< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 9 Aralık 2021; 10:40:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (299. sayfa)
-
-
Cihaz nasıl bozuldu söylemeniz sizin için bir sorun teşkil etmiyorsa merak ettim, bizde aynı şeyi yapmayalım diye soruyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ben de L3110 modeli ile aranıza katıldım. Muadil mürekkep satın alsam üstünde gelen orijinal mürekkep ile karışınca sorun yaratır mı? Bil bilen varsa cevap verirse sevinirim.
-
300 ml x 4 renk muadil murekkep ile 35000 ssyfs cikti aldim. 50 lira yani. Kağıt maoiyetini saymadım. Sadece murekkep.
Bende orijinal uzerine muadil kullandim sorun olmadi. Orijinaller tankta neredeyse bitme noktasina gelince muadil doldur. Dsha az birbirine karismis olur.
Sayaci kontrol edin. Baski tedti yapin. Eger baski testinde tum renkleri veriyorsa ve sayaci az ise alinabilir.
-
Trendyol da orjinal yazıyor 69 TL Söyledim bir tane gelince bakıcam. Satıcı TonerSitesi
-
Hocam sana zahmet olmazsa gelince haber verir misin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bir de foxit reader kullanarak çıkarmayı deneyebilir misiniz?
sayfa yapısı a4 değil,
ben de sınıf ogretmeniyim. cogu kitap a4 boyutunda basılmıyor. o yuzden boyle oluyor.
eger illaki cıktı alacagım derseniz. resimleri pdf ye veririn ama ebatını a4 ( 21*29,7 cm ) ye gore oranlayın ki bosluklar olusmasın.
-
Hocam dün geldi, doldurdum bir sorun görünmüyor. Ambalajıyla paketiyle bendeki printer ile gelen yedek ile aynı görüntüde, fark yok. Birinin üretim yeri Endonezya diğeri Filipinler. Farklı ülkelerde üretim yaptırıyorlar sonuçta. Satıcını yorumları iyiydi. Son zamsız tonerleri satıyorlar sanırım, fiyat çok iyi, ihtiyacın varsa kaçırma derim.
-
Sağolasın hocam 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba; Eminmisiniz aldığınız ürünün orijinal olduğuna olumsuz yorumların çoğu Trendyol tarafından engelleniyor. Geçen motor yağı aldım Hepsiburada dan orada da sahte kelimesi yazdığım için yorumunuz yayınlanmayabilir diye uyarı verdi. Trendyol'da da kaç kez olumsuz yorumum engellendi. Sahte mürekkepleri peynir ekmek gibi satıyorlar belki sattığı ürünlerin çoğu geri iade geliyor ama kar marjı çok yüksek olduğu için onlar için sorun olmuyor bir kısım insan da sahte olduğunu anlamıyor benzemesi onların orjinal olduğuna kanaat etmelerine yetiyor. Trendyol da olumsuz yorumları engelliyor insanlarda genel yorumlar iyi diye orjinal olduğunu düşünebiliyor. Görsel de gördüğünüz gibi alıcıya sahte ürün gönderilmiş orjinal urun satan adam bir kişi dahi olsa müşterisine sahte ürün satar mi. Bu fiyata orjinal urun yok kardeşim en iyisi 500 ml 4 renkli setler var 185 TL civarı bunlardan kat be kat daha güvenilir hemde çok daha ucuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba,
Ben şişeleri karşılaştırdığımda orjinal olmadığı izlenimi almadım. Epson da çalışmadığım için tek ülkede üretim yaptırdıklarına sizin kadar emin değilim. Aldım kullanıyorum, sorun yaşamadım.
-
sorunun çözümünü bulabildiniz mi? aynısı başımıza geldi ve emiim çok basit çözümü vardır.
araştırmadan servise göndermek istemedim.çözümü bulduysanız ,iletirseniz sevinirim
-
Arkadaşlar merhaba.Epson ecotank 6570 yazıcım var.Yazıcının orjinal mürekkepleri tükenince ,
https://www.ofisomi.com/InkTec-Epson-Muadil-1LT-4-Renk-Set-Murekkep-L-SerisiE0010,PR-411246.html linkindeki mürekkepten sipariş ettim hatta makinaya bu mürekkebi doldurdum.Makinanın üzerinde ,'yalnızca pigmentli mürekkep kullanın ' yazısını görünce biraz panikledim.Bu mürekkepler 6570 ile uyumlu mu?Makinaya zarar verir mi?
-
L3151 ile L3251 arasında ne farklar var
-
Arkadaşlar selamlar, ilk defa yazıcı alacağım dolayısıyla şu özellikler benim için önemli,
+Süper olmasa da iyi bir fotoğraf baskısı (normal fotoğraf kağıdına baskı yapılacak)
+tarayıcı ve fotokopi olsa iyi olur
+tabii bir de tanklı ve photoink kullanabileceğim bir sistem
çok sık kullanılmayacak ama fotoğraf sürekli basılır anıları fotoğraf olarak da saklayayım istiyorum. bir de maliyeti düşürmek için hangi fotoğraf kağıdı fiyat performanstır yardımcı olabilir misiniz ?
epson L3211 veya 3210 veya 3151 bunun için uygun mudur ? ya da 2bin-2500 bandında bu özelliklere sahip önerebileceğiniz bir yazıcı var mıdır ?
-
Herkese merhaba,
L1110 Model yazıcım son bir haftadı1 sürekli problem yaşatıyor.
Çok sık bi şekilde kafalar tıkanıyor.
Kafa temizleme yapıyorum, açılıyor,100 -150 sayfa sonra yine bütün renkler tıkanıyor bomboş sayfalar çıkarıyor.
Bunun çözümş var mıdır, yoksa baskı kqfası mı bozuldu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X