Şimdi Ara

ERA (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.054
Cevap
1
Favori
217.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım kusura bakma o zaman o resimlerin ne anlama geldiğini pek bilmiyordum!!!ben yalan söylüyor veya olumsuz anlama geliyor zannettim

ewet bu eranın cimriliği hiç bir dizel araçta yok tabii güçlü oluşuda aynen hç bir dizel sedanda yok

megane 1,5 90 bg 190 tork,clioda heralde aynı,cerato 1,5 102 bg 236 tork v. v.s
    kıada hyundaının malıdır fakat hyundaının motoru daha güçlü ve atik...vede dahada ekonomik..30 bin daha aşağı yakıyor ceratodan...megane fazla yakıyor....

almanı içtenlikle tavsiye ederim.....sorunsuz parça ucuz servis ucuz yakıt ekonomisi v.s

ilk aldığım da (06,09,2006)jant kapağı 60 ytl idi şu an 20 ytl ,fren balatası 160 ytl idi şu an 55 ytl,ön tampoon 225 ytl idi şu an 49 ytl v.s v.s...
    hergün parça fiyatları ucuzluyor bilgin olsun!!!!1

iyi günler selamlar...

quote:

Orjinalden alıntı: volkan67

Hayır arkadaşım yalan olduğunu düşünmüyorum. Aksine çok sevindim çünkü yıl sonunda bende dizel era almayı düşünüyorum. Era'nın bu cimriliği benim çok hoşuma gitti onu anlatmak istemiştim
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

volkan ne demek istediğini çözemedim!!!!

eğer yalan olduğunu düşünüyorsan,yanlış düşünüyorsun

kanıtlama imkanım olsa hiç düşünmeden kanıtlarım!!!!!

zaten bilen bilir!!!!başka söze gerek yokkkkkkk

quote:

Orjinalden alıntı: volkan67

quote:

arkadaşlar 09,05,2007 günü izmire gittim ....

ankarada eşkişehir yolundaki totalden depoyu ağzına kadar fullledim km yi sıfırladım klimayı açtım yola çıktım

2 yerde mola verdiğim için klimayı kapattım fakat bunun dışında klima hiç kapanmadı!

radar korkusu ve aracın biraz yüklü olması sebebiyle hızım 90-125 km/h arasında oldu

izmirin urla ilçesine vardığımda klimayı kapattım ve özbek kavşağındaki totalden depoyu ağzına kadar fulledim ve ağzım açık kaldı!!!

71 ytl lik mazot aldı...km ye baktım 630 yazıyor

71/630=11,2 ykr -112 bin lira

• bu parçalar orjinal parçaları demi hocam
    fiyatlar çok ucuz da
  • rin na_rin na_ ri_na şina_nayyy..

15.000 dizel accent era bakımı herşey dahil 130 ytl. yaptırdım.

herkeze keyifli şürüşler.
  • tabbiki orjinal...yetkili serviste yan sanayi satılırmı?
    taksiciler dışarda fren balatasını 25 ytl ye takıyorlar ama oda diski mafediyor ve çok ses yapıyor
    yani dışardada yarısı kadar ....
    her zaman dediğim gibi"konforu mercedesi aratmaz,masrafı tofaşı aratmaz!"

ön tampon orjinali nin 49 ytl olması biraz şaşırtıcı değilmi?
    arka stopun orjinalinin 38 ytl olması şaşırtıcı değilmi?

quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

bu parçalar orjinal parçaları demi hocam
    fiyatlar çok ucuz da

• yetkili serviste!
    yağı içindemi?
    demekki yaa fiyatları düştü yada biz pahalı yaptırdık!!
    hangi serviste yaptırdın?

hava filtresi,yağ filtresi,5 lt yağı,keçesi falan ıvır zıvır değişti ve 130 ytl ye......
    abartılı olmasında 15,000 km gideceksin hem az yakıt tüketeceksin hemde 130 ytl lik bir bakımla kurtulcaksın!
    yok arkadaş başka arabada bunu yapamazsın!

ben satmama kararı aldım (satmayacaktım zatende satma niyetimde yok bundan sonra)yalnız yeni starexe hasta oldum belki bir ihtimal gelince onunla değiştirebilirim....çünkü garantisi 3 senede dolacak 3 sene bile sürmez belki....

gerçi garantisiz bile masrafları karşılanabilecek bir araba...

servisin ettiği lüzumsuzluğa bakın;
    eğer orjinal dışında çelik jant takılırsa,sadece amortisörler garanti dışı kalırmışmış!!!!nedeni;amortisörleri sert olduğu için bide jant ağır basıp patlatabilirmiş.....

bende dedim taktıracam!beni bağlamaz! bana geçmez sizin kuralınız!patlarsa mecbur değiştirceksin!

servis tanıdık olduğu için ;bu lafları hiç kocunmadan söylüyorum;
    bugüne kadar hiç bir arabamda, söylediğim bişeyi yapmamazlık yapmadılar!
    sağolsunlar hiçte kırmadılar beni..titizliğimide bilirler randevusuz gittiğim halde aradan çıkartırlar beni!

fabrikaya amortisörün patladığını ve garantiden değiştirildiğini iletiyorlar...peki üstünde şu jant var bu jant var diyorlarmı?fabrika onumu araştıracak?
    fotoğrafını çek gönder inanmıyorummu diyecek?
    servisin elinde olan bişey bu!
    servis tanıdık falan değilse,zorluk çıkarır tabikiiiii
    amortisör normalde garantiye girdiğine göre;;;;;;;;;;;;

quote:

Orjinalden alıntı: cevizkabugu

rin na_rin na_ ri_na şina_nayyy..

15.000 dizel accent era bakımı herşey dahil 130 ytl. yaptırdım.

herkeze keyifli şürüşler.

• bu era nın otomatiğini kullanan var mı?
    tavsiye eder mi?
  • otomatiği çok yakıyor
    fabrika werileri onu gösteriyor
    kendi sitesinden bi bak istersen
  • pekala eranın dizel style modelini yani en üst donanımlısını peşin kaça kadar alabilirim.
    bayi fiyatı 36.960
    yani bayi ne kadar inebilir pazarlıkla?
  • eram 1 yaşını doldurdu .. ilk servisi geldi yani,uğradım servise dedim ne zaman getiriym dedilerki 27 mayısta indirim başlıyo salla getirirsin.. haziran ortasına doğru götüreceğim..servis kampanyasını bekleyin götürecekseniz bu günlerde..
  • Ankara'da Akid Otomotiv 33000 YTL bırakmıştı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

pekala eranın dizel style modelini yani en üst donanımlısını peşin kaça kadar alabilirim.
    bayi fiyatı 36.960

• sunrooflu style sini dizelini 33-34,000 ytl ye kadar alırsın...
    ama sonradan bir aksesuar yaptırmana gerek kalmaz çelik jantına kadar her aksesuarı düşünülmüş...
    ama istersen özel olarak koltuk ısıtmalıda getirtebilirsin fakat fiyatı biraz artar tabiii

quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

pekala eranın dizel style modelini yani en üst donanımlısını peşin kaça kadar alabilirim.
    bayi fiyatı 36.960

• bugün arazi aracımla dağlara çıktım sizinle paylaşayım dedim..

ERA

ERA

ERA

ERA

• pylşım için saol

güzel çıkmış araban
    kazasız belasız inşallah
  • arkadaşlar herkes imzasına koysun hadi.....

http://forum.donanimhaber.com/m_14213829/mpage_1/key_//tm.htm#14386003

hyundaı amplemini yerleştirin imzanıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özbekli35 -- 20 Mayıs 2007; 11:46:50 >
  • Arabana çok temiz bakıyorsun sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: the engine

bugün arazi aracımla dağlara çıktım sizinle paylaşayım dedim..

ERA

ERA

ERA

ERA

• quote:

önce şunu yazmıştım;
    frenleri bence temizlet çok pahalı bişey değil....silecek suyu koydurma....polen filtreside arabayı çok aşırı kullanıyorsan tıkanmış olabilir bi kontrol ettir sadece çok kirliyse değiştirmeni tavsiye ederim....çok farkediyor çünkü....
    değişenler;
    1)yağ(kendin götürürsen(castrol) 1 litresi 11 ytl ye gelir,ordan koydurursan(bp-petrol ofisi) 1 litresi 17,50 ytlt ye gelir)
    2)yağ filtresi(serviste kdv dahil 15 ytl dir)
    3)hava filtresi(serviste kdv dahil 18 ytl dir)
    4)karter yağ tıpası(serviste kdv dahil 3,52 ytl dir)
    5)karter yağ tapa keçesi(serviste kdv dahil 1,10 ytl dir)
    6)balata spreyi(serviste kdv dahil 4,72 ytl dir)
    7)işçilik saat ücreti 36 ytl dir(benim aracı 1,7 saatte yapmışlar 61,20 ytl yazmışlar....,
    BUNLARIN HEPSİ 94,25 YTL YE SERVİSTE YAPILMIŞTIR.....(YAĞIDA 55 YTL CİVARI ALIRSIN)
    YANİ TOPLAM 150 YTL YE TERTEMİZ BİR ŞEKİLDE BAKIMINI YAPTIRIRSIN....15,000 KM DE BAKIMI YAPILAN VE BAKIMI UCUZ ÇIKAN TEK ARABA BENCE ERA(DİZEL)DİR.....DİĞER MARKALARDA 7,500 VEYA 10,000KM DE BİR BAKIM YAPILIR.....VE AYNI FİYATLARA ÇIKAR...BENİM KOMŞUMUN BİR CERATOSU VAR...7,500 KM BAKIMINA 126 YTL VERDİ YAĞIDA KENDİ GÖTÜRDÜĞÜ HALDE...HESAPLA İŞTE ......ONUN MAZOT FİLTRESİ 15,000 DE ERANIN 30,000 DE DEĞİŞİYOR.....
    15,000 KM BAKIMINDA MAZOT FİLTRESİ DEĞİŞMEZ...30,000 KM DE BİR DEĞİŞİR....
    İŞÇİLİKTEN %10 İNDİRİM YAPILIYOR......
    BİLGİ AMAÇLI POLEN FİLTRESİDE SERVİSTE KDV DAHİL 35,75 YTL DİR....(DEDİĞİM GİBİ TIKANMIŞSA ÇOK FARKEDER)....
    BAŞKA BUNUN DIŞANDA DEĞİŞECEK BİR PARÇA YOKK...
    ANKARADA OTURUYORSAN BEN AKİD PLAZAYI TAVSİYE EDERİM....
    ADRES:PLEVNE CADDESİ GÜLVEREN ANKARA
    www.akid.com.tr
    0-312 363 36 36 nodanda randevu alıp öyle git ...işçilikte %10 indirimi randevusu olanlara uyguluyorlar....

BENİM 6 SENEDİR GİTTİĞİM VE ANKARADA İLK HYUNDAI SATIMINA BAŞLATAN ...İYİ BİR SERVİSTİR YANİ.....TAVSİYE EDERİM....
    SELAMLAR SAYGILAR......

BİR ÖN SAYFADA 24 mart tarihinde bu yazıyı yazmışım zaten 130 ytl ye yağı içinde hilesiz yapan bir servis varsa yaptır 94,25 ytl servis alıyor+55 ytl de castroll 5 litre yağı tutuyor 150 ytl.....

sen bilirsin!!!!!

quote:

en son sorduğum servis 130 ytl bakım yapıyor shell kullanıyor. ne dersin mehmet_0606..??

ben istanbul bahçelievler de oturuyoruym..

20 DAKİKALIK YAĞ DEĞİŞİMİNİ NEREDEYSE 2 SAATE YAKIN BİR ZAMANDA YAPMIŞLAR.BU SERVİSLER İNSANI SÖMÜRÜYOR....

• servisi benzin döküp yakarımm, sonra girer paşşa paşşa yatarımm.

• quote:

servisi benzin döküp yakarımm, sonra girer paşşa paşşa yatarımm.
  • KLİMA YETERLI DERECEDE SOĞUK VE SICAK HAVA VERMİYORDU.SERVİSE GİTTİM POLEN FİLTRESİNİN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER.FİYATINI SORDUM 40 YTL DEDİLER PİYASADA 30 YTL VEDE ORJİNALI DEGİL.PAHALI DEDIM TAKTIRMADIM.KENDİM SOKTUM VE HAVA TUTUP TEMİZLEDİM.DENEMEK İSTEYEN ERACI ARKADASLAR.TORPİDO KAPAGINI ACIN SAĞ VE SOLDA İKİ ADET SİYAH KLİPS İ KENDİ İSTIKAMETINIZE DOĞRU CEKIN KAPAK ASAGIYA DUSUYOR.POLEN FİLTRESİ TEK IZGARALI VE CABUK TIKANAN CINSINDEN.BENZINLIKLERIN COGUNDA KOMPRESOR VAR.BENCE HAVA TUTUP TEMIZLEMEK DAHA MANTIKLI.
  • Arkadaşlar Era'nın yol bilgisayarı hangi bilgileri gösteriyor? Örneğin anlık yakıt tüketimini gösteriyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.