Şimdi Ara

ERA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HADİ CEVİZ KABUĞU HADİ ARKADAŞLAR BİRAZ CANLANDIRIN FORMU ERACILARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    YOKMU SORUNUZ VEYA SIKINTINIZ................
  • ben de Hyundai Accent Era CRDI VGT 1500cc 110 HP Dizel Stil modeli var. hiç sıkıntım yok. yakıt az perfonmans süper. hatta Toyota D4-D den daha da atak bir motoru var. çokta memnunum.

Hyundai Accent Era almışım iyi de etmişim.
  • ELENTRANIN 2,0 CRDİSİ AĞUSTOSDA YOLLARDA.................
    quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

ben de Hyundai Accent Era CRDI VGT 1500cc 110 HP Dizel Stil modeli var. hiç sıkıntım yok. yakıt az perfonmans süper. hatta Toyota D4-D den daha da atak bir motoru var. çokta memnunum.

Hyundai Accent Era almışım iyi de etmişim.
  • 5 GÜNDÜR HİÇ KİMSE YOK .....
    BİLİYORUM ERA SORUNSUZ ARIZA ÇIKARMAZ ONDAN YAZILMIYOR...AMA AKSESUARLA İLGİLİ NE BİLEM YAZIN İŞTE YAAA
  • yazılacak bişi yokki full still kullanıyorum her şey harika. iyi ki dandirik albea ya da sümbül almamışım.

bu arada araç bakmaya gitmiştik tofaş bayiine bi tane punto vardı eşim ön camdan içeri baktı, binmedi bile arabaya içi çok dar bunun dedi. sonra bagaja baktı hiç beğenmedi bize göre değil dedi.

albea ya bakmadı bile tipine uyuz olmuş diye.

sonra renaulta gittik sümbüllerin dizeline bakalım dedik, arka koltuklarda kafalık yok dedi dandik dedi.

daha sonra citroen'e gittik C3 gösterdiler ufak geldi araç, C4 baktık onunda fiyatı uçuyordu.

derken kendimizi peugeot'ta bulduk oradada 307 mi ne bi arabaya baktık fiyatları uçuyordu.

sonra toyota da karar kıldık ama fiyatları çok yüksekti. era ile arasında bayaa bi fiyat farkı vardı.

Hyundai Era bizim aradığımız bir araçtı sonunda era aldık rahat ettik. ben memnunum araçtan yukarıda tüm araçlara baktık paramıza göre en iyisi era olduğu için era aldık, şu an 10.000 km oldu 4 aylık araba hiç bir sorunla karşılaşmadım çok memnunum.

• ceviz kabuğu hayırlı olsun. iyi yapmışsın bencede.
    bizim hatunda era diye tutturuyor valla era alacaz büyük ihtimalle.
  • Benim araçta (1.4 Team) bagaj lambası yok. Standart olarak tüm modeellerde bulunması gerekmiyor mu?
  • bendekinde var sende de olması gerekiyor. bagaj lambasız araç olmaz zaten. ampülü felan kesmiştir belkide bi kontrol ettir.
  • Arkadaşlar bu arabanın yakıt değerlerini birileri yazabilirr mi?
  • .90 km/saat ile şehir dışı kilometrede 10 ykr
    100 km/saat ile şehir dışı kilometrede 11 ykr
    130 km/saat ile şehir dışı kilometrede 12,5 ykr

Hyundai Accent Era 110 hp dizel motor, euro dizel 2.28 ytl ile hesaplanmıştır. araç bu değerlerden daha az yakmamıştır.

aracı sürekli şehir dışı kullandığım için şehir içi değer tahminim yok.
    umarım bir fikir vermişimdir.
  • ŞEH.ARASINI CEVİZ KABUĞU YAZMIŞ....BENDE DEVAMLI ŞEHİR İÇİNDE KULLANIRIM EN AZ GÜNDE 150 KM.......
    ŞEH. İÇİNDE ÇOK AŞIRI DUR KALK YAPILDIĞINDA 165İ BULUYOR AMA DUR KALK FAZLA YAPMASSAN SERİ KULLANIRSAN SIKIŞTIRMAZSAN 145 A KADAR DÜŞÜYOR BU DEĞERLER YİNE ANK. EURODİESEL 2,29YTL ÜZERİNDEN YAPILDI...İST.EURODİESEL DAHA PAHALIDIR TABİİİİİ.....

quote:

Orjinalden alıntı: Halim7889

Arkadaşlar bu arabanın yakıt değerlerini birileri yazabilirr mi?
  • ya ampül patlaktır yada fişi çıkıktır.....
    quote:

Orjinalden alıntı: sword2

Benim araçta (1.4 Team) bagaj lambası yok. Standart olarak tüm modeellerde bulunması gerekmiyor mu?
  • Bagaj lambası varmış. Biraz daha dikkatle bakınca gördüm. Ayrıca farlara bağlanmış sanırım. far yanıkken yanıyor.

Accent 1.4 Team
  • HAYIR FARLA ALAKASI YOK ONUN KAPUTU AÇTINMI YANAR.....

quote:

Orjinalden alıntı: sword2

Bagaj lambası varmış. Biraz daha dikkatle bakınca gördüm. Ayrıca farlara bağlanmış sanırım. far yanıkken yanıyor.

Accent 1.4 Team
  • bagajı acınca yanar.
  • BENİM ARAÇ SELECT GPLİ DEĞİL YANİ ABS YOK...
    AMA FRENLERİ ÇAPRAZ FREN SİSTEMİ ...ABS YOLDA 120 KM HIZLA BİLE BASILDIĞINDA SAVURMADAN DURUYOR BİLİYORUM AMA ..
    BU FRENLER O KADAR OLMASADA YİNEDE SAVURMUYOR....ÇOK GÜZEL BİR SİSTEMLE YAPILMIŞ....
    HIZLI GİDERKEN BASMAYA KORKUYORUM AMA 70-80 LE GİDERKEN KÖKLEDİĞİMDE SAVURMUYOR....
    ÇOK İYİ TUTUYOR.....
    ABS GİBİ 120-130 KM HIZLA GİDERKEN KÖKLESEM ACABA SAVURURMU??????
    KÖKLEMEK DERKEN ASLINDA YAVAŞ YAVAŞ BASMAK DAHA İYİ AMA HER AN HERŞEY ÇIKABİLİYOR KARŞIMIZA.....

BİDE ABS BALATAYI KEMİRİYOR....BENİM ESKİ TRANSPORTERDE 15,000DE BİR ÖN 27,000 DE BİR ARKA BALATALARI DEĞİŞTİRİYORDUM.......
  • Arkadaşlar bende Hyundai Accent 1.5 CRDİ-VGT Styl GP almayıo düşünüyorum. Bu aracın bir depoda yaptığı ortalama km nedir?
  • ARKADAŞIM;
    ŞEH.ARASI 880KM ŞEH.İÇİ 650 ORTALAMA YAPIYOR .....DEPO 45 LT EURODİESEL.......
    ŞEHİRLER ARASI ORTALAMA HIZ 120-130 OLURSA ....90 KM OLURSA BU RAKAM 950 KM KADAR ÇIKAR......
    AMA DEVAMLI 90 LA 5. VİTES........
    quote:

Orjinalden alıntı: volkan67

Arkadaşlar bende Hyundai Accent 1.5 CRDİ-VGT Styl GP almayıo düşünüyorum. Bu aracın bir depoda yaptığı ortalama km nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 22 Şubat 2007; 21:27:18 >
  • Arabayı alalı yaklaşık 1 hafta oldu ve 400 km yaptım. Daha önceden karbiratörlü araba kullanıyordum ve ERA yı kullanmaya başlayınca bir kaç kez kalkışlarda arabayı stop ettirdim. Sonradan farkettim ki araba gaz pedalına basar basmaz gaz yemiyor. Trafik ışıklarında kalkarken gaz pedalına bastıktan yaklaşık 1 sn sonra devir göstergesi hareket etmeye başlıyor. İlginçtir ki deviri 3000, 4000 e çıktığında da gaz pedalından çekmeme rağmen yaklaşık bir kaç sn sonra devir düşüyor (vites değiştirirken).

Bugün servise gittim bu durum normal mi diye. Sorumlu eleman arabamı kullandı ve bu durumun normal olduğunu yeni araçların hepsinde böyle olduğunu söyledi.
    Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.

Hyundai accent ERA 1.4 team
  • 1 saniye uzun bir süre değil...ve öyle birşeyle karşılaşmadım.....benimki dizel benzinliyi bilemem tabi......
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.