Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.537
Cevap
186
Favori
489.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam , önceden önlü arkalı yazdırdığı belgeleri deniyorum zaten . sonuç aynı .. bazen ilk sayfada , bazen diğer sayfalarda arkaya yazdırmayıp kağıdı çıkarıyor ve bu hatayı veriyor . kağıt ayarlarına bakıyorum , a4 , çift taraflı , sürekli kullandığım gibi . printer'ın kendi menüsünden kağıt türü hata uyarısını kapadım falan yine sonuç değişmedi. printerı alıp 25 km uzağımdaki servise taşımak istemediğim için aceba bununla karşılaşan var mı diye buraya yazdım.

• murat3807 M kullanıcısına yanıt

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Peki bu mürekkebi yazıcıya nasıl doldurabilirim? Enjektör ile doldurabilmem mümkün müdür?

• L3156 için bu mürekkep olurmu arkadaşlar

Epson 664 Serisi 4lü Mürekkep Seti
    https://www.hepsiburada.com/epson-664-serisi-4lu-murekkep-seti-p-HBV00001BICOG?magaza=Hepsiburada&url_src=ios-product-detail

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozan301 O kullanıcısına yanıt

Orijinal şişeleri kullanmanız daha pratik olur. Bir huni yardımıyla mürekkebi şişeye aktarmanız gerekir.

Merhaba, dediğinizi ben de düşünmüştüm ama orijinal şişenin kapağını zorlamama rağmen açamamıştım. Diğer orijinal mürekkebi kullandıktan sonra tekrar deneyeyim açmayı. Belirli bir açma metodu var mı yoksa sadece kaba kuvvet mi gerekli ?

Yardımlarınız için teşekkürler.

• ozan301 O kullanıcısına yanıt

50 cl buyuk sırıngalar var. ben onunla orijinal siseye aktarıp, doldurduguum orijinal sise ile yazıcıya dolum yapıyorum.

• Epson EcoTank yazıcılar konusunda deneyimli arkadaşlara bir konuda danışmak istiyorum.

Renkli print ihtiyacımız yok.

Lazer yazıcı alternatifi olarak Epson EcoTank Monochrome M-serisi yazıcı düşünüyoruz.

Birkaç aylık aralıklarla 1000 küsur sayfalık çıktı alma şeklinde kullanım olacak.

Düşündüren tek konu mürekkep ve baskı kafası kuruması meselesi.

EcoTank modellerinde ve özellikle de pigment mürekkep için kuruma sorununun eskisine göre çok daha az olduğu yönünde bilgilere rastlıyorum.

Yazıcının ayda bir çalıştırılması yeterli olur mu?

Deneyimlernize göre M-serisi ve pigment mürekkep için güvenli aralık nedir?

M1120/M2120 modellerinde Micro Piezo baskı kafası varmış.

Daha yeni M1170/M2170 modelllerinde ise PrecisionCore baskı kafası varmış.

Kuruma/donma açısından bilinen herhangi bir farkları var mı?

• firtina8145 F kullanıcısına yanıt

Baski ucunu denetleyin mavi renk basmıyor, tank kapagi acip birkac kez kafa temizligi yaptirirsaniz sorun kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yazici tank dolum tipalarini açıp birkac kez kafa temizligi yapın. 3 5 kez yapin, olmazsa yogun temizleme yaptırın. Sorun buyuk ihtimalle çözülür

• Kafa temizligini yaparken kartus tipalari siyah haric açık sekilde iki defa yaptim ama sorun hala devam ediyor. Güçlü temizlik icin 12 saat bekleyin dedigi icin yarin yapacam güçlü temizlik. İlk baskida sorun yoktu aslinda sadece kirmizi silikti kafa temizligi yapinca renkler daha da karisti

Derin temizleme en son tercihiniz olsun, çünkü pedleri çabuk doldurur. Önerildiği gibi kafa temizleme işlemini tekrarlayın.

• TYFTP T kullanıcısına yanıt

Mürekkepli yazıcılar düzenli kullanım ister. Bahsettiğiniz kullanım aralığı bu tip yazıcılarda sorun yaşama ihtimalinizi artırır. Pigment mürekkepte dye mürekkebe göre kafada kuruma ihtimali daha fazladır. PrecisionCore baskı kafaları daha kaliteli ve daha uzun ömürlüdür ancak mürekkebe karşı daha hassastırlar.

• Yazıcıyı çok sık kullanıyorum. Sorun yoktu aslında ama dün renk soluk çıktı kafa temizliği yapınca renkler karıştı. Mecburen derin temizleme yaptım ama acaip mürekkep yedi. Nerdeyse dibe indi. Ama sorun çözüldü. Şuan ilk günkü gibi çıktı alabiliyorum. Derin temizlik yüzünden mürekkep ihtiyacı hasıl oldu tek şişe 97 tl ye çıkmış.40 tl ye almadıydım zamanında.4 lü set vatanda 339 tl. Orjinal diye satılan mürekkeplere güvenip alacağımız vatan harici ve daha uyguna satılan kesin orjinal olduğuna emin olduğunuz satıcı varsa yazabilir misiniz.

• İndirim bitmeden cevaplarsanız sevinirim.Yuakrdaki mesajda da belirttiğim gibi yazıcım Epson L3160 bu mürekkebi almayı düşünüyorum.Ancak Detayda L3160 yazmıyor baya model var ancak L3160 yok.Uygun değil mi acaba.4 Rengini de alacam.sanırım en uygun burası.Acil cevaplayabilirseniz sevinirim.

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ

Bu cevap her şeyi netleştirdi. Çok teşekkür ederim.

https://www.epson.com.tr/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-l3160

Bu linkte altta "Mürekkep ve Aksesuarlar" bölümünde L3160 ile uyumlu ürünler görülebilir.

Evet, L3160 ekran görüntüsündeki ürünle uyumlu.

Satıcı Hepsiburada'nın kendisi olduğuna göre güvenilir. Ama dikkat edin, siyah dışındaki renklerin satıcısı farklı.

Orijinal ürün satan güvenilir diğer bir adres olarak avansas.com'a da bakabilirsiniz.

(Nedense cevaba ek yapmaya çalışırken hata verdi, silip tekrar cevapladım.)

• merhaba arkadaşlar evde çocukların okul ödevlerini çıkarmak için tarayıcı özelliği olan maksimum 2000 tl bütçe için epsonun hangi modelini önerirsiniz?

• darwinworm D kullanıcısına yanıt

Geçen hafta Vatan'dan 2300 liraya L3260 aldım. Sonuçlar gayet iyi. Aynı özelliklerde bütçene uygun olarak L3250 var. Aralarındaki fark sadece ikincisinde lcd ekran olmaması. Kafaya takacak birşey değilse düşünebilirsiniz hocam. Ayrıca bu modellerde kağıdı otomatik iki taraflı yazdıramıyorsunuz. Manuel çevirmeniz gerekmekte. Sorunuz olursa yardımcı olabilirim.

• EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜwww.vatanbilgisayar.com
    EPSON ECOTANK L3211 FOTOKOPİ, TARAYICI, MÜREKKEP TANKLI YAZICI (C11CJ68402) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/epson-ecotank-l3211-fotokopi-tarayici-murekkep-tankli-yazici-c11cj68402.html

bu nasıl hocam ?

• darwinworm D kullanıcısına yanıt
    Hocam o wi-fi olmayan model. Diğer özellikleri aynı. Wi-fi lazım değilse alabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.