bastırdığınzda pizza wheel görüyor musunuz? bende olan kağıtlar: tırtık izi (pizza wheel gözüküyor) f-p kralı kalın, çok gözüküyor. ama kartpostalımsı fotolar basılabiliyor hoş duruyor 230'dan kalınını basar mı bilmiyorum, daha kalınını almayı düşünmüyorum bu bile gereksiz kalın geldi bana. bu kağıt a6da bile kenarlık çıkartıyor. ölçüleri Allaha emanet. uzak durun bence. kenarlıklı bastırmayı seven ince kağıt arayan varsa deneyebilir. pizza wheel en az bunda hatta zar zor gözüküyor. fiyatı 145 falan dı. bayaa pahalı, güzel bir kağıt. bende 300 tane oldu totalde foto kağıdı yazıcı ömrü bitene kadar yeter diye düşünüyorum ama bundan sonra alacak olsam ilk linktekinden alırım. aylar sonra bunu okuyan beni alıntılasın, baskılar ne durumda kağıt renkler hala sağlam duruyor mu güncelleme geçeyim. |
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (287. sayfa)
-
-
bilgilendirme için teşekkür ederim.
Media dan canon un fotoğraf kağıdını aldım. Kodak ınkjet 500 lü paket aldım.
elimde hp den kalma a4 fotoğraf kağıdı vardı. Biraz yıpranmıştı. İlk ona bastım ama yıpranan yerler kötü gözüküyor.
İlk linktekini favorilerime aldım bir dahakine ondan alırım.
Kodak 10x15 230 gr ile denemelere başlayacağım. Bilgi veririm. :)
edit: evet pizza whell gözüküyor 5 tane. Sanırım daha kalın kağıt kullanmak gerek yada fazla bir beklenti içine girmemek lazım çünkü bastığım a4 foıto kağıdında bu yoktu
edit2: a4 te te belli oluyor ama 230 gr daki kadar değil yani kalın kağıt almak gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 10 Haziran 2021; 22:43:10 > -
Sayın konu sakinleri..
öncelikle iyi günler dilerim.
Epson L3160 --- Epson EcoTank L3150 --- Epson EcoTank L3110
Bu 3 modelin arasındaki farklar nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı sorunu yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: eceozkanAynı sorunu yaşıyorum, çözüm bulabildiniz mi acaba?
adobe programında bazen sorun olabiliyor ben başka bir pdf açar programdan açmıştım. öyle yazdırdı ya da chromedan açınca da yazdırabiliyor.
-
slm arkadaşlar çoçuğa çıktı almak için yazıcı ararken kendimi bu sitede buldum
hp ve epson iki üründe fiyat aynı bu ürünler dışında epson hangi markasını tercih edersiniz .
fotoğraf ve normal çıktı alınacak .
-
Biz hep EPSON kullandığımız için onu önerebiliriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serkanTEACslm arkadaşlar çoçuğa çıktı almak için yazıcı ararken kendimi bu sitede buldum
hp ve epson iki üründe fiyat aynı bu ürünler dışında epson hangi markasını tercih edersiniz .
fotoğraf ve normal çıktı alınacak .
Ben önce hp aldım. Memnun kalmadım. Baskı kalitesi düşüktü. Firma iade almayı kabul etti. Sonra epson aldım. Çok memnunum.
-
Selamlar. L3160 yazıcım az önce Wi-Fi hatası verdi, hata kodu 202620. Biraz baktım, sanırım board yanmış. Servise gönderecem bakalım. Garantisi devam ediyor gerçi ama sık görülen bir sorun değildir umarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: trakyAli-1986
Sayın konu sakinleri..
öncelikle iyi günler dilerim.
Epson L3160 --- Epson EcoTank L3150 --- Epson EcoTank L3110
Bu 3 modelin arasındaki farklar nedir?Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler..
Herkese merhaba
Epson l3151 mı
Epson l3160 mı daha kullanışlı
Yardımcı olabilirseniz sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar
Böyle şeylere cevap veren yok bende yazdım.
Aldınız mı
arkadaşlar 3151 yazıcı aldım. 13*18 kenarlıksız baskı alamıyor muyuz...
-
L3151 ile bazı siyah/renkli beraber yani karma çıktılarda, siyah metinlerin puntoların kenarlarında biraz renkli noktalar oluyor yakından bakınca. Sizde farkettiniz mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralarındaki farkı öğrenebilsem kullananlar dan almaya niyetim var da
GÜNCEL BAZI EPSON YAZICI MODELLERİ VE ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ
L1110 Yazıcı + USB bağlantı
L3111 Yazıcı + Tarayıcı + USB bağlantı
L3151 Yazıcı + Tarayıcı + USB + wi-fi + wi-fi direct bağlantı
L3156 Yazıcı + Tarayıcı + USB + wi-fi + wi-fi direct bağlantı + Beyaz kasa rengi
L3160 Yazıcı + Tarayıcı + USB + wi-fi + wi-fi direct bağlantı + Airprint desteği + 3,7 cm Renkli diyagonal ekran
L5190 Yazıcı + Tarayıcı + USB + wi-fi + wi-fi direct bağlantı + Ethernet bağlantı + Airprint desteği + 3,7 cm Renkli diyagonal ekran
+ ADF + Fax
Yukarıda bahsettiğim modellerin hiçbirinde otomatik çift taraflı baskı yoktur, manuel çift taraflı baskı desteği vardır.
L41xx serisini fiyat performans yönünden önermiyorum, Sadece otomatik çift taraflı baskı desteğine sahip en düşük model olması nedeniyle L4160 modelini hatırlatabilirim ama fiyatı hiç de cazip değil.
L61xx serisinde daha gelişmiş bir baskı kafası vardır, yazıcı biraz daha hızlıdır.
L6190'da L6160 modeline ilave olarak ADF vardır. Bu modeller otomatik çift taraflı yazar ama otomatik çift taraflı tarama yapamaz.
L61xx serisini düşünenlere tavsiyem bu yazıcıların yerine WF-C5210DW veya WF-C5790DWF modellerine yönelmeleridir. Forumda bu seri ile ilgili konuya bakabilirsiniz.
Lazer yazıcılara alternatif olarak tek renkli model önerilerimi de şu konuda bulabilirsiniz:
https://forum.donanimhaber.com/epson-ecotank-m-serisi-yazicilar--140391202#141445756
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 29 Haziran 2021; 14:37:7 >
-
Emeğiniz uğraşınız için çok teşekkürler.
Epson L3160 ---
Epson EcoTank L3150
Epson EcoTank L3110
Bu 3 yazıcı ile ilgili sorunlar problemler var mı bildiğiniz.
Bu sene çocuğum anaokuluna başlayacakta almayı düşünüyorum hangisi daha randımanlı olur?
Hepsi aynı serinin farklı fonksiyonlara sahip modelleridir. 3150-3151 ile aynı, L3110 da L3111 ile aynıdır sanırım tek fark kontrol panelindeki renk.
USB veya wi-fi tercihinize, ekran ve airprint ihtiyacınıza göre size uygun modeli tercih edebilirsiniz.
Bu yazıcıların en önemli ve en pahalı parçası yazıcı kafası. Kafanın sağlığı için de düzenli kullanım şart. Düzenli kullanırsanız 100000 baskıyı rahat geçersiniz. Belki 50000 baskıdan sonra kağıt alma pateni değişebilir o kadar.
Yazıcıyı alırken ve fiyat karşılaştırması yaparken yanındaki mürekkeplerin orijinal olup olmadığına mutlaka bakın. Bazı satıcılar orijinal mürekkepleri alıp muadil mürekkep gönderiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X