Şimdi Ara

Epson XP-700 LCD ekran ve kağıt tepsisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben dün Vatan'ın yüzde 30 indiriminden yararlanarak Epson XP-700 yazıcı aldım. Baskı kalitesi,hızı Wi-Fi vs. herşey yolunda fakat dikkatimi bir şey çekti. Herhangi bir dökümanı bastığım zaman LCD ekran paneli ve kağıt tepsisi otomatik olarak kayarak açılıyor burda bir sorun yok, fakat yazdırma işlemi bittikten sonra tekrar kayarak kapanmıyor, hatta printerı kapadığımda bile kapanmadı ve açık pozisyonda kaldı. Ben de en sonunda elimle geriye iterek kapamak zorunda kaldım ikisini de. Gerek internette gerekse de kullanım kılavuzunda bu konuyla ilgili bir açıklama bulamadım. Bu konuda herhangi bir fikri olan varsa beni bilgilendirebilir mi, yani LCD ve kağıt tepsisini elle mi geri kapatmak gerekiyor, eğer böyle bir durum varsa biraz saçma olmuş çünkü. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sl@sh

Arkadaşlar merhaba, ben dün Vatan'ın yüzde 30 indiriminden yararlanarak Epson XP-700 yazıcı aldım. Baskı kalitesi,hızı Wi-Fi vs. herşey yolunda fakat dikkatimi bir şey çekti. Herhangi bir dökümanı bastığım zaman LCD ekran paneli ve kağıt tepsisi otomatik olarak kayarak açılıyor burda bir sorun yok, fakat yazdırma işlemi bittikten sonra tekrar kayarak kapanmıyor, hatta printerı kapadığımda bile kapanmadı ve açık pozisyonda kaldı. Ben de en sonunda elimle geriye iterek kapamak zorunda kaldım ikisini de. Gerek internette gerekse de kullanım kılavuzunda bu konuyla ilgili bir açıklama bulamadım. Bu konuda herhangi bir fikri olan varsa beni bilgilendirebilir mi, yani LCD ve kağıt tepsisini elle mi geri kapatmak gerekiyor, eğer böyle bir durum varsa biraz saçma olmuş çünkü. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Evet elle kapatmanız gerekiyor :))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.