epson l382 modelinde pembe (cyan) renkli mürekkebi yazıcı kullanmıyor. mürekkep donmamış, ancak nozzle (delik) tıkalı sanırım. böyle bir sorun yaşayan var mı? çözüm önerisi olan çıkar mı? şimdiden teşekkür ederim. sağlıklı günler. |
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (297. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: epicentre*epson l382 modelinde pembe (cyan) renkli mürekkebi yazıcı kullanmıyor. mürekkep donmamış, ancak nozzle (delik) tıkalı sanırım. böyle bir sorun yaşayan var mı? çözüm önerisi olan çıkar mı?
şimdiden teşekkür ederim. sağlıklı günler.
Yazıcıyı aylarca kullanmadıysanız tıkanma olabilir. Düzenli kullanıyorsanız da muhtemelen yazıcı hava yapmıştır. Tanktaki tıpalar açıkken ve sonra da kapalıyken birkaç kafa temizleme yaptırın, düzelmediyse 10 saat kadar ara verip yeniden deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 3 Kasım 2021; 19:30:43 > -
Garanti için orijinal mürekkep kullanıyorsanız bir şey diyemem. Ya da çok fazla çıktı almıyorsanız yine orijinal mürekkep kullanılabilir. Ancak tankı kısa sürede boşaltacak şekilde yoğun çıktı alıyorsanız muadil mürekkep kullanmak daha ekonomik olacaktır. Ben Photoink mürekkeple 500000 den fazla çıktı aldım, sorun yok. Belki başka muadil mürekkepler de iyi olabilir. Kullanan arkadaşlar varsa paylaşımlarını bekliyoruz.
-
-
Yeni seriden L3210-L3211 eski seriden L3110-3111 modelleri tarayıcılı
Yeni seriden L3250-L3251-3256-L3260 eski seriden L3150-3151-3156-L3160 modelleri tarayıcılı ve wi-fi özelliklidir. Bunların bazılarının fiyatları 2000 TL nin biraz altında bazılarınınki biraz da üstündedir.
-
Daha önce anakart arızası yaşayan oldu mu? -
-
400 liraymış da 78 liraya düşmüş de...
-
...ve artık aç/kapa ile toparlayamıyorum.
USB Type-B kablosuyla bağlasam da bir açılışta test edip kapanıyor, sonraki açma komutumda 5 LED birden yanıp sönmeye başlıyor. Tekrar açmaya çalışırsam döngü başa sarıyor.
Şimdi intentette çözecek bir şeyler arıyorum.
-
400 lira abartı zaten de 3 al 2 öde avantajlı olmuş.
-
bulabildiğim bilgiler hep C/P.
bir tane sıfırlama uygulaması buldum, o da L serisi için.
bir firmware update olsun, bir fabrika ayarına dönüş applikasyonu olsun, bir master reset uygulaması olsun... bulamıyorum!
-
400₺ ha
Resmen insanlarla billur geçmişler. Denetim yok mu arkadaş. Bildirmek lazım bunları Ticaret Bakanlığı'na, bu nasıl indirim diye. -
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 2 yıl önce Epson l3151 yazıcı almıştım. Ne var ki düzenli çıktı alma olayı beni sıkmaya başladı. Öğretmen olduğum ve çocuğumun ödevleri için almıştım. Dolayısıyla her zaman düzenli çıktı almadığımız için 7 günde bir 2 adet fotoğraf basarak mürekkeplerin kurumasının önüne geçmeye çalıştım. Ama bununla uğraşmak istemiyorum artık.
Bu yazıcıları ikinci el olarak elden çıkarmamız mümkün olyor mu? l3151 için ne kadar fiyat biçebilirim acaba? -
Tabii ki satışı mümkündür. Ürünün fotoğraflarını çekip baskı sayısı ile birlikte sahibinden.com a ilan açın satılması muhtemeldir.
-
Murat bey epson l4160 ta dsha obce photoink ve forprint litrelik murekkep kullandim. Onerebilceginiz muadil litrelik murekkep var mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 11 Kasım 2021; 0:48:43 > -
Yazıcı günlerdir açılışta 5 lambayı yakıp söndürmekten başka ileri gitmiyor. Önce normal gibi başlayıp kafayı hareket ettirecekken kapanıyor. Sonra açınca 5 ışık birden yanıp sönüyor.
Başına gelen var mı?
Teknik servis gerekecekse sıkıntı. Servisleri yaygın değil ve en yakın yetkili servis 100km mesafede. Garantili cihazı mahalle tamircisine vermek de istemiyorum
Yardım lütfen!
-
Ben o kadar bile baskı almıyorum. Bi tedirgin oldum şimdi okuyunca
-
Ben sadece Photoink kullanıyorum. Başka marka tecrübem yok.
-
Yazıcı pedleri dolduysa ışıklar yavaş yavaş yanıp söner. Eğer ışıkla hızlı hızlı yanıp sönüyorsa başka bir sorun vardır. Yazıcı-tarayıcı kapağı tam oturmamış olabilir, mekanik bölüme bir şey sıkışmış olabilir hatta yazılımsal bir sorun da olabilir. Yazıcıyı bilgisayardan kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.
-
Arkadaşlar, mürekkeplerim azalmaya başladı. Epson l3151 yazıcı kullanıyorum ve orjinal mürekkepler çok pahalı.
Benim için Epson L3151 yazıcıya uyumlu bir photoink mürekkep linki paylaşabilir misiniz acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X