Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
186
Favori
489.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hanım cayır cayır fotoğraf bastırıyor düzenli çıktı alamama gibi düşüncem olmayacak gibi..😓😢

Sahibinden de 1300 ile 1500 arasına satılıyor.
    Dolap uygulamasında 1 tane gördüm 1300 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • basyigit B kullanıcısına yanıt
    n11.com'dan EPSON EcoTank L3151 4renk 1000ML Mürekkep 50.000 sayfa seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    urun.n11.com
    EPSON EcoTank L3151 4renk 1000ML Mürekkep 50.000 sayfa Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/kartus/epson-ecotank-l3151-4renk-1000ml-murekkep-50000-sayfa-P345161491

4x1000ml 204 TL diyor.

• murat3807 M kullanıcısına yanıt

İlginiz için teşekkür ederim.

En yakınımdaki teknik servise kolileyip kargoladım. Durumu anlatan bir yazı ile kendilerini haberdar ettim. Gelen mail cevabına göre korumaya geçmiş dendi. Tabi bakıp anomali neyse döneceklerini umuyorum.

Garanti süreci biraz da elimizi bağlıyor. Aksi halde cihazın içine detaylı bakmak mümkün olabilirdi. Genelde elimden de gelir.

Yazmışken, sizlerin burada bahsettiğiniz garanti uzatımı için girişimde bulundum ama bir onay bildirimi almadım maalesef.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum.

Bu noktada anlayamadığım bir şey var. Mesela bu mürekkep L3151'e oluyor da Epson'un farklı bir modeline olmuyor mu? Yani bunu alsak 4000 serisinde kullanamaz mı bir insan?

yazıcı için sıkıntı çılarırmı hocam bu mürekkepler.L3156 modelinde kullanacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Epson genel kullanım demedigine göre modele özel herhalde.
    N11 de üyeliğiniz varsa satıcıya sorabilirsiniz her modele uygun mu diye.

• kadirce03 kullanıcısına yanıt
    N11 de satıcıya sormanız daha uygun olur.
    Satıcıya birisi sormuş l4150 modele uygun mu diye şırınga ile koyabilirsiniz demiş.

Demek ki farklı modellere de uygun.

anladım hocam tşk ederim cevabınız için

• Beyler win11 kurdum bilgisayara. Öncesinde denemedim. Fakat 11de hata veriyor Epson photo+ uygulaması. Bellek yeterli değil diye bir hata çıkıp açılmıyor. Duyan, karşılaşan var mı acaba? Uyumluluk da fark etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • epsonun tanklı yazcılarından lcd ekranlı hangisini önerirsiniz arklar 3160 kullanmıştım.

• bugün ist marina teknosa epson l3256 teşhir ürünü vardı 2 bin tl idi fiyatı . almaya korktum . ama riske girmek isteyenler gidip bakabilir .

• brother t520 modeli ile epson 3266 arasında kararsız kaldım. aslında bugun vatandan 3266 yı aldım ama acmadım bi ark brotherın o modelini tavsiye etti iade etmesemmi epsonu bilemedim. öğretmenim kurumda kullanıcam. önceden 3160 kullandım lakin Vaad zettiği 5000 6000 siyah beyaz renkli olayı tamamen yalan yarısı rakamlar gelmeden bitti mürekkepler kararsızım o yuzden.

brother t520 modelin siyah beyaz dk 17 sayfa renklide 9 sayfa yazdırıyormuş çok ıyı rakamlar. ama servis agı felan fistan nasıldır

• arklar merhaba 3266 modelini aldım herseye kurdum smart panel programından hatta fakat mobilden birşey indirip cıktı alırkenfelaket yavaş alıyor tın tın siyah olmasına rağmen. iPhone'dan fotolardan direkt yzdr dıyorum oda aynı ne yapmam gerekli.

birde smart opanel programından cıktı alrıekn kagıt ebat uyarısı verıor o kadar düzeltmeme rağmen müşteri hızmetlerını aradım kadın benden bılgısız. pişman oldum açıkçası aldığıma iade kabul etseler keske brother mu alsam t520w dusunmuor degılım

ben minimum 15 günde bir basit bir kağıt çıkarıyorum yetiyor hocam. fotoğraf basmanıza gerek yok.

• Arkadaşlar epson l3160 a sahibim ancak ara sıra bağlantı problemi yaşıyorum Wi-Fi üzerinden çıktı almak istediğimde yazıcıyı gözükmüyor bir müddet sonra sorunu çöz dediğimde bazen görüyor bazen görmüyor bu sorun neyden kaynaklı olabilir AirPrint üzerinden çıktı almak istediğimde de aynı sorun yaşıyorum.

• Selam dostlar

Yazıcının kartuşları azalmaya başladı. Acil bir durum yok ama ucuza orijinalden mürekkep alabileceğim yada takip etsem fiyatlar düşer mi. Şu an tek renk 139 lira Media Markt sitesinde vatanda 144 lira. Bir de 4 lü set alinca o daha karlıydı sanki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    T520 aşağı yukarı benim test ettiğim L6160 kadar hızlıymış. Kağıt üzerindeki değerlerden ziyade gerçek hayattaki baskı hızlarını görmek isterseniz hız karşılaştırmamı aşağıdaki sayfadan izleyebilirsiniz. T520 de L6160 ile neredeyse aynı hızdadır muhtemelen.

https://www.deneyimliyorum.com/epson-l6160-wf-c5790-yazici-karsilastirma/

Bu arada ben de L6160'ta bir set mürekkep ile vaat edilen 11.200 renkli baskı yerine 6.000 baskı alabilmiştim anca. Demek ki test vs çıkarıyorsak vaat edilenin yarısı kadar baskı alabiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 7 Aralık 2021; 20:23:5 >
  • Beyler selam. L3151 ile renkli çıktılarda aralıklı yatay yeşil çizgiler çıkmaya başladı. Baştan beri tamamen orjinal Epson mürekkep kullanıyoruz. Kafa temizliği yaptık ama pek işe yaramadı. Derin temizleme mi yapsak? Çok mürekkep harcıyor o da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Aralık 2021; 20:39:17 >
  • 3 yıldır kullandığım ve 65 bin çıktı aldığım L382 model cihazımı kendi hatam ile bozdum. L3150 almayı düşünüyorum şimdi. Kapalı kutu 1800 TL ye buldum. Fakat elimde L 382 için aldığım photoink mürekkep var bolca. Bu mürekkepleri L3150 de kullanabilirim değil mi L serisi olduğu için? Bir de bu modellerin kronik sorunu falan var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • melifkaya kullanıcısına yanıt

Kullanabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.