Şimdi Ara

ERA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: wasp55

BEN BIRAKIYORUM.İmmobilizer VAR KENDİ ALARM DA VAR AMA BEN YINEDE GUVENLİĞİ ELDEN BIRAKMADIM CENMAX ALARM TAKTIRDIM.CAM KAPATMA KİTİ İLE BERABER.BİRDE BASTON KİLİTTE TAKIYORUM.

Bugün bir arkadaşla konuştum immobilizer lı araçları çalan bir hırsız ifadesinde kaputun üzerine büyük bir mıknatıs koyarak immobilizer i etkisiz hale getiriyorum demiş. Böyle bir şey duyan var mı?

Gerçi arabada alarm da var ama bizim milletimiz öyle duyarsız hale gelmiş ki alarma kimse tepki vermiyor. Geçenlerde bir alışveriş mağazasının kapalı otoparkında yanlışlıkla alarmın çalışmasına neden oldum (acemilik işte). Güvenlik görevlileri kıllarını bile kıpırdatmadılar. Dolayısıyla alarma fazla da güvenmemek gerekli. Baston kilit de takmalı!

• quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

motor'u acmak için ilk 2000km'den sonra sonra mı yapılacak bu iş

evet kardeş, ilk 2000 km boyunca rodaj kurallarına uygun olarak kullanmak gerekiyor arabayı. Yani devir 2000-4000 aralığında kullanılacak, maksimum hız 88km/sa olacak. Bunun dışında bir de ani frenlerden kaçınacağız. 2000km den sonra zincirleri kıracağız...
  • bu immobilizer korumasını google dan tarattım ve hırsızların bu korumayı aşabildikleri yönünde haberler okudum . Şerefsizler aracın içine girdikten sonra immobilizer çipini söküp yanlarında getirdikleri çipleri takıp düz kontak yapıyorlarmış. Tabii ki bu şerefsizler alarmsız araçları tercih ediyorlardır herhalde. Hırsıza kilit olmaz sözü hala geçerli anladığım kadarıyla.
  • inanın alarmı devre dışı bırakmak 15 saniye. immobilizer 1.5 dakikada devre dışı. yeni lüx otolarda GPS ve uydu kontrol sistemi var. Aracı uydudan bulup motoru devre dışı bırakıyorlar. Adamlar bunu bile 10 dakikada devre dışı bırakıyorlar. Hırsızlıkta tek yol Allaha emanet . İşini bilen hırsıza denk gelirsen ayvayı yedin dua et acemisi olsun. Onlar alarmlı imbobilizer li araçlara pek yaklaşmıyor..

ERA
  • ERA'YA çelik jant uygulayan war mı aranızda
  • çelik jant güzel olur ama sakın ha güzel diye jant ebatını büyütmeyin.

ERA
  • ERAYA 195/55/15 DÜŞÜNÜYORUM(MAM JANT)....ORJİNALİ 185/65/14.....................

ERA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 19 Mart 2007; 0:03:08 >
  • yakışır

ERA
  •  ERA

ERA

ERA

ERA

ERA

ERA

ERA

ERA

ERA

ERA

ERA

resimleri gece bulmuştum şimdi aktarayım dedim
    acıklamada 17'' jant deniliyordu

• ARKADAŞLAR EKSOZUN TAMPONU BATIRMASINDAN SÖZ ETMİŞTİKYA....BU FOTOGRAFI ÇEKMEDEN 1 GÜN ÖNCE ARABA YIKANMIŞTI.....
    DUMURMANIN KOYDUĞU FOTOLARDAKİ ARABANIN EKSOZUNA BAKIN....
    ÖYLE BİŞEY DÜŞÜNÜYORUM...ASLINDA GÖRÜNMEMESİ DAHA GÜZEL AMA MECBUR YAPTIRACAZ HERALDE,,,,

ERA
  • Arkadaslar arabamı era ile değiştirmeyi düşünüyorum ama ilk çıktıgında çok hata var dediler çekindim acıkcası var mı fikri olanlar?
  • biz yeni aldık bi sorununu görmedim teybinden baska o da ufak bir hata idi
  • Genelde hep ii yönde görüşlerle karşılaştım tam karar vermek üzereyken bindigim takside ki arkadas bu arac çok servis gördü, gerçi garantiden yaptılar ama serviste cok yattı falan degince tereddüt ettim acıkcası

quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

biz yeni aldık bi sorununu görmedim teybinden baska o da ufak bir hata idi
  • BENDE ALMADAN ÖNCE TAKSİCİYE SORDUM ALBEA ALMA....."ALBEA AL BAŞINA BELA"DEDİ.....BENDE ESKİ HYUNDAICI OLARAK ERA ALDIM DİZEL ÇOK MEMNUNUM....ŞU AN 16,000 KM DE.....DAHA BİR ARIZA İÇİN SERVİSE GİTMEDİM.....SADECE 15,000 BAKIMINA GİTTİM...ODA 2 SAAT SÜRDÜ.....150 YTL VERDİM ÇIKTIM......
    YAKITIDA EKONOMİK KONFOR V.S AL DERİM.MEMNUN KALIRSIN...ESKİDENDE ACCENT KULLANMIŞSIN HERALDE....AL VW Nİ SERVİSTEN ÇIKAMAZSIN...BEN ALDIM ÇIKAMADIM SERVİSTEN.......NE ARIZA ÇIKIYOSA ZATEN ALMAN ARABASINDAN ÇIKIYOR.....
    SELAMLAR

• quote:

Orjinalden alıntı: EFSANE KING

Arkadaslar arabamı era ile değiştirmeyi düşünüyorum ama ilk çıktıgında çok hata var dediler çekindim acıkcası var mı fikri olanlar?

Kesinlikle almanı tavsiye ederim. Pişman olmazsın. Allah'a şükür benim arabanın hiç bir sorunu yok. Hem dış tasarımının güzelliği hem de iç konforu fiyatına göre oldukça iyi. 5 yıl garanti, ayrıca hyundai markasının 2. elde en çok tutulan markalardan olması, yakıt miktarının fazla olmaması vs. vs.

Hayırlı olması dileğiyle... Aldıktan sonra da buraya bekleriz...

1.4 Team
  • ARKADASLAR BU SERVİSLER BU KADAR KAZIKMI . 30000 BAKIM 230 YTL + KDV SİYMİŞ 280 YTL BAYILDIM.YAPILAN SEYDE İLK BAKIMDAKİNİN AYNISI.MOTOR YAĞI,YAĞ FİLTRESİ,KARTER TAPASI,HAVA FİLTRESİ,MAZOT FİLTRESİ DEĞİŞTİ VE 4 TEKER SÖKÜLÜP BALATALAR İLACLA TEMİZLENDİ VE AYAR YAPILDI.BİRDE SİLECEK SUYUNA İLAC ATTILAR,İŞÇİLİK FALAN 280 BU NE YA...
  • 280 mi gene iyimiş vw-opel 10.000 km de o kadar alıyor 325 ytl felan
    + bende de era war daha 175 km de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 23 Mart 2007; 22:37:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.