Şimdi Ara

Equalizer APO (parametric stüdyo tipi equalizer) kullanımı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
5
Favori
17.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    X86 kurulum dosyasını, rica edebilirmiğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu52

X86 kurulum dosyasını, rica edebilirmiğim.

http://sourceforge.net/projects/equalizerapo/files/0.9.1/
  • ses kalitesi arttı ama şimdi de hoparlör doldurma seçeneği gitti sürücülerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethian

ses kalitesi arttı ama şimdi de hoparlör doldurma seçeneği gitti sürücülerden

hapörlör derken volume çubuğumu birşey kaybolmuyor sürücü güncelleme yaptıktan sonra gitmiş olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Aralık 2014; 20:55:07 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    dediğin şekilde dfx kaldırdım. apo zaten yüklüydü peach eklentisini kurdum. ilk otomatik default ayar verdi ses berbat oldu bir anda. daha sonra alttaki seçeneklerin hepsini denedim hepsi çok kötü. rock tavsiye etmişsin bence kulağı fazlasıyla tırmalıyor. neyse sonuç olarak hemen sildim komple programı sonra tekrardan sadece apoyu yükledim. şu an yukarda verdiğim ayarlar çok çok daha iyi gene siz bilirsiniz. tavsiye için sağol bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: Lethian

ses kalitesi arttı ama şimdi de hoparlör doldurma seçeneği gitti sürücülerden

hapörlör derken volume çubuğumu birşey kaybolmuyor sürücü güncelleme yaptıktan sonra gitmiş olmasın?

Hoparlör doldurması dediğim şey stereo kaynaklı sesleri 5 hoparlöre yayan olay. Önemli olan insan seslerinin center hoparlöre yoğunlaşması. APO kurduktan sonra deaktif oluyor.
  • Windows 10 kurdum fakat bu attığın linkteki realtek son sürüm sürücülerden hangisini yüklersem daha iyi olur win10 uyumlu olarak.

Burada kafamı karıştıran 3 farklı süürm var bir normal realtek var mavi işaretli olan sürüm kodu 7572, bir 7556 var yanında win10 yazan, bir de kırmızı işaretli 323 mb boyutunda kod numarası olmayan sonunda Soft yazan var.Bunlardan hangisini kurmam gerekiyor acaba?

Equalizer APO (parametric stüdyo tipi equalizer) kullanımı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 6 Ağustos 2015; 20:16:43 >
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    windows 10 da bu programa hiç gerek kalmıyor win 10 da surround ses çekirdeği var ses oldukça kaliteli berrak 31 julyi yukle..
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Bende windows 10 un kendi surround ve eq ayarları menüsü çıkmıyor gitti.Bunu çözemiyorum.Bu realtek sürücüsünü kursam düzelir mi ? Bir de eskiyi silip mi kurmam lazım ?
  • HORT

Seenheıser cx300 II kulaklığımda ve yeni gelecek olan CKS770İS kulaklığımda,laptopta ev ortamında müzik dinleyen biri olarak ve laptopta creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro ses kartı ve HTPC kasamdada asus xonar phoebus solo ses kartı kullanan biri olarak onboard ses kartlı özellikle ses kartı olmayan pc kullanıcıları için (DFX PLUS) veli nimettir ses kartı gibi taze ve eko ayalarınıda tam yaptınızmı ses resmen çağ atlıyorben dfx olmadan asla müzik dinliyemem o derece alışmışım pc'de olmazsa olmaz ilk programımdır benim ayarlarım bu şekilde...

Equalizer APO (parametric stüdyo tipi equalizer) kullanımı..

• dfx falan boş iş... şahine mavi neon bağlamak aracın hızını ne kadar arttırıyorsa, dsp programlarını kullanmak da ses kalitesini o kadar arttırır... he ne işe yarar, 3 - 4 cm sürücülü dandik pc hoparlörlerinin kullanıcıya aktarmakta güçlük çektiği detayları bir şekilde arttırarak size verir ama bu işlemler sonuçta dijital prosesler dir, sinyalin belli kısımları üzerinde işlem yapılır, başka detaylardan feragat edilerek işlenen sinyal hoparlörlerinizin altından daha kolay bir şekilde kalkacağı hale dönüştürülür... merak edenler drc "dynamic range compression" yazarak araştırabilirler... bu tip programların yaptığı işlem aşağı yukarı budur...

şöyle de bi olay var... eger sanat gözü ile bakılıp dinleniyorsa müzik, bir kaydın kayıt edildiği halinin üzerine ekstra bass, stereo widening, reverb gibi dsp leri ekleyince o kaydın aslından, sanatçının ve tonmayster in o kaydı bizlere aktarmak istediği halden uzaklaşmış oluyoruz sadece... büyük bir ustanın tablosuna sizin farklı renkler eklemeniz gibi bir olay sanırım :)

gece gece baydım ve çok konuştum farkındayım ama son bir şey daha var, ses kalitesi pc üzerinden dinlediğimizi varsayarak; iyi kaynak, iyi d-a converter, iyi amfi, iyi kablo "çok tartışmalı konu he bu kablo olayı :)", iyi hoparlör ile artar... gerisi laf ü güzaf... hepinize saygı ve sevgiler...

• balkanxp B kullanıcısına yanıt
    bahsettiğim alan pc ve dandik realtek chipi elbette dediğinde haklısın ama elimizdeki malzemayle biraz düzeltme yapmak.bana gore en başarılı pc de bu apo...zaten yabancı profosyonel ses forumlarındada oldukça revaşta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Mayıs 2017; 0:45:32 >
  • teşekkürler güzel program SRS HD Audio Lab harika bir ikili oluşturdu
  • https://inspiringheadphones.com/equalizer-apo-quick-and-easy-guide-to-more-bass/

Buradaki rehberi harfi harfine yaptım ve kulaklıkla çok iyi sonuç verdi.Bass daha tok,tizler kulak tırmalamıyor,ses çok daha berrak oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkanxp

dfx falan boş iş... şahine mavi neon bağlamak aracın hızını ne kadar arttırıyorsa, dsp programlarını kullanmak da ses kalitesini o kadar arttırır... he ne işe yarar, 3 - 4 cm sürücülü dandik pc hoparlörlerinin kullanıcıya aktarmakta güçlük çektiği detayları bir şekilde arttırarak size verir ama bu işlemler sonuçta dijital prosesler dir, sinyalin belli kısımları üzerinde işlem yapılır, başka detaylardan feragat edilerek işlenen sinyal hoparlörlerinizin altından daha kolay bir şekilde kalkacağı hale dönüştürülür... merak edenler drc "dynamic range compression" yazarak araştırabilirler... bu tip programların yaptığı işlem aşağı yukarı budur...

şöyle de bi olay var... eger sanat gözü ile bakılıp dinleniyorsa müzik, bir kaydın kayıt edildiği halinin üzerine ekstra bass, stereo widening, reverb gibi dsp leri ekleyince o kaydın aslından, sanatçının ve tonmayster in o kaydı bizlere aktarmak istediği halden uzaklaşmış oluyoruz sadece... büyük bir ustanın tablosuna sizin farklı renkler eklemeniz gibi bir olay sanırım :)

gece gece baydım ve çok konuştum farkındayım ama son bir şey daha var, ses kalitesi pc üzerinden dinlediğimizi varsayarak; iyi kaynak, iyi d-a converter, iyi amfi, iyi kablo "çok tartışmalı konu he bu kablo olayı :)", iyi hoparlör ile artar... gerisi laf ü güzaf... hepinize saygı ve sevgiler...
    haklısınız ama reddit de mi tam hatırlamıyom bir konu var
    fiyat performans olarak bu onboard karlar %98 gibi verimleri var tabi bir amfi şart.
    ama dediğiniz gibi kaynak pc de zaten oradan daha keyifli bir ses cekersek coğu işi hallederiz.
    bana şimdi görsel olarak eko ayarı değilde görsel grafik veren program lazım olmassa bir eko donanım alıcam 80-90 model eski nesilerden.

• DeathFor81 kullanıcısına yanıt
    merhaba şuan ne kullanıyorsunuz merak ettim?

• Böyle harika ve muhteşem derecede değerli konuları keşke daha erken görebilsek. Tamamen tesadüfen gördüm. Halbuki herkesin ihtiyacı olan bir şey.

• Konuyu yeni inceledim ve apar topar Equalizer APO + Peace Equalizer indirdim. Diyeceğim tek bir şey var, Allah razı olsun. Sivrisinek vızıltısı gibi gelen bluetooth kulaklık sesi bir şeye benzedi

• Merhaba 1.5.9.1 versiyonunu PC ye indirdim harici cihazlara bağlandığımda çok güzel bir perpormans alıyorum fakat laptop aynı programı kurdum kendi içinde program çalışıyor fakat harici cihazlara bağlandğımda ekolayzın devrede olmasına rağmen sadece sesi açıp kısabiliyorsunuz diğer hiç bir özelliği devreye girmiyor bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı yada başına gelen

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.