda Epson l4160 yazıcı kullandım, kullanıyorum, orijinal şişelere muadil mürekkep doldurup öyle kulaniyorum. Bir yazıcı 2 yıl kullandım, tayin olunca yeni sinifimda da l4160 aldım yine aynı yöntemle doldurup doldurup kullanıyorum. Eski Epson l4160 ile 30,000 den fazla çıktı almıştım muadil mürekkep ile .

• mob411 kullanıcısına yanıt

Kurulumla ilgili bir sorun olabilir, yazıcıyı komple kaldırıp yeniden kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolverine03

Merhabalar bir iki soruda rastladım ama net bir cevap bulamadım eski L365 yazıcım serviste L3151 ile değişmişti eski yazıcım 664 mürekkep kullanıyordu şimdiki ise 103 kullanıyor şimdi benim sorum şu eskiden kalma açılmamış 664 siyah mürekkebim var bunu 103 yerine kullanabilir miyim içerik aynı mıdır

Mürekkep miktarları dışında fark var mıdır bilmiyorum.

Piyasada pek çok satıcı orijinal mürekkepleri alıp muadil mürekkeple satış yapıyor.

Ben de muadil mürekkeple 500000 den fazla çıktı aldım. Hatta Epson WorkForce Pro WF-C5790DWF gibi bir cihazda bile muadil mürekkep kullanıyorum.

Sonuç olarak, ikisi de Epson marka mürekkeplerden sorun çıkacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

saolun hocam. l3151 almayı düşünüyorum. başka öneriniz var mı

faks özelliği hiç gerek yok

fotokopi özelliği olsa da olur olmasa da

benim için önemli olan siyah beyaz çıktı ve çıktı maliyeti düşük olsun.

l3151 bunun için iyi midir

Alıntıları Göster

L3151 renkli çıktı alacak ortalama bir kullanıcı için tarayıcısı ve wi-fi bağlantısıyla ideal bir modeldir.

Sadece siyah-beyaz çıktı alacak arkadaşlara tavsiyem M serisi cihazlara bakmalarıdır. Bu cihazlar L serisine göre hem daha hızlı hem de daha uzun ömürlüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Kurulumla ilgili bir sorun olabilir, yazıcıyı komple kaldırıp yeniden kurun.

komple yazıcı ayarlarını sıfırladım

PC den de yeniden kaldırıp mı kurayım ?

Laptop'a da tarama yapmıyor

• mob411 kullanıcısına yanıt

Yazıcı laptop dışında ayrı bir bilgisayara mı kurulu? Kurarken hangi bilgisayarı varsayılan olarak ayarladıysanız ona tarama yapar. Eğer fiziksel bir arıza yoksa tarama yapacağınız cihazı görmüyordur.

• YENİ MODELLER...

Epson

• murat3807 M kullanıcısına yanıt

laptop ve masaütsü olarak toplamda 2 bilgisayara kurulu.

Masaüstüne yine kurdum ama olmadı. Tarama yapmadı sonrada sistem hatası verdi.

Laptop dan da kaldırayım komple

eDİT: Fayda etmiyor yine taramıyor. Ağ hatası vs diyor. Epson un bir sürü programını program ekle kaldırdan kaldırmak zulüm. Tek bir programda tool'lar halinde yapsalarmış keşke. Tarama için servise götüreceğim cumartesıi günü.

Şuan sadece masaüstünde kurulu. Event manager ayarlarına da bakıyorum. Burdan ayarları test et dediğmde tarıyor, yazıcının kendi tuşlarını kullanarak kendi ekranından tara dediğ.mde hata alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 30 Ağustos 2021; 12:0:26 >
  • Merhaba, m2170 var.
    Fabrika ayarlarına sıfırlayınca baskı kafası ayarlama ayarları da
    sıfırlanıyor mu?

• Beyler bu ecotanklı modellerde mürekkep ekleniyor mu yoksa tamamen bitmesi mi lazım? Mürekkep tüpü açılınca tekrar kullanılır mı? Geçen gün içinde mürekkep olmasına rağmen sayfaları mavi yazıdırmaya başladı kapaamlı temizlik yapınca kendine geldi. Bu seviye normal mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar l3151 ecotank yazıcı aldım. Evde PC yok telefondan işlemleri yapıyorum.

Telefon da ki uygulama da renk kalitesi ile ilgili ince ayar yapılabiliyor mu?
    Geçen fotoğraf kağıdına baskı yaptım renkler ton olarak açık geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 2 Eylül 2021; 9:52:4 >
  • arkadaslar yıllar evvel aldıgım L6160 model yazıcıdan cok memnunum.

simdi baktımda fiyatlar uçmuş.

ve ilk okul 1. sınıfa başlayan çocuğumun öğretmeni yazıcı tavsiyesi istedi sınıfta kullanmak için.

öneriniz olursa çok memnun kalırım

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt

Mürekkep ile gelen kağıtta tüpü yarım bırakmayın mürekkep hava ile temas ettiği için kurur diye bir şey okuduğumu hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 3 Eylül 2021; 21:14:47 >
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.