1-3d performansı yüksek cihazların 2d performansı çok iyi olmayabiliyor deniyor bu konuda bilginiz var mı? 2-Siyah rengi iyi veremiyor deniyor bu konuda bilginiz var mı?
Eski cihazımı mumla arayacağım bir cihaz almak istemiyorum. Çoğunlukla bilgisayarı bağlayıp 2d film izleyeceğim. 3D nadir izlenecek.
Arada kapanma ,ısınma , bağlantı sorunu , siyah renklerde problem , görüntüde gidip gelme gibi çözülemeyecek sorunlarla boğuşmak istemiyorum. Bu cihazı kullananlardan yorum bekliyorum , saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: asyadangelen
Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi,
Epson tw 6000 (Epson PowerLite Home Cinema 3010) almayı düşünüyorum.
Bir kaç sorum var ;
Eski projeksiyon cihazım 1024*768 DLP 2500 ansilumen bir cihazdı.2007 üretimiydi. Benq mp 721
1-3d performansı yüksek cihazların 2d performansı çok iyi olmayabiliyor deniyor bu konuda bilginiz var mı? 2-Siyah rengi iyi veremiyor deniyor bu konuda bilginiz var mı?
Eski cihazımı mumla arayacağım bir cihaz almak istemiyorum. Çoğunlukla bilgisayarı bağlayıp 2d film izleyeceğim. 3D nadir izlenecek.
Arada kapanma ,ısınma , bağlantı sorunu , siyah renklerde problem , görüntüde gidip gelme gibi çözülemeyecek sorunlarla boğuşmak istemiyorum. Bu cihazı kullananlardan yorum bekliyorum , saygılar...
sorunuzu projeksiyonun kendi başlığında sorarsanız asıl kullananlardan daha fazla ve hızlı bilgi alabilirsiniz.
öncelikle çözünürlük 1920x1080p yani FullHD dolayısı ile eski projeksiyonunuzla çözünürlük anlamında kıyaslanmaz
1 no'lu sorunuzun kaynağı nedir bilmiyorum ama öyle bir şey yok cihaz hem 2D de hem 3D de kendi fiyat aralığında en iyi diyebiliriz.
siyah renk eksiğini bir üst model olan tw9000 i görünce anlıyorsunuz,elinizde kine göre de kıyaslamayı ancak siz demoda falan izleyerek yapabilirsiniz.
Cihazın 3D performansını görünce bu fikrinizden vazgeçersiniz yalnız pc den half sbs formatında ki mkv lerle tat alamazsınız,orjinal 3d blurayle izleme/test etme imkanınız olursa fikriniz değişecektir.
diğer bahsettiğiniz olası problemlerle karşılaşan şu ana kadar duymadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme