yazıcı almak istiyorum pek bilgim yok ama marka olarak EPSON alacağım altta verdiğim iki makinanın arasındaki fark nedir işi bilen arkdaşlar biraz açıklayabilir mi 100 tlye değecek kadar bir özellik varmı. benim için önemli olan tam dolu bir kartuşla daha fazla baskı yapması önerilerinzi bekliyorumm..
yazıcı almak istiyorum pek bilgim yok ama marka olarak EPSON alacağım altta verdiğim iki makinanın arasındaki fark nedir işi bilen arkdaşlar biraz açıklayabilir mi 100 tlye değecek kadar bir özellik varmı. benim için önemli olan tam dolu bir kartuşla daha fazla baskı yapması önerilerinzi bekliyorumm..
birde bx320 siyahı daha yüksek kapasiteli t1301-t1304 kartuşlarla uyumlu
2 makine arasındaki farklar bundan ibaret 100 tl'ye değermi sen karar ver marka olarak doğru tercih yapmışsın epsondan şaşma vede dolum kartuşları kullan çok kar edersin.
başkaa yorumlayacak arkdaş yokmu?
Arkadaş herşeyi söylemiş zaten. Tercih size kalmış. Bana sorarsan 100 lira fark verecek bir özellik yok aralarında.Epson BX305F işinizi fazlasıyla görcektir.
quote:
Orijinalden alıntı: ciga75
Arkadaş herşeyi söylemiş zaten. Tercih size kalmış. Bana sorarsan 100 lira fark verecek bir özellik yok aralarında.Epson BX305F işinizi fazlasıyla görcektir.
bi yerde daha sordumda birisi 305 400 baskı yaparmış 320 ise 800.. kartuştan bile karım olur diye düşünüyorum tam olarak karar veremedim :S
Bu doğrudur fakat ardaki farka değecek bir özellik değildir. BX 305F'i alırsınız. Orjinal kartuşları kullanırsınız. Bittikten sonra aradaki farkla DolanKartuş alıp doldurur doldurur kullanırsınız. Benim tavsiyem de size bu yönde olur. Aradaki fiyat farkını bu yönde kullanmanız sizin açınızdan daha sağlıklı olacaktır.
Merhabalar
Aradaki o kadar farkı vermeye değmez. Bizimde önereceğimiz yazıcı bu durumda size Epson BX 305F dir. Orjinal kartuşu da kullanmak zorunda değilsiniz bunun için 1 takım kartuş 4x60 ml mürekkep toplam da 69 TL ye sitemizde bulursunuz. Her bir kartuşu 6 defa doldurabilirsiniz ve mürekkeplerimiz bittiğinde sadece mürekkep alırsınız kartuşu atmazsınız çünkü otoreset özelliğine sahip olduğu için doldurup kullanabilirsiniz. Orjinal kartuşlar dünyanın parası. Bizde ki kartuşlarla %99 aynı kalitede çıktı alırsınız.
Her türlü sorularınız için bizle iletişime geçebilirsiniz.